Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oblivion01

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kisebb, fél óra alatt javítható kivitelezési hiba miatt nem szolgáltatja azt a szolgáltató, amire a naiv ügyféllel szerződött. Pedig ritka ám az ilyen kitartó ügyfél, még a végén felszereli magának. A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. kábeles internetét használom. 2018 év végén az új,…..
Oblivion01 2019.09.12 19:07:12
@Snagal: Igen ennyivel jobb. Nem biztos, hogy megéri! Én 3-4000 forinttal fizetek többet a T-Home-nál egy sokkalta rosszabb minőségű szolgáltatásért, ami elviekben azt tudja, mint a Digis, de gyakorlatban nem..
Olvasónk metrózott jeggyel és egy háromévessel, mégis elhangzott a címbeli mondat egy ellenőr szájából. Mekkora primkóság kell már ehhez. Tisztelt BKK!  2014.12.11-én 13:05 –kor utaztam a 3 éves kislányommal az M4-es metrón. Kelenföldön szálltunk fel és a Nyugati tér…..
Oblivion01 2014.12.16 15:09:04
@batgirl: Nekem is ez volt a gondolatom. Aki nem diplomás, az nem ember? Hát akkor megérdemelte, ha így gondolkodik. Lehet, hogy nem is véletlen beszéltek vele ilyen hangnemben, ha ott is ilyeneket nyögött be...
Nem minden képregénysorozatból lehet siker, ez nyilvánvaló, valakinek szopnia is kell - ezt a versenyt idén a Constantine látszik megnyerni, hiszen az első évad nem kapta meg a back nine berendelést, azaz 13 résszel az NBC le is tudja az egyébként zseniálisan gyökér démonvadászt…..
Elfelejtették betenni? Megette valaki út közben? Lenyúlta egy macska vagy a vásárlónál csúszott be a hűtő hátuljába? Esetleg ennél sokkal hátborzongatóbb lett a sorsa szerencsétlen téliszaláminak, amit Cicó keres? Ki tudja. Remélem a Tesco válaszol majd, hogy mi a poliszi…..
Karesz hosszasan keresgélte a pörköltjéhez valót, aztán nagyon boldog is volt, amikor a SPAR-ban végre talált annyiért és olyan marhalábszárat, amire vágyott. Otthon érte a meglepetés, 1.123 kg bőnye és zsiradék formájában. Szerinte ez az arány felháborító, amit meg is írt…..
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
Oblivion01 2014.05.23 13:43:39
@Kristóf.90: Szia! Látszik abból, ahogy Te és a barátod is írtak ,hogy értelmes emberek vagytok, szerintem igazatok van, és jól tettétek ,hogy értesítettétek a hatóságokat. Ne vegyétek figyelembe (már az írásukból is láthatóan) alulművelt, alpári hozzászólókat, és igazatok van, hogy megírjátok, mert itt nem a belépő ára, hanem az elv, és a konfliktusok kezelésének a módja volt a kérdéses, csak ezt sok gyengébb szellemi képessége egyén nem fogja megérteni!
István a megadott benzinkutak helyett véletlenszerűen kiválasztott MOL-töltőállomásokon próbált megszabadulni használt sütőolajától. Tulajdonképpen ez sikerült is a második helyen, ahol bár nyereményjátékról nem hallottak, szívesen átdobták a szomszéd telekre a…..
Oblivion01 2014.05.23 13:27:21
1. "Hazaérve megnéztem a MOL honlapját, ahol már „kijelölt” kutakról írnak…" - SZERINTEM ezt lehetett volna korábban is!
2. "... Az ügyfél által is idézett rádióreklámunkat azzal zárjuk, hogy további részletek a leadást támogató
www.boldogolaj.hu oldalon találhatók..." - ez meg így van, és ezt még én is tudom, pedig autóm sincs!
3. "...Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőségnek is küldöm..." - jól is teszi, ne csak a kutast vonják felelősségre, mert ezt ő mind végignézte, és nem tett semmit, majdnem ugyanaz, mintha Ő dobta volna ki.
Van egy részletünk az évad második felében kifejezetten jó irányba változó sorozat első évados fináléjából. ..
Oblivion01 2014.05.13 14:48:30
@ügyfélszolgálatos: Egyszer Nick Fury újra alapította a képregényben, szóval lehet rá esély, hogy egy Hidramentes S.H.I.E.L.D. össze fog jönni. Meg muszáj is, mert a sorozatnak lesz második évadja. Hogy lehetne S.H.I.E.L.D. ügynökei S.H.I.E.L.D. nélkül? :D
Oblivion01 2014.05.14 14:09:14
@ügyfélszolgálatos: Még nem néztem meg az elsőt se, de tervben van. Szerintem jobb lesz, ha már megkapták a zöld lámpát rá, biztos most építgetni fogják, mert augusztusig nincs egy Marve lfilm se, a Galaxis Őrzői után meg várhatunk jövő év májusig, hogy kijöjjön valami film. Bírnám azért, ha Dr. Strange és Hank Pym tenne egy látogatást a filmjeik előtt :D
Ádámék otthagyták a Biohairt a Soroksári Auchanban, miután másodszor sem bírtak 5 percet szakítani egyéves kisfia hajára: Szeretném megosztani veletek a mai napon (05/10-én) szerzett friss tapasztalatomat a sorksári Auchan-ben működő Biohair-rel kapcsoaltban. Tudom, most jön a…..
Oblivion01 2014.05.13 16:39:21
@hagyma: Persze, csak talán úgy voltak vele, hogy nem két menetért kapta a papírját a lányka a fodrászképzőben, csak tudja hogy kell óvatosan és finoman levágnia gyerek haját. Falun biztos 40 éve a szakmában lévő borbélyhoz viszik, és lehet, hogy annak tényleg több a szakértelme (biztos is).
Oblivion01 2014.05.13 16:41:43
@Hoppácska: Én személy szerint, ha lesz gyerekem, nem tudom, hogy be merném a vállalni, ha az anyja félne is egy ilyen procedúrától. Nyilván ha vinném - hacsak nem engedik meg, hogy én vágjam, mert nem félnék - akkor én is elvinném egy fodrászhoz, de biztos nem az Auchan-ba vagy a Tesco-ba, hanem maszekhoz.
Oblivion01 2014.05.13 14:39:20
@atpijkamo: Talán az, hogy egy egy éves csöppség haját nem olyan egyszerű levágni? Sokan viszik inkább szakemberhez, mert tartanak tőle, hogy a gyerek hirtelen mozdulatokat tesz, vagy ők tesznek olyan mozdulatot amitől a gyerek megijed, megsérül stb. Én sem tudtam erről, de kb. egy éves korban szokták először a hajukat vágni, és elég kényes procedúra mások szerint.