Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tschöppy

46 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átok ült a múlt heti podcastadáson, ami abból is látszik, hogy múlt héten nem is volt adás. Múlt keddre szerveztünk felvételt, de Grath aznap elgyötört hangon hívott, hogy bekapott valami vírust, és nem nagyon tud kimozdulni a lakás legkisebb helyiségéből. Pénteken aztán…..
Mostantól új festést kapnak a Wizz Air gépei, a hangárból kigördült első példányról ki is került a netre néhány fotó. A lilának reszeltek, helyette jött a kék, de nem ott, ahol eddig. Alul lehet szavazni, hogy tetszik-e. Az első hírek fél éve jöttek, hogy változás lesz,…..
Egy ideje tervezem már ezt a bejegyzést és asszem ez a mostani, cefet másnapos este éppen tökéletes volt rá, hogy elkészüljön, mert pontosan tudom, mit éreztek ezek a szuperrészeg rocksztárok másnap a turnébuszban. Bizony, most olyan hírhedt esetek jönnek, amikor a rockzene istenei…..
Tschöppy 2014.10.08 20:28:32
@MichaelCollins: magam is azt hittem, hogy benne lesz a listában de aztán rájöttem nem illik bele: nála az alkohol azért kell, hogy egyáltalán színpadra bírjon állni (és élni úgy általában). Nem különleges dolog ha részegen megy a színpadra, hanem egészségügyi kérdés.
Futóblog A Diadalív árnyékában 2012.04.25 08:33:00
Csétomi nemrég a Párizsi maratonon megpróbálta megdönteni a saját maratoniját. Vajon sikerült neki? Az ő beszámolóját olvashatjátok: Péter Attila minden évadzáró Balaton Maratonon el szokta mondani, hogy az ott 3 részletben futott idő jó cél lehet a következő évi…..
Tschöppy 2012.04.25 11:02:05
@Jozsef: bátyám ugyanezt megszenvedte, a frissítőkkel nem ért oda a megbeszélt helyekre a családunk többi tagja, csak az utolsóra talán. Elszámoltuk ezt.

A frissítésekkel kapcsolatban két dolgot nem értettem. Az egyik ez a "gatorade csak a 33. km-nél", amire édesapánk, aki egyébként atléta edző volt annyit mondott: "akkor már minek, zuhanyozni?". A másik meg a kockacukor. Nem szőlőcukrot adtak (mint ahogy ígérték a honlapon), hanem kockacukrot. Az pedig eléggé bosszantó volt.
Tschöppy 2012.04.25 11:44:02
@csétomi: neked nem volt rá szükség, én elbírtam volna :) Igazából a fő hiba a szőlőcukor hiánya volt, mert mivel azt hittük lesz, nem vittünk magunkkal.
Még ezzel a futással tartoztam nektek. A terv eredetileg az volt, hogy fussunk le öt szigetkört a testvéreimmel. Ez nekem sajnos nem sikerült, a harmadik végén kénytelen voltam kiállni. Fájt a bal lábam bokától térdig, valamint levegőt is alig kaptam már. Bátyáim lefutották a…..
Hát sikerült. Egy hónappal ezelőtt nem hitem volna, hogy összejön. De végül csak megcsináltam, lefutottam ezer kilométert egy évben. Mennyi legyen a jövő évi goal? 1100? 1300?..
Mármint abból a szempontból, hogy hétfőn amikor futottam, mondjuk ki szar idő volt.Lógott az eső lába, hideg is volt, nem volt igazából hangulatom se a futáshoz sok. Másnap meg napsütés egész nap, kellemes futóidő, felhőcukor, ringlispil. Csak mivel futottam pénteken is,…..
Kicsit megborul most az időrend, mert ezt még pénteken délután futottam, de a Hungaroringet megindenképpen meg akartam írni rögtön, ez így vasárnapra maradt, sebaj. Szóval új útvonal. Unom már a megszokott Dózsa György út-Árpád híd-Margitszget (és vissza) útvonalat, kb. két…..
Ma a Hungaroringen jártam, mivel ott volt a Nike Futóklub szervezésében a második téli edzés (az elsőt - a mikulásfutást a Margitszigeten - sajnos ki kellett hagynom). Két kört futottam, felül láthatjátok az elsőt, ami a gyorsabb lett (25:27). A 4:44 ne tévesszen meg senkit a…..
Bandisoma a karácsonyi szezon egyik várható nagy kedvencét játszotta végig. Akár magadnak, akár másnak szánod, érdemes végigolvasni a kritikát.Az első végigjátszásom, fogadjátok szeretettel és ésszerű kritikákkal! :D Ezt a készletet valójában azért vásároltam meg,…..
Gondoltam rá, hogy azt a címet adom, hogy télmaraton, merthogy nagyon hideg volt, de aztán egyrészt erőt vettem magamon, és nem írtam le kitöröltem a faviccet, pedig azokat imádom, másrészt meg ne szaladjunk ennyire előre. Na szóval, a versenyre való felkészülésről írtam már…..
Tschöppy 2011.11.27 21:23:09
Tschöppy 2011.11.28 14:24:33
@csiripiszli12: Igazam volt vagy igazam volt, mikor mondtam futás közben hogy menni fog? :)
Tschöppy 2011.11.28 14:26:44
@pannonfunk: Köszönöm szépen! :) Gyorsabb volt valamivel, de nem sokkal... Nagyjából ugyanolyan lett a két kör, nem volt egy perc a kettő közti differencia.

Itt írtam róla valami rövidet: elsomaratonom.blog.hu/2011/11/20/2011_11_20-ai_futas_balaton_felmaraton

Igyekszem komolyan venni amit mondtál. A héten elmegyek majd lúdtalpbetétért, aztán a többit meg majd kitalálom, hogy lesz, utánaolvasok a témának.
Hát kimerészkedtem újra. Egy hetet pihentem a félmaraton után, bár volt egy próbálkozásom múlt héten, amikor elmentem konditerembe, de kb. hét perc után meguntam a dolgot - valahogy nem éreztem (hozzá kell tenni, hogy konditeremben nem futok hanem sétálok tizes-tizenkettes…..
Első maratonom A csapat 2011.11.22 12:00:00
Nos, hát ezt sikerült összehozni. Mínusz 2 fok (szerintem legalábbis), szerencsére viszonylagos szélcsend, 2:28:32-es eredmény (saját mérés, a hivatalos 2:28:28 lett), valahol a hátsó szekcióban értem be. Ez majdnem negyed órával több, mint a legelső félmaratonom (az 2:14:36…..
Tschöppy 2011.11.21 13:28:07
Első maratonom 101km to go 2011.11.21 12:00:00
Ez a challenge állása vasárnap este, a félmaraton után. Ha így haladok, talán még meglehet ebben az évben a cél... Már csak 101km hiányzik!..
Első maratonom És akkor rajt... 2011.11.20 11:00:00
Ha minden jól megy, abban a pillanatban dördül el a startpisztoly, amikor ez a poszt kikerül. Drukkoljatok, hogy ne fagyjak meg :)..
Viszonylag hosszú idő után (kb. egy hetet hagyhattam ki) mentem ki újra terepre, a múlt hetem elég hektikus volt sajnos, nem volt időm nagyon futni - csak konditerembe jutottam el. De most még kimentem gyorsan a siófoki futás előtt, már csak azért is, hogy kipróbáljam, kellően…..
Első maratonom Nem vesztem el 2011.11.18 17:37:00
Csak a blogot felejtettem el :( De ne aggódjatok, a felkészülést folytattam ettől függetlenül. Holnaptól folytatom a futások posztolását, azokkal kezdve, amik elmaradtak a legutolsó óta. Vasárnap pedig félmaraton Siófokon. Kiváncsi vagyok.....
Gyorsjelentés: egy találkozó miatt ma csak egy kört tudtam futni a múlt heti kettőkkel szemben. Ez sikerült. Most nem sétáltam bele, mikor futottam fel az Árpád hídra, mégis annak mutatja. Sebaj. Hamarosan jön az óra, az már nem fog ilyet csinálni remélem :) Ti mennyit futtok a…..
Tschöppy 2011.10.27 12:09:13
@azilinha: Bár tudnék ennyit futni :) Időm még csak-csak volna rá, de a kedv, na az valahogy hiányzik. Bár most meg is vagyok fázva, emiatt se rohangálok olyan sokat.
A Hypebeasten találtam ezt a cipőtesztet ami amellett, hogy szép webes tördelés (de tényleg, öröm olvasni), érdekes abból a szempontból is, hogy amerikában mik a szemponton egy cipőnél. És vannak olyan brandek is, amikről nem igazán hallunk itt a Föld ezen szegletében...
Lássuk miből élünk jövőre! Bár egyre rondábbak a személyautók, azért ezek közül keveset utasítanék vissza: Ez az új rendőrségi vonal, hát ez valami elképesztően klassz. még az sem érdekel, hogy az autók (kivéve a bordó dzsipet, ami szuper) már-már undorítóak. És…..
A Technic zászlóshajót még nem ismerjük, pedig ha az elmúlt években jól figyeltem, az a legfontosabb. A fekete gépekből nekem az jön le, hogy legóék keményen ráálltak Amerikára. Végül egy keveseket érdeklő bónusz, de csak azért, mert Spongya Bob kurvajó arc. Igazából nem…..
Tschöppy 2011.10.18 10:30:37
Első maratonom Megvettem 2011.10.17 12:00:00
Meguntam a várakozást, és szombaton megvettem az órát. Amióta bejelentették, azóta keresem a megoldást, hogy hogyan tudnék behozni egyet amerikából, mert az US store nem szállít ide (bár az első pár napban nem volt ilyen korlát, egy pécsi ismerősöm meg is tudta még venni…..
Na. Csak sikerült a heti vállalás, miszerint háromszor fussak két szigetkört úgy, hogy kifutok a Margitszigetre, és vissza. Ráadásul még sikerült is rátennem még egy ötöst az eddigi távokra. Igaz ebben nagy szerepe van DaMartiannak, aki a második kör végén épp akkor tűnt fel…..