Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Magdolna

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyermekünk szobatisztaságra szoktatása során legtöbbször azokat a módszereket alkalmazzuk, amelyeket rajtunk is alkalmaztak anno a szüleink. Ha elnéző türelemmel viseltettek kis- és nagydolgaink beszabályozása során, valószínűleg mi is türelmesebbek leszünk csemeténkkel. Ám mi…..
Már a kis tejfogacskákat is védjük megfelelő technikákkal. Ennek első fontos állomása a szoptatás. A szopizás előnye, hogy sokat kell dolgozni az ételért, és a szívó izommunka szabályos fogazatot eredményez, ami segít megelőzni a fogínygyulladást. Még ha cumisüvegből…..
A baba visszaszoktatása a tápszerről az anyatejre A legfontosabb: gyakran tedd mellre a babát! A cél napi 10 szoptatás, és a legjobb, ha ebben éjszakai szoptatások is vannak. Ha többször igényli a baba, mint 10-szer, akkor kapjon többször! Ha a baba nem szopik jól (nem hatékony,…..
Méltatlanul keveset beszélünk arról, hogy egy baba érkezésével nemcsak egy anya, de egy apa is születik. A férfiakat legalább annyi kétség és kérdés gyötri az új jövevénnyel kapcsolatba, mint a nőket, csak ők valahogy a háttérbe szorultak. Eddig... A párom a terhesség…..
Nincs vagy csak nagyon ritka olyan gyerek aki szeretné az orrszívást, viszont ez a kellemetlen rossz nagyon -nagyon szükséges.  Ki tud úgy enni ha az orra tele van, és gondoljunk arra hogy a pici babánk nem tud elmenni egy zsebkendőért, hogy jól kifújja az orrát, sajnos ezt nekünk…..
Minden nő küzdött valamilyen szoptatási problémával, vagy aluszékony volt a babája ,nehezen tudta felébreszteni hogy meg eteti. nem volt elég teje,vagy sok teje volt,nem maradt ideje a fejésre. Görcsösödött a melle,masszírozgatnia kellett. Kisebesedett a melle,mert túl sokig…..
Kiss Magdolna 2014.10.16 10:53:06
Most 10 tuti tippel ajándékozunk meg, hogy Te biztosan elkerüld ezt a problémát, ami nagyon sok kismama kedvét veszi el a szoptatástól, már a kezdet kezdetén! Sokan sajnos meg sem tapasztalják a szopiztatás valóban gyönyörű élményét, mert beüt a baj mielőtt gyakorlatot…..
A születés pillanatában a neuronok kapcsolódása csak néhány területre korlátozódik: a csecsemő "csak" az éhség, a hideg, a magány, a fájdalom, fáradtság vagy egyéb alapvető komforthiány érzékelésére reagál. Mivel az élet első szakaszaiban a legfontosabb érzékelő…..
Ha kevés az anyatej, még mielőtt a tápszeres pótláson gondolkodnánk meg kell próbálni a tejtermelést fokozni. Lássuk hogyan: Tegyük mellre a babát gyakrabban, akár 1-2 óránként. Éjszaka is többször szoptassunk. Mindig fejjük ki a megmaradt tejet az utolsó cseppig. Ha eddig…..
Sok anya úgy gondolja, teje nem elegendő annak ellenére, hogy nincs problémája a tejképződéssel. Aggódnak azon jelek miatt, melyeknek más az oka, illetve nem ismerik fel azokat a tényezőket, amelyek egy szopós csecsemőre jellemzőek. Semmi gond nem lehet a tejtermeléssel, ha a…..
A kórházból való haza érkezés után találkozunk ezzel a problémával. Vannak akik a szoptatásra esküsznek, és ezáltal nyugtatják meg babájukat, vannak akik a kömény teára, sokan pedig a patikába kapható homeopátiás szerekre vagy más orvosságokra. Az igazság azonban az, hogy…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..