Regisztráció Blogot indítok
Adatok
disznópásztor (törölt)

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemsokára kezdődnek a Sztárban sztár munkálatai, a harmadik évadot a TV2 (ez első két évad nézettségét elnézve joggal) az ősz egyik húzóműsorának szánja, amire nagy szükségük is van, mert a tévé főműsoridős nyári nézettsége ijesztő mélységekbe zuhant. A harmadik…..
disznópásztor (törölt) 2015.07.22 11:00:43
Douglas Adams szerint az egész univerzum és abban minden egyéb levezethető egy kiflicsücsökből. Én ugyanezzel a szappanoperáknál szembesültem...
Hogy kiről van szó, azt majd csak az ugrás után áruljuk el, előtte egy kép a Comic Conon pózoló szereplőkről. Na és akkor most a hír: David Nutter rendező azt mondta Obama elnöknek, amikor panaszkodott, hogy mi az istenért kell mindenkit kinyírni a kedvenc sorozatában, hogy…..
disznópásztor (törölt) 2015.07.12 11:18:55
@J. McClane:

Stannis-t eléggé kedveltem, kár érte.
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Leírnám a történetemet, hogy lássam, én vagyok-e csupán "hülye" vagy alkalmatlan, vagy valóban nagyon szemétül bántak-e velem? Tanítóként egy idősebb kolleganő mellé kerültem alsós osztályhoz. Pályakezdőnek számítok, bár munkában…..
disznópásztor (törölt) 2015.07.12 11:12:16
@Blogger Géza:
Dolgoztam olyan helyen, ahol csak férfiak voltak, durván kipletykálták egymást, nekem panaszkodtak, fúrták a másikat. Egyik kisfőnök szó szerint hallgatózott.
Nekem égett az arcomról a bőr, ahogy egymást figurázták ki a másik háta mögött.

@Kéne egy nick...:
Szerintem csak jobban lehet mutogatni a nőkre, előbb észreveszik, ha nő hibázik.

"Tragédia, hogy az a szakma, ami felelős a jövő generáció képzéséért teljesen elnőiesedett. Egy tanártól a korrektséget várom el elsősorban, akik egymással így viselkednek, ahogy a posztoló leírta, azok idegbetegek, megbízhatatlanok. Ilyen a női tanárok többsége."

Jah, nekem meg férfitanárokkal volt rossz tapasztalatom. Alkesz, elhízott tesitanárok; biológia tanár úr, aki a leglassabb tanulót bezárta tanítás után a szertárba (!); rajztanár, aki végigpofozott egy kislányt a folyosón, mert mondott valami hülyeséget; ismét másik rajztanár, aki kipécézett egy csinos csajt, azzal foglalkozott csak, többiek leszarva...és még sorolhatnám.
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..
Az egész ott kezdődött, hogy a múlt vasárnapi Összezárva Friderikusszal című műsorban szereplő Nagy Alekoszt a Mokka szerkesztői behívták egy reggeli, habkönnyű beszélgetésre. Erre azért van ilyenkor szükség, mert nyomni kell a műsort, és ha már kifizettek egy rahedli…..
disznópásztor (törölt) 2015.06.06 09:39:04
@kozi001:

Ebben igazad lenne, csak sajnos Alekosz tényleg beteg. Asperger-szindrómás.
  Azért egy erős nyolcast megér a cím, ugye? Erről a hölgyről van szó egyébként: ..
disznópásztor (törölt) 2015.06.06 09:33:59
@Dr_utcai_arcos:

Nem minden férfi bizonygatja azzal a tökösségét, hogy fotón látható nőre füttyög.
Hát ezt a jóravaló, de kissé együgyű kopasz fiatalembert már sose eresztik ki a ligetből? Ott áll a fák között, mint egy kék ingbe és barna nadrágba öltöztetett fasz, kapaszkodik a kis cédulájába, hogy el ne szédüljön magától, és már vagy huszadjára mondja el a faél…..
Rima Karaki az a libanoni tévés, akivel nem érdemes ki a faszagyerek versenyt játszani élő adásban. A riporternő éppen egy muszlim vallástudóssal folytatott eszmecserét arról, hogy vajon miért állnak be keresztények az Iszlám Állam soraiba, és amikor a férfi tulajdonképpen…..
disznópásztor (törölt) 2015.03.09 11:54:15
@zriff:
Sírd ki magad a sejk vállán. :)
disznópásztor (törölt) 2015.03.09 11:55:14
@1000bocs:
Kábé.
Angolul van, de muszáj kirakni, teljesen lezsibbadt a fél oldalam a hülyeségtől. Baszki, ennek nagyon nem jött be a Jurrasic Park, pedig...SZóval ez az egzaltált, lenőtt dajeres kócbaba nöszési dühtől vezérelve bizonyítja be minden tudósnak, régésznek és őskutatónak, hogy…..
disznópásztor (törölt) 2015.02.16 20:31:44
@dex.ion:
Anyád melyik kategória? :O
Ki ne emlékezne arra, hogy a '90-es évek legmenőbb és legértethetetlenebb tévésorozatában az X-akták sztárja is segítette Cooper ügynököt a Laura Palmer gyilkosa utáni hajszában? Ő volt ugye Dennis ügynök a Kábítószer-ellenes Hivataltól, aki jobb szerette, ha Denise-nek…..
disznópásztor (törölt) 2015.02.09 13:09:39
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
disznópásztor (törölt) 2015.02.09 13:08:02
@Koca Caola:

Törődj bele, Laci férfi. Nem értem miért kell a sztereotip, vélt lány-női vonásokat lealacsonyító jelzőként használni. Bizony vannak férfiak, akik nem hozzák a mácsó kőszobor színvonalat.
Nem mintha Laci bátyó bármilyen színvonalat hozna.

@jog-ász:

Fanni nyilvánvalóan szerepet játszik, nem hülye egyáltalán, csak kurva idegesítő lehet nonsztop ezt hallgatni a lakóknak. Az agresszivitása, veszekedése sem félelmetes, inkább nevetséges.
Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló! Leginkább ez jutott eszembe a tegnapi rész kapcsán. Legtöbbször értetlenül néztem a képernyőt, hogy most akkor ezek az emberek mit csinálnak és miért a műsorban. Ráadásul még szexet sem virított senki sem, csak egy kis…..
disznópásztor (törölt) 2014.11.22 23:57:38
@malevil2050:

És miért ne véleményezhetné a saját stílusában, miért kell belekötni? Pfff.

@kamilla123:

Jah, sajnos Viki ennyi, ugyanúgy fog hódolni az "alfanősténynek". Eh.
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
disznópásztor (törölt) 2014.07.14 10:23:29
@ancsika: @vöröspanda: Édesanyátok most büszke lenne rátok.
Zsidózni, cigányozni nem lehet, na akkor vegyük elő a "mindennőugyanolyan-kártyát".
Mert lényegében ismeretlen emberek millióit bélyegzitek meg.

Ehhez a témához meg: érdekes, hogy ez nagyobb gyűlölködést vált ki az internet emberéből, mint a Stohl Buci-ügy.
disznópásztor (törölt) 2014.07.14 10:24:41
@Phteven:
Ennyi. Ott a pont.
Ez most nem az a kamu cím, amikor kiderül, hogy nem is, csak valami videóklipben, a vicc kedvéért, hanem a (véres) valóság: a VV6 nyertese ahogy kijött a villából, menten nekilátott pótolni a 120 napos szexhiányt, és ebben többek között egy barátja csaja is segített, azaz…..
disznópásztor (törölt) 2014.05.23 14:12:21
Felröppent a hír, hogy az HBO idei sikersorozatának második évadára sikerült megnyerni Jessica Chastain színésznőt, de az érintett Cannes-ban cáfolta a pletykát:  Igen, hallottam róla, és láttam, hogy megőrült az internet a pletykától, de sajnos nem igaz. Nagy rajongója…..
disznópásztor (törölt) 2014.05.23 14:08:42
@szabihatezernégyszáznyolcvankettő:

Aztán miért nem? Ja, mert "nő"? Ne legyünk már óvodások. :)
Szerintem ez a nő sokkal jobb választás lenne karakterileg is, mint az "agyonhasznált" Brad Pitt.
Azt gondolná az ember, hogy a sztárok úgy szoktak hotelszobából tévéket kidobálni, hogy teljesen beállva csak úgy felkapják, és kihajítják az ablakon, ami ideális esetben még zárva is van. Ehhez képest Keith Richards Rolling Stones-gitáros akciója maga a megtestesült…..
disznópásztor (törölt) 2014.05.14 17:05:53
disznópásztor (törölt) 2014.05.14 17:05:19
@VatoLoco:

Tehát nem csak olvasni kell a leírt szöveget, hanem értelmezni is.
Irónia, vágod?

Kb. mindenki levágta a cikk vicceskedő mondanivalóját, te meg elkezded nyomatni a fúdekeménysrácokvoltakezekámcsakazértis sztorikat, bizonygatásképpen.