Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ygenszerkeszto

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Uber volt az első cég, amely ilyen erősen berobbant a köztudatba, a fogyasztók szerették, 1200 sofőr keresett pénzt vele. Bizonyos szempontból a szürke zónában működött ugyan, de nem lehetett úgy tenni, mintha nem létezne. Most hazudott egy nagyot a Fidesz, és azt hiszik, ezzel vége. Tévednek:…..
Hogy mi választás kérdése? Az, hogy ott leszel-e most szombaton a Pride legfontosabb rendezvényén, a felvonuláson. Ez választás, és mi reméljük, hogy nagyon sokan leszünk! Mondjunk együtt nemet a gyűlölködésre, mondjunk igent arra, hogy minden személy és minden szeretet más, mégis egyformán értékes!…..
Y-GEN A mi helyünk Európában 2016.06.08 18:09:11
 Jobb lesz, ha megértik: aggódunk Európa jövőjéért! Hogy is ne tennénk, nézzük csak, mit művelnek az utóbbi időben ezek a vandálok, csak romokat és pusztulást hagynak maguk után. És ha már beszélünk róluk, eresszük bátran szabadjára a képzeletünket: hová vezethet, ha csak úgy beengedünk ide…..
Y-GEN A KLIKesedés vége? 2016.03.23 08:12:04
(Vendégszerzőnk, Véta írása) Örvendetes hír Rétvári Bence bejelentése, hogy idén nyáron megszüntetik a KLIK-et, érdemben csökkentik az óraszámokat, elrendelik a Nemzeti alaptanterv (NAT) és a kerettantervek átfogó felülvizsgálatát, végrehajtják a megtanítandó lexikális tananyag érezhető…..
A menekültválság jelenlegi magyar szélsőjobboldali narratívája az, hogy az Európába kontroll nélkül beáramló gazdasági bevándorlók (mert szerintük csak 1-5% az igazi menekült) olyan lyukat ütnek a schengeni védelmi rendszeren, hogy ezen felbátorodva először csak milliók, majd…..
Y-GEN Antifeminista nő? 2015.09.08 12:06:47
A szexizmus ítélkezik és diktál: megmondja, hogyan leszel férfias férfi, nőies nő, jó feleség, jó anya, jó férj és jó apa. Nem érdekli az egyén, nem hisz a sokszínűségben, nem érti a világot. Ami engem illet, feminista vagyok. Hiszek abban, hogy a nők egyenjogúak, de nem…..
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Hörcher Ferenc a Mandiner oldalán kifejti, hogy elvhű konzervatívként miért ábrándult ki a Fideszből. Részletes felsorolást ad a konfliktusokat kiélező, kézivezérlő és arrogáns hatalmi technikáktól kezdve a korrupción és a magánbirodalmak kétségesen jogszerű kiépítésén,…..
Létezik egy mítosz arról, hogy Orbán Viktor baromi jó politikus. Úgy értem a szó eredeti értelmében, hatalomtechnikai szempontból. Még azok közül is sokan ájuldoznak Orbán politikusi képességeiről, akik szerint szerint Orbánnak csak káros lépései vannak és Magyarország…..
Y-GEN Paks 2: Most kéne abbahagyni 2015.03.16 13:40:41
Inkompetens szakértők írnak szerződéseket inkompetens politikusoknak. Most kéne kiszállni, ameddig még nem öltünk bele milliárdokat egy olyan projektbe, ami már születésekor halálra volt ítélve. A múlt héten az EURATOM, az EU atomügyi szervezete visszaküldte Paks 2 tervezett…..
Az atom után már gáztározókkal is üzletelnénk az oroszokkal. Az elmúlt pár hétben több hír is megjelent a sajtóban arról, hogy a magyar kormány a nem rég megvett gáztározókkal üzletelne a Gazprommal. Vélemény arról, hogy mivel járhat a tárolók eladása vagy az orosz…..
"A gazdasági növekedés exponenciálisan bővíti a szabadságokat-lehetőséget, míg négyzetesen erősíti a korlátokat-determinációkat." Ez a mondat mintapéldánya az úgynevezett tudományoskodásnak, amikor valaki azért használ képleteket, matematikainak hangzó szavakat, hogy…..
Y-GEN A JOBBIK ESETE A SZÁMOKKAL 2014.05.22 11:27:14
VENDÉGSZERZŐNK ÍRÁSA. A Jobbik “európai béreket” ígér azonnal, szabályozói eszközökkel, egyenjogúságunkra hivatkozva - ez szlogen az EP választási kampányuk egyik központi eleme. Ez az üzenet nemcsak demagóg és populista, de számos ponton súlyos csúsztatásokat és…..