Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lestat

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Mi lehet a kémfotón? 2008.03.12 17:15:00
Hosszasan gondolkoztunk, mi is lehet ez. A szerkesztőség tagjai vérmérsékletük szerint tippeltek, volt Mazda, Opel, Honda. A feladat azért is nehéz, mert egyrészt új modellről van szó, másrészt ügyesen álcázták. A Genfben bemutatott apró, gömbölyded egyterű-tanulmány nem…..
Önök sejtik, miről szólhat ez: olajfürdős tengelykapcsoló osztja a nyomatékot előre és hátra? Minek köszönhetően lesz nagyobb az erő, ami a dugattyú tetejének püfölésével mozgatni akarja autónkat, viszont kevesebb elégetlen, meg félig elégett szénhidrogén-molekula távozik…..
  Ezen jót röhögtem, aztán eszembe jutott a másik plakát, gyakorlatilag ugyanazzal a tartalommal, de másik reklámarccal. Egy sokkal nagyobb arccal. Szögletessel. És svéddel. Így már nem is olyan béna a mese, a svéd kockabálna tankot is elviselő tetőoszlopaira bátran…..
Belsőség Heti merítés 2008.03.09 06:01:00
A pasi rágta a fülem, hónapokig, prospektusokkal feküdt és kelt. Végül el kell ismerni, jól választott! És akárki akármit mond úgyis az lesz, amit a nők akarnak... Jürgen nem indul. Folytatásos tele-regény a soha meg nem javuló autóról.Az egész úgy kezdődött, hogy a Lada…..
Belsőség Tilda egy vadbivaly 2008.03.09 18:00:00
Vannak tesztautók, amiket a forgalmazó egyszerűen nem mer ideadni. Néha belefutunk ilyenbe, ez elkerülhetetlen. Egyszer például emlékszem, pont a Hyundai-jal beszéltük meg, hogy az Elantrát inkább hagyjuk. Piaci szerepe nincs, elképesztően szar, még annyit sem ér, hogy tök…..
Kicsit sok itt a Mazdából, pedig lesz még. Lelkesen lapátolják ránk a jó kis Mazda 2-t, nem tudunk elég gyorsan félreugrani. Nem a csinos, de túl konszolidált külsejéért szeretjük, pláne, hogy a Mazda volt olyan lelketlen és a kiváló logót lecserélte a körbe zárt madárra.…..
Belsőség Szomjas a BX 2008.03.05 07:00:00
A Bx már idestova két hete tengeti velem életét. Tegnap éreztem először, hogy egy Citroenben ülök. Az érzés nem volt más, mint a hatalmas STOP felirat a műszerfalon, ami valahogy nem akart elaludni az elindulást követően, ahogy szokott. Előkotortam az emlékeimből, hogy az XM…..
Belsőség Heti merítés 2008.03.02 06:01:00
A kamu népítélet után itt van pár érdekesség az eheti adagból. Az ítéletek átnézése közben gyakran lát az ember a helyesírási hibát, de ilyen post-nál elgondolkodik az ember, hogy ez nem lehet igaz, ez csak valami vicc. És itt a párja, ahol még a szóköz véletlenszerű…..
A búvármatricát el lehet felejteni, manapság már széles néptömegek búvárkodnak. A búvármatrica nem menő többé – másra, mint menőzésre, meg nem volna jó, hiszen arra alkalmatlan, hogy két búvármatricás egymást autóseggről felismerve életre szóló barátságot…..
Belsőség Jó csaj, jó bukó 2008.02.28 11:00:00
Az idejekorán elsüllyedt posztokat tartalmazó mappában bukkant fel ez a tavaly nyáron készült kép. Mari barátnőm modell, nem esik nehezére, ha fényképezik, sőt, képes egyenes vonalon, tökéletesen elvonulni akármekkora tömeg előtt, akármilyen ruhában. Nem egy nebáncsvirág, a…..
Tegnap a Totalcar legújabb titkos (pssszt!) projektjének arculatához kerestem épp ihletet a neten, mikor erre találtam. Nagyságrendekkel veri a Belsőségen a napokban megjelent japán pimpmesterek munkáit. Az elkövető nem átallott két TE58-as sugárhajtású helikoptermotort bepréselni…..
Blazírt pofa, lefitymáló tekintet, fájdalmas grimasz, esetleg túláradó gólöröm. Eddig ezeket az arcait ismertük a francia géniusznak, de most ütött a leleplezés órája, a boncasztalon csupaszra vetkőztetjük infantilis lelkét. Az NST bemutatja: Thierry Henry, a Kaméleonember.…..
Olvasói levél, egy a mai cikkünkre érkezett 200-ból. "Tisztelt Égő Ákos Cikkével telibe találta a problémám! Barátnőm egy kánikulai nap után a kocsiból kiszállva megszédült és arccal neki esett a kocsimnak. Barátnőm megúszta 1 kisebb púppal a homlokán, viszon az…..
A hetet egy szavazással indítjuk, mert beküldőnk egy igazi, vérbő macsó, aki úgy játszik a nőkkel, mint Illés Béla a focilabdával. A 2008-as évet azzal kezdte, hogy összegyűjtötte a kedvenc sztorijait, amiben ő nőkkel szúrt ki. Most közreadjuk ezeket: ki, ki döntse el, melyik…..
Eddig valahogy kimaradtak azok a történetek, amikben a barátok közé ékelődött be valaki. Délutáni sztorinkban ez történt. Küldjetek még ilyeneket, mert ezt a területet valamiért nem dolgoztuk még fel. Annyira semleges az elbeszélő, hogy szinte alig derülnek ki részletek, ezért…..