Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szomáliai Szommelié

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tipikus esete a klasszikus utcazenélésnek a törökülés egy szál gitárral, falnak támaszkodás behajlított térddel szintén gitárral, nem beszélve az eléggé dekoratív csajokról megint gitárral, vagy a komolytalan ötvenesről guggolva gitárral, persze bebaszva, aki maga sem tudja,…..
 Tegnap még fényes volt, mára mattul        a bácsi..
Szomáliai Szommelié 2011.09.16 16:07:36
Infographics Pálinkafőzés otthon 2011.09.04 12:26:00
A pálinka Magyarország nemzeti itala, igazi hungarikum. A Népszabadság infografikusai bemutatják, hogyan készíts otthon pálinkát, persze csak saját fogyasztásra! Nagyításért kattints a képre! Grafika:(Dancsák András, Mikola Bence, Soós Kálmán)..
Szomáliai Szommelié 2011.09.05 13:44:34
@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe:
A rajz tényleg szép! Legközelebb kiadhatnának egy ugyanilyet a "Hogyan operáljuk ki a saját vakbelünket 4 egyszerű lépésben" témakörben is.
Egy éves szünet után újra napirendre került Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer létrehozása. Az előző ciklusban eltervezett és Bubi névre keresztelt ezer kerékpáros dokkolóhálózatról döntött közgyűlés. Szinte egy időben a budapesti döntéssel Montrealban közben…..
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
Szégyen-gyalázat, de október végén anélkül múlt el egy csinos kis háború évfordulója, hogy mi erről megemlékeztünk volna itt a blogon. Tény ami tény, egy nem túl hosszú, sem túl véres, ezért nem is túl népszerű, konfliktusról van szó. (mondjuk  mostanában, a dalai…..
Egy levegővel két autós-biciklis affért is elmesél most nektek ykcky. Akik a vér gondolatától is rosszul lesznek, azoknak már késő, mert most emlegettem és így aztán nekik már úgyis mindegy, mert arra gondolnak. Úgyhogy akár ők is tovább olvashatnak. Megosztanék veletek két…..
Silárde en France Piacolni voltunk 2008.01.29 22:27:00
Elöjtt az idô hogy megnèzzük a Bastille helyèn mukodo bosnyàkpiacot. Következô összeàllitàsunkban a magyar fantàziàt ès gyomrat legingàbb megmozgato aprosàgokat mutatja be a blog a kedves érdeklôdônek. Az elsô kèpen a tenger fàirol leszedett ù.n. "tenger…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..