Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mónika Anucz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HENI SÜT NEKED Cheeseburger leves 2015.12.10 10:47:58
Igen, jól olvassátok: cheeseburger leves! Mert ilyen is van. Sőt! Ez az étel biztos a család minden tagjának ízleni fog. Itt aztán nem lesz nyavalygás a gyerek részéről, hogy pfuj, leves! Ez a leves a biztos befutó egy szombati ebédre. Önmagamhoz híven gyors, egyszerű és nagyon finom az ajánlatom.…..
A Sorozatwiki szúrta ki, hogy a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján az HBO kvázi hivatalosan jelentette be a Terápia 3. évadát, amiről mindenki azt tippelte, hogy nem fog elkészülni. A Terápia 2. évada egyébként két díjat kapott a TUD-on, a legjobb sorozatnak járó…..
Haanchee fut Visszaszámlálás 2014.05.13 10:46:48
Vészesen közeledik az Ultrabalaton, mindjárt itt van május 31, gondoltam, összeszedem, mi van velem mostanában. Nem mondom, hogy minden teljesen ideálisan alakul, de szerencsére nincsen semmi gond. A 24 órás versenyt sikeresen kihevertem, szerencsére semmilyen sérülést, maradandóbb…..
Mónika Anucz 2014.05.13 11:36:07
@haanchee: Már értem, hogy miért készülsz ennyire. Ez gigabrutál teljesítmény lesz. Mindent bele és hajrá és szurkolok nagyon!!! Őrület, hogy miket csinálsz! :) Mindig csak szedegetem az államat a földről :). De jó ez, sokat tanulok belőle. :) Illetve, tudod, kibicnek semmi sem drága. :)