Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forr_a_dal_már

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az október 23-i állami ünnepség miatt némi bizonytalanság lengi körbe a Kossuth téri demonstrációkat. Napokig beszédek, és ami még fontosabb, nemzeti érzelmű nóták nélkül maradhatunk. Matató ujjunkat a nemzeti rockzene ütőerére helyeztük, és összeállítottuk…..
forr_a_dal_már 2006.10.20 11:53:56
Itten nem Estvánról meg Koppányról van szó.

Az egész magyar jobboldalizmus egy nagy hiedelem világ, mondakör, liturgia stb stb.
A hiedelem világban pedig a logika, tény, történelmi hűség stb. nem releváns fogalmak.

A baj az, hogy míg japánban mikrocsippet csinálnak, a németek porcsét, amerikaiak maholnap napraszálnak, kína a leghatalmasabb gazdaság lesz, és jómagunknak ezekkel kell versenyeznünk minden falat kenyérért, addig az ország egyik fele szkinhedzenekarok és sámánok által aláfestett nemzeti szentmiséken révül hétről hétre napról napra.

Hozzáteszem: nem a nemzeti érzéssel van a baj, mielőtt még egy plgári forradalmár megvádolna. Nemzeti érzés van volt meg lesz. (volt??? KOppány és a nemzeti érzés?vagy Istán és a nemzeti érzés??? ezt a fogalmat ők nem értenék, ez a fogalom 18-19 századi!!!) Csak az a baj hogy mi itt a mi kis kelet-európai mocsarunkban nemzeti onanizálunk addig a világ elhalad(elsüvít) mellettünk. Nemzeti érzésre nem adnak kenyeret! Elöbb meló meló meló aztán a nemzeti érzés. És ne Koppányokra Bocskaikra meg kitudja kikre legyünk büszkék hanem a magyar mikrocsipre a magyar ferrárikra a magyar ......
Nos mivel ilyenek nincsenek a nemzeti érzéssel is hátrébb léphetünk három lépést.(ui.: ne gyöjjetek Naumannal, Tellerrel meg Rubikkal meg isten tudja kivel. Csak olyan dologgal amit mi állítunk elő, amit mi adunk (el) a világnak. ) Igen, ilyen nincsen!

Ezért inkább ringassuk álomba magunkat egy kis árpádsávos
pirosfehérzöld
trianonos
szkinhedes
kossuthtéri
Koppányos
turáni átokos
szentjobbos
koronatanos
ákosos
rákayfilipes
hatvannégyvármegyés
bocskais
nagyboldogasszonyos
csonakmagyarországnemországos
donkanyaros
56-os(nem a villamos)

stb....
totális szellemi összevisszasággal.

Jó éccakát Magyarország