Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lelki társ

5 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A társkeresés sokaknak nem szórakozás, hanem sokkal inkább kínszenvedés. Szeretnének társat találni, de nem nagyon megy nekik. Hiába online naphosszat valaki és van regisztrálva szinte mindenhova, ha hátránnyal indul a társkeresésben. Sajnos manapság egyre több minden miatt kerülhettek hátrányba. De…..
Az egyik legfontosabb dolog, amit a nők nem értenek a férfiakban, vagy  ha értik, nehezen fogadják el: a férfiak sokkal vizuálisabb lények.  Illetve pontosítok: mi nők is roppant vizuálisak vagyunk, sokkal előbb összeállunk egy jóképű fazonnal, mint egy kopasz, kövér, uncsi…..
Biztos mindenkivel előfordult már, hogy egy randi alkalmával nem pontosan ugyanazzal a személlyel találkozott, mint akit az online felületen megismert. Kicsit idősebb, kicsit más a haja, felszedett pár plusz kilót. De néha az is előfordul, hogy a fényképek szöges ellentétben állnak…..
A mai modern világban sokan azt gondolják, hogy a férfiak a gátlástalan nőkért rajonganak. Régebben ugye azt mondták, hogy a férfihoz a hasán át vezet az út, vagyis ha jól főzöl, könnyen találsz magadnak férjet. Ez azért vitatandó, mert nem a főzés egy kapcsolat…..
Lelki társ 2014.10.10 04:34:38
Mi tartja életben a hosszú távú kapcsolatokat? Hogyan lehet fenntartani a szerelmet, a szeretetet, az érdeklődést a másik iránt? Hogyan lehet a szürke hétköznapokban is kitartani a másik mellett úgy, hogy közben ne megalkuvásnak érezze életét? Hans Jellouschek német pszichoterapeuta egy magyarul is…..
Lelki társ 2014.10.09 09:41:06
Hogyan segíthetjük a kamaszokat a mindennapi testnevelés megkedvelésében? Jankovics Klára védőnő jó módszert talált ki erre...
Lelki társ 2014.10.08 17:21:59
@Alaister Grand: Az általad leírt tünetek mind arra utalnak, hogy amikor testedzést végeztél, mindig hirtelen ért a megterhelés. Kezdőként érdemes először pl csak egy percet edzeni, majd pl hétről hétre növelni az adott gyakorlat vagy gyakorlat sorozat időtartamát. Elkezdeni a legnehezebb, azután már nem olyan vészes.
Budapest, 2002-2003. 29 éves vagyok. Egy súlyos szakítás után szerintem három alapvető hibát lehet elkövetni: Nem azonnal kattantam be, sőt az elbocsátó szép üzenet után még fel is lélegeztem, hogy végre nyugtom lesz egy darabig. Két hét múlva kezdtem idegeskedni, amikor…..
Praxis Maga meg fog halni 2014.09.30 08:47:54
A vesére várók listája olyan, mint ide a hold és vissza... Tisztelt Blog,   egy velem viszonylag régen megesett történést osztok meg, úgy éreztem itt a helye. A történetben szerepel mind a félrekezelés, mind az emberileg kifogásolható orvosi magatartás…..
Az előző poszt képeit újra nézve megakadt a szemem az egyiken. Élénkzöld fotel, rózsaszirom színű falak, ívek és szögletek, puha és kemény felületek, fény és árnyék. Az ellentétek, melyek a yin és yang hordozói, teljes összhangban egészítik ki egymást. Vajon milyen lehet a ház, amihez ez a részlet…..
Lelki társ 2014.09.29 00:19:00
Az idei Kulturális Örökség Napjai is hihetetlenül gazdag programkínálattal büszkélkedhetett. Az egyetlen "problémát" a telhetetlen látogatónak annak kigondolása okozta, hogy miként is látogasson meg a rendelkezésre álló idő alatt minél több helyet a város különböző…..
Lelki társ 2014.09.28 11:12:20
Igen, ez valahol indulatposzt lett, nem érem fel agyilag, hogy a világ talán legjobban kereső alkalmazottai hogyan képesek szanaszét szívatni saját cégüket. Magasról tesznek az utasokra is akikből élnek, képtelenek felfogni, hogy egy elhúzódó sztrájkkal az egész Air France-t…..
Lelki társ 2014.09.28 10:59:12
Mindig nehézséget okozott, hogy nevén nevezd azt a gólt, amely egy gól hátrányra csökkenti kedvenc focicsapatod lemaradását? Vagy az, milyen szót használj arra, amikor az autópálya forgalma azért lassul le, mert minden vezető a szemközti sáv balesetét nézi? Mindenre van…..
Fontosnak tartom, hogy a kerületi polgárok minél szélesebb rétege ismerhesse meg, kik milyen módon kívánják vezetni városunkat a következő ciklusban. Bölcs döntést ugyanis csak kellő ismeretek birtokában hozhatunk. Fentieket figyelembe véve az Organikus Káosz, Pesterzsébet…..
Lelki társ 2014.09.28 10:48:04
Hogy miért nyúl az ember békeidőben háborús irodalomhoz, annak számos oka van. Az egyik legfontosabb talán az, hogy igazán sosincs békeidő. A világ tele van permanens összecsapásokkal, és nem árt, ha ezek általános, elemi természetéről némi közvetett tapasztalatot szerzünk.…..
Lelki társ 2014.09.28 10:44:55
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kandallók újból reneszánszukat élik, és egyre többen vannak, akik becsempészik otthonukba a kandallóban lobogó tűz varázslatos látványát. Fura módon a legtöbben nem a gázzal működő látványkandallók, vagy a hagyományos kandallókat imitáló…..
Lelki társ 2014.09.28 10:43:51
Tartsanak nyugodtan szentimentálisnak, de nekem a mai napig könnybe lábad a szemem, ha a Holdra szállás képeit nézem, fantasztikus érzés átélni azt a történelmi pillanatot, amikor az emberi elme legyőzte a világűrt. Ennél már csak egy felemelőbb történet van az űrutazás…..
  Egy házimanónak sose volt könnyű dolga. És a helyzetük egyre csak romlik. Tégy ellene te is!     A plakátok hamarosan minden nagyobb város utcáin és középületeiben láthatóak…..
Lelki társ 2014.09.28 10:40:47
Az ész a legdemokratikusabban elosztott jószág. Még senki nem panaszkodott, hogy neki kevesebb jutott. Sőt, mindenki meg van győződve róla, hogy neki több van, mint az átlagnak. Ami ugye egy statisztikai mirákulum, nem kéne alábecsülni. Ezért visszatérő téma minden politikai…..
Tudom a kérdés még nem aktuális. Jelen pillanatban még négy évig biztosan nem, de jó eséllyel sokkal tovább nem. De egyszer lesz váltás mert a világon előbb vagy utóbb minden változik. A legnagyobb kérdés jelen pillanatban, hogy akkor mi lesz. Ez érdekli jelen pillanatban az…..
Harlem sötét sikátorai után, Róma kietlen és erőszakos utcáira látogatunk el. A helyzet ott sem sokkal jobb: bűn, tehetetlen és/vagy kiégett rendőrök, maffia, jogi kiskapukat kihasználó bűnözők, őket védő ügyvédek, önbíráskodók, kiábrándultság és a mindent elárasztó mocsok, mindez jól…..
Lelki társ 2014.09.28 10:31:19
  Nem tudom megfigyeltétek-e, de a kirándulós képek túlnyomó része nem arról szól, hogy szedjük a lábunkat egy hegyi ösvényen, hanem arról, hogy eszünk, iszunk, pihenünk és jó a kedvünk. A most bemutatott amatőr felvételek is beleilleszkednek ebbe a trendbe. A képeket…..