Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IPARTERVES

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ifjú korában tehetséges hülyegyerekből egy élet munkájával magát érett kreténné kidolgozó Kövér László vakerált valamit a nők helyéről, amely szerinte a konyha-szülőszoba reláción belül értelmezhető. Egy öregecskedő kurzus  szintiboy is ezt az időpontot…..
Sosem voltam The Smiths vagy Morrissey rajongó, és a tekintélyes életművet sem ismerem betéve, de azért azzal tisztában voltam, hogy Morrissey nélkül az egész indie szcéna nem lett volna az, ami. Úgyhogy érdekelt, hogy mit tud mutatni Morrissey élőben 56 évesen egy nagyváros kis…..
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
IPARTERVES 2015.08.07 11:06:43
@TCrown: Ez a jó kérdés!
Igazságosabb és átláthatóbb lesz a segélyezési rendszer, az átalakítással valóban azok jutnak majd támogatáshoz, akik ténylegesen rászorulnak – ígérte a magyar kormány még múlt év végén, amikor döntöttek a szociális segélyezési rendszer átalakításáról. Az eredmény…..
GaborSzakacs La Morte di Stile 2015.08.01 09:38:14
Vége. Péntek este nyolc órakor örökre bezárta kapuit Budapest legelegánsabb áruháza, az Il Bacio di Stile. Az Andrássy út ékszerdoboza, ami egy cseppnyi Milánót és Párizst varázsolt a város szívébe, nincs többé. Nem vagyunk érettek a luxusra.   2013. szeptember 9-én…..
IPARTERVES 2015.08.02 19:06:04
A menekültáradattól való félelem, valamint a tusványosi purparlé elvette a figyelmet arról, hogy O. Viktor, globális gondolkodó, éppen most gyűjti a "bőnyálat" a szájában, amellyel pofán fogja köpni a megmaradt fideszeseket. Szegény fideszesek szép lassan kimaradnak abból, hogy…..
Karolina és József két hónapja próbál valami normális összeget kicsiholni Wizzair-járatuk 3+ órás késéséért, de eddig csak 10 euróig jutottak: Egy Wizzair-es kalandos utat szeretnék veletek megosztani. Februárban 4 napot töltöttünk Barcelonában a férjemmel. Elsős kisfiunk…..
Homolya Gábor kiállításáról Dobri Imre írása Rendkívül gazdag vizuális nyelven fogalmazódnak újra a magyar irodalom klasszikusai Homolya Gábor képzőművészeti alkotásaiban. A művész egy-egy verset, verssort vagy akár egy egész életmű néhány emblémáját hétköznapi…..
IPARTERVES 2015.07.16 13:19:30
A kiállítás 2015. február 18-tól március 13-ig volt látható a Karinthy Szalonban. Kovács Alex írása Körül–Belül – szól Albert Katalin és Ganczaugh Miklós képzőművész házaspár közös kiállításának címe. Kint és bent, héj és mag, test és lélek –, a művészek…..
Mindig is érdekelte a gazdit, hogy mennyire is okos a kutyája. A dolog olyannyira foglalkoztatja az embereket, hogy tudományos perspektívát is kapott és már jó ideje szakszerűen vizsgálják a kutyafajtákat, hogy melyek a legintelligensebbek. Valahol versenyről is beszélhetünk, hiszen a…..
IPARTERVES 2015.07.08 07:45:01
Történt, hogy még tavaly szeptember 27-én a közmédia szinte összes kinövése, amiket nem mellesleg a bíróság szerint simán titulálhatunk állami (nemi)szervnek, az Itthon vagy - Magyarország, szeretlek! című műsorfolyamra lelkesen eltapsolt vagy 600 millió forintot, majd a…..
JogÁsz Csörgősipka 2015.07.04 11:22:42
Ibolya Tibor, a Fővárosi Főügyész minősíthetetlen stílusban kritizálta a bíróságot a Biszku-ügyben hozott másodfokú döntése miatt. „A védelem csörgősipkás bohócot csinált a bíróságból” mondta, miután az ítélőtábla hatályon kívül helyezte az elsőfokú…..
Új kezdeményezés rázta fel a magyar múzeumi közösségeket: Ölelj meg egy múzeumi dolgozót! A kezdeményezés az Amerikai Egyesült Államokból származik, célja a múzeumok népszerűsítése. Az új múzeumi jeles nap időpontja június 29. Idén ez a nap hétfőre esik, amikor szinte…..
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapokaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell Itt az ideje, hogy nagy lendülettel felrúgjam az idáig lefektetett szabályaimat: míg az eddigi összeállításokban kínosan ügyeltem arra, mi számít posztapokaliptikusnak és mi nem, ezúttal…..
IPARTERVES 2015.06.25 19:50:47
Első rész - Második rész Ami most következik, az egyszerre hihetetlen és szomorú. Hihetetlen, mert a Mellotron tulajdonképpen sikeresen megoldotta a mintavételezés alapú zenekészítést - elektromechanikusan! -, és szomorú, mert egyszerűen túl bonyolult volt ahhoz, hogy megbízható és olcsó legyen, és…..
Itt a bizonyíték, hogy Kocsis Máté teljesen agyhalott, ha azt hiszi, hogy megváltoztathatja a róla kialakult képet. Akármilyen elszántan buzizik. Mert, ahol a szexuális preferencia az élet normál része, és a hálószobatitkok nem nyomnak a latba a politikusi minőség…..
Movie Tank Saul fia (2015) 2015.05.23 16:07:01
Sokakhoz hasonlóan én is akkor figyeltem fel igazán Nemes László első nagyjátékfilmjének hírére, amikor megérkeztek a cannes-i filmfesztivál beszámolói, amelyek szerint a neves mozgóképes rendezvény és verseny közönsége oda meg vissza van ettől az úgymond rendhagyó…..
IPARTERVES 2015.05.25 18:06:49
A Queen-koncertek történetét feldolgozó több forrás is azt tartalmazza, hogy az együttes eredeti felállásában utolsó, 1986-os turnéja során Budapestre két koncertet terveztek, amelyek közül az egyiket lemondták. Ezen információ alapján néztünk utána annak, hogy mennyiben volt…..
Smoking Barrels Casablanca (1942) 2015.05.17 06:00:00
Fel a fejjel, gyerek! Ez a mondat jutott eszembe, amikor megláttam a cannes-i filmfesztivál plakátját díszítő Ingrid Bergman képet. Tudom, hogy reménytelenül szentimentális alkat vagyok, de nagyon régen a kedvenc romantikus filmem a Casablanca, soha nem tudta megközelíteni egyetlen…..
Az ingatlanpiac folyton pörög, mindig vannak nagyon jó vagy esetleg kevésbé szép lakások az aktuális kínálatban. Viszont, amikor belefutunk egy ilyen álom lakásba, akkor kötelességünknek érezzük, hogy minden kíváncsiskodónak megmutassuk milyen is a praktikus kényelem. Ez a…..
IPARTERVES 2015.04.29 10:31:21
A jogi egyetem elvégzés sokáig belépőt jelentett egy biztos megélhetést és karriert jelentő világba. Ma már ez nem így van és a jövőben még kevésbé lesz így.  A jogi hivatást érő kihívások sokasodnak, a jogászok azonban sokszor lassan reagálnak ezekre a kihívásokra,…..
Szépek, kívánatosak és a férfiak kocsányon lógó szemekkel mustrálgatják őket. Nem véletlenül, hiszen igazán mutatósak. Sőt, tehetségesek és intelligensek is. Egy lista azon nőkről, akikre izgul a világ férfi (és talán női) populációja. Piszkos fantáziákat elengedni,…..
IPARTERVES 2015.03.10 21:39:22
@vészmadár (pica pica):

Bizony!!!!!!
Belsőség Heti merítés 2015.03.08 09:17:41
A szerethető UFO Rájöttem az autó talán legnagyobb hibájára: nem lehet tőle racionális érvek mellett megszabadulni. Egyszerűen megy és az üzemanyagon, kopó alkatrészeken kívül nem kér semmit. Amit megbízhatóságon megnyer,azt elveszíti a karosszérián Idős bácsié…..