Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollmen (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebookon panaszkodott nemrégiben Soma, mivel szerinte Az ének iskolája című műsor rendkívül káros a gyerekekre. Ezeket a gyerekeket most szinte mindenki piedesztálra emeli, aztán a zsűri már nem lesz tovább az életükben (nem kapnak érte fizetést, hogy dicsérjék őket),…..
Trollmen (törölt) 2014.05.14 09:00:11
Ha reggel kómásan, nyűgösen kelek fel, azonnal tudom, hogy csak be kell kapcsolni a reggeli Mokkát és Kárász Róbert hozzá nem értése garantáltan kiránt az ébredés utáni traumából, hogy aztán az idegbetegségtől felstenkerelve loholjak be reggel a melóba. Ő nekem a reggeli…..
Trollmen (törölt) 2014.05.14 07:37:12
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Trollmen (törölt) 2014.05.13 14:36:28
@trev: Milyen nőről beszélsz te agyhalott ? :D

Ez egy buzigyerek beöltözve női ruhákba te szerencsétlen. Ne sértsük meg a női nemet azzal, hogy nőnek nevezzük ezt a szart...jó ?!

Neked természetes dolog, hogy egy ember, aki férfinak született, női ruhákban mászkál és az ellenkező nem helyett a sajátjához vonzódik ?

Huhuhu.. :) örülök, hogy nem te vagyok.
Trollmen (törölt) 2014.05.14 06:59:08
@ténytár:

Akkor ennek a regednek is leirom...

A fő probléma az, hogy az elmúlt 1 hétben a csapból is ez a buzi folyt és sajnos még mindig mutogatják körbe, mint a véres kardot. Internet/tv mindenhol ennek a selejtnek kellett az undorító képét bámulni... AKARVA-AKARATLANUL.

Sok a buzikból már...a fajtádból túl sok már. Elég volt.

Figyelj..400 komment után, már látom, hogy ez egy meddő vita.

Te faszt szopni szeretsz, én meg puncit nyalni.

Más az orientációnk ezért nem fogunk egyet érteni. Veled se, meg a Trev féle ostoba buzikkal se.

De egy valami biztos!
Amibe nem tudtok belekötni és ez az ami bosszant titeket, de nagyon.

Magyarország nem fog lezülleni a nyugat szintjére.. hiába szeretnétek ennyire. Nem az abberált libsik vannak kormányon! A Fidesz nem fogja engedni, hogy a fajtátok beteg, torz, rothadt világképe eluralkodjon itt. :)

Értitek ?
Lehet itt kardoskodni.
Csak nincs értelme. :)