Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lucius01

3 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Javítás!Éppenséggel csak a videó linkjét nem sikerült idebiggyesztenem első körben, amiről kritikát írtam... :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=B7mhcEwtI48Sokáig nem értettem – és teljesen most sem értem – hogy az emberek – főként idehaza – miért képtelenek elviselni, ha valakinek kicsit más a…..
lucius01 2021.03.24 14:52:29
lucius01 2021.03.24 16:00:12
@Hemi12: Az embereknek a nekik tetsző hazugság a jó. És te vagy a hülye, ha közlöd és bizonyítod tévedésüket.
Szegény, sosem ment férjhez – szoktuk hallani a mondatot. És elképzeljük azt a rettenetes magányt, ami a vénkisasszony tantinak jutott. Ilyenkor még azt is hozzáképzeljük, hogy soha nem is szerette egyetlen férfi sem, nem volt szexuális élete és biztos borzasztóan bánja, hogy nem született gyereke.…..
lucius01 2021.02.22 12:31:55
@eßemfaßom meg áll: Igen, ez a cikk egy önámítás.
Sokan nem fogják fel, hogy a koronavírus valójában mennyire ártalmatlan a túlzott védekezés következményeihez képest. Álljon hát itt egy folyamatosan bővülő lista arról, hogy a védekezés milyen károkat fog okozni a jövőben. 1. Egészségügy Az egyik érv a korlátozások mellett az, hogy az…..
lucius01 2021.02.14 08:01:08
"Sokan nem fogják fel, hogy a koronavírus valójában mennyire ártalmatlan a túlzott védekezés következményeihez képest."

Ezzel a borzalmas kijelentéssel vigyázz. Az egyetlen jó barátom kórházban dolgozik (már 15 éve) és látja a covid áldozatait, nap mint nap. Mesélte mi megy a korona osztályon, milyen állapotok uralkodnak. A veszély VALÓS és NEM KICSI.

"Nem, nem a pandémia miatt az, hanem azért, mert eddig is leterhelt volt, de ezt mindenki tudja, nem?"

A járvány még tovább terhelte, vedd figyelembe. Olyan mintha azt mondanád, azért lassú a kocsi, mert a bal első kerék ki van durranva. Ja, de a jobb hátsó is...(amit figyelembe nem vettél)

"Mert sajnos hazánk – köszönhetően az EU csatlakozásnak is – nagyrészt ezekből tartja fenn magát."

(mármint az adókból, ahogy írtad)

De itt megint tévesen értelmezed a valóságot. Mintha azt mondanád, az a bajod, hogy infúzióra vagy kötve. Nem, az ment meg, mert NÉLKÜLE MEGMURDÁLNÁL! Hazánk 89 óta képtelen az önellátásra, eladták gyárainkat, termelő üzemeinket, és ment a tetves privatizáció is. Politikusaink eladták az országot. Az EU pénzéből (tőke injekciójából) élünk. Ez már harminc éves probléma. Kilenc cukorgyárunk volt, már csak egy, az is külföldi kézben. Kőbányán nőttem fel, ami köztudottan gyárkerület. Ma már szinte semmi nem működik, eladták, lebontották, vagy csak úgy hagyják az épületeket lerohadni. A gyár helyére épült társasház nem termel GDP-t. Sem a park, vagy a játszótér, vagy kutyafuttató. Ezek nem is munkahelyek. A Csepelt, Ikarust, Mávagot, Tungsramot hazavágták, Oriont eladták. Miről beszélünk? Vidéken nincsenek már TSZ-ek. Nincs már textilgyár, szappangyár, ja, az Eviget is gallyra vágták, ami az előbb felsoroltakhoz hasonlóan világhírű volt.

Az életben maradásunk függ az EU-tól. Nem védem az Úniót, de tudom miért van az, ami van.
Kezd egyre elterjedtebb lenni az incel kifejezés manapság, és ennek kapcsán felfigyeltem egy jelenségre. Vagyis sajnos inkább tapasztaltam. Ha vitába keveredsz egy nővel, és legfőképpen, ha kritikát fogalmazol meg a nőkkel szemben, akkor incel vagy. Legalábbis a nők ezt fogják mondani rád. Hiszen mi…..
lucius01 2021.01.15 15:33:58
"Ha vitába keveredsz egy nővel, és legfőképpen, ha kritikát fogalmazol meg a nőkkel szemben, akkor incel vagy."

Vagy simán csak hülye. (de semmiképpen nincs igazad)

"Ha a nők elnyomásának ez egy bizonyítéka a régi korokkal kapcsolatban, akkor a mai korban miért nem veszik észre a férfiak hátrányát, ha ugyanígy beszélnek velük?"

Mert az egoizmusuk miatt süketek, vakok, érzéketlenek a másik félre. Másrészt nekik ez a jó, így a jó, nehogy már kiderüljön, hogy ez egy baromság.

"Ellenben a nők ilyen megjegyzések mellett is meg vannak róla győződve – vagy legalábbis azt hazudják -, hogy ők hátrányos helyzetben vannak, és férfielnyomásban sínylődnek..."

Ilyet legfeljebb elmebeteg nő mond. Már tizenéves korukban tapasztalják (szexuális) hatalmukat a férfiak felett. Egy jó csaj naponta kapja az ajánlatokat, a jeleket, a közeledéseket, vagyis állandóan átéli, hogy ő kell, kapós, fontos, értékes. Hamar megtanulják a "játszmát" a tettetést, az érdekből jóban levést bizonyos férfiakkal, akiket nem akarnak párnak, társnak. Friendzone. Talán csak az igazán bányarém nők hiszik, hogy el vannak nyomva, de ők sincsenek, csak nem kellenek a kutyának se, így nincs hatalmuk, választási, válogatási lehetőségük.

A mai kor (sajnos) a nőké. A mi kárunkra. Nincs egyenlőség, feléjük lejt a pálya. A nők, még az átlagosak is helyzeti előnyben vannak 15 és 45 éves koruk között a férfiakkal szemben. A fajtám helyzete talán a 80 éves nénikével egyenlő, aki (már) nem kell senkinek. Ugyan, az is tré érzés lelkileg, de ugyanez tízen-húszon-harminc évesen, mikor egy életet el lehetne kezdeni, tragédia.
Régen született már új bejegyzés, ezt majd jövőre azért szeretném orvosolni, de most pillanatnyilag annyira nincs se időm, se kedvem írni, hogy nem erőltetem. Talán majd részletezem is, hogy pontosan mivel foglalkozom, és miért szar a kedvem, de most következzen egy elemző írás, mert egyszerűen nem…..
lucius01 2020.12.29 18:42:20
@Hemi12: Annyira elvette a józan ítélő képességem, hogy még anyámmal is összeugrasztott. Haver kérdezte, hogy össze fogunk e jönni, mondtam, hogy soha, erre jól lecseszett (jogosan) hogy egy olyan nő miatt vágom haza a családommal a kapcsot, akivel SOHA nem lesz közös életem. Majdnem 2 szék közé a pad alá estem.
lucius01 2020.12.30 07:28:44
@Hemi12: Várom!
Még élek. A blog sorsáról majd egyszer, valamikor, megosztok egy laudációt, viszont még van itt lezáratlan téma. Az előző két részben taglalt Évi nagyon sokat változtatott rajtam, de főleg az élethez való hozzáállásomon. Annyit mindenképpen köszönhetek neki, hogy már nem akarok görcsösen párt…..
Mint a megírása után rájöttem, már írtam erről a jelenségről egy nagyon hasonló cikket, viszont olyannyira elterjedt és idegesítő, hogy nem tudok nem foglalkozni vele.És maradtak még bőven olyan aspektusai, amikre akkor nem gondoltam, de fontosnak tartom kivesézni. A puncimegvonással fenyegetés az…..
lucius01 2020.11.01 08:00:34
@Hemi12: "Eleve hülyeség a lopásai alapján megítélni egy politikus. Vannak ennél fontosabb dolgok is. "

Ezzel egyáltalán nem értek egyet.

1 - A lopás erkölcstelen, aki ilyet tesz, a többieket károsítja meg, és megbízhatatlan. Kecskére káposztát.

2 - Azért nincsenek ennél fontosabb dolgok, mert emberi életekről van szó. Az ellopott milliárdok HIÁNYOZNAK az államkasszából, a közösből, s mindenki szív a tolvajon kívül. Az elkastázott della miatt nincs pénz kórház felújításokra, orvos technikai eszközök beszerzésére, és egyáltalán bármiféle fejlesztésre. Rohad el a társadalom. Az egész. Nem csak 1-1 szegmens, hanem az egész. Ez neked bagatell? Emberek halnak meg ezek miatt. (nem megfelelő ellátás, kilátástalanság miatt szuiciditás stb...) Ez nem annyira fontos?
lucius01 2020.11.01 15:23:34
@Hemi12: Szóval fittyet hánysz rá, hogy ez a köztörvényes bűnbanda, ami ma hatalmon van, a TE PÉNZEDBŐL is helikopterezget, utazgat, nyaralgat.
lucius01 2020.11.02 07:24:36
@Hemi12: "Ha jönne valaki, aki kétszer ennyit lop, de javít az egészségügyön"

Akkor feleannyit sem fog tenni. Matematika.
Sokat gondolkodtam, hogy mihez lehet azt hasonlítani, ahogy a nők általában bánnak a férfiakkal.Jobban mondva, ahogy viszonyulnak hozzájuk.A legjobb hasonlatnak végül a mobiltelefonjukkal fenálló kapcsolatuk tűnt.Gyakori jelenség, hogy egy nő akár évekig is jár egy férfival, majd valamelyikőjük…..
lucius01 2020.10.30 16:23:40
A cím kissé félrevezető lehet, amiről szó van, az az a meglehetősen elterjedt jelenség, amikor a nők összekeverik az érveket a személyeskedéssel. Ez oda-vissza megfigyelhető. Vagyis előfordulhat, hogy valaki mond egy érvet, ami valami teljesen tudományos dolog, például azt, hogy a fogyást nem teszi…..
lucius01 2020.10.29 16:56:08
@Reactor: Igen, képtelenek érvelni. Akarnokok, egoisták. Süketek és vakok a másikra. A nagy részük legalábbis.
Hemi nézőpont Szexpiac 2.rész 2020.04.11 19:38:46
Ebben a részben arról ejtek pár szót, hogy véleményem szerint miként alakítja a kinézet a szexpiaci és a vonzalompiaci értéket, mi az a vonzalompiac egyáltalán, és mi ennek a jelentősége. Mármint itt most a férfiak értékéről lesz szó, aztán talán lesz majd a nőkéről is később. Először nézzük meg,…..
A koronavírus kapcsán felmerült bennem egy gondolat. Mi lehet annyira fontos, hogy egy egész ország csak azzal foglalkozzon, minden mást mellékes apróságként kezelve. Egy vírus, ami állítólag veszélyes, ez úgy tűnik pontosan ilyen dolog. De mennyire is veszélyes? Nézzük meg, hogy hányan haltak meg…..
Anyám titka Anyám titka 2020.03.22 11:11:05
Minden embernek vannak titkai. Mindenkinek. Vannak nagyobb, kisebb, régi és új titkok. Ilyenek is, olyanok is. Van, ami soha nem derül ki, és van ami világra jön. Van ami véletlen, van amit elmondanak.  Anyám titka egy bagatell véletlen miatt derült ki. Aztán szép lassan feltárult minden.  Tavaly…..
lucius01 2020.04.02 20:19:30
@Hemi12: Köszönöm együttérzésed. Azóta kiderült, hogy a haver feltett néhány meztelen fotót róla a netre.
lucius01 2020.10.04 16:25:00
@The Cortez: Azért ezt így durva lenne kijelenteni.
lucius01 2020.10.04 19:23:25
@The Cortez: Nem kell bocsit kérni. Ez van sajnos. Nem tudok mit csinálni.
Szerintem minden incel számára ismerős lehet, hogy a környezetük szeretne minél hamarabb csajt keríteni nekik. Legalábbis abban az esetben, ha vannak barátaik, és a családjukban szokás mások kapcsolataiba belepofázni. Elsősorban a női ismerősök akarnak mindenáron kerítőt játszani, persze csak…..
lucius01 2020.09.28 19:43:18
@Hemi12: "Amúgy csak olyanokat mondott, hogy legyek magabiztosabb, meg kezdeményezőbb."

Vissza kellett volna kérdezned: Ha magabiztosabb, és kezdeményezőbb leszek, összejössz velem?
lucius01 2020.09.29 11:20:23
@Hemi12: Vagyis nem vagy elég vonzó számára.
lucius01 2020.10.02 17:59:39
Eszembe jutott egy gondolat: "NEM ILLÜNK ÖSSZE" - ezt a nekik nem tetsző csávó(k)nak mondják. De mi van akkor, ha a veszettül jóképű fickó, akire ezerrel hajtanak, az mondja nekik ezt a dumát? Mire gondolnak ilyen esetben a nők? Arra, hogy téved a jóképű, és mégis összeillenek? (mert ők úgy gondolják? - de miért is gondolják?)

De ez a duma az "összeillésről" duplán baromság:

1 - nem is tudják, nem tudhatják, nem is akarják tudni, hogy valójában összeillenek-e a nekik nem tetszővel, hiszen meg sem akarják ismerni. (lelki összeillésről van-lenne szó) Megfosztják magukat (ez nem is érdekli őket, lévén egy jelentéktelen dologtól elesni nem fájdalmas) és a másikat is (az ő nyomora végképp negligálásra kerül) egy potenciális, jól működő kapcsolattól.

2 - összejönnek a nekik tetsző, jóképű fickóval, aki hogy-hogynem egy jellemtelen suttyó, kibírhatatlan, primitív mentalitású egyén. Sírnak, rínak, aztán szakításra kerül a sor x idő után. ILYENNEL ÖSSZEILLETTEK? Soha egy pillanatra sem!

Ezek fényében: a nem illünk össze duma, csak is kizárólag azt jelenti, hogy a másik fél (egyáltalán) nem vonzó számukra.

Csak akkor lenne ennek a mondatnak valódi értelme, ha x év párkapcsolat utáni szakítást követően ismernék be, mondanák, hogy valójában nem illettek össze. (csak kínlódtak egymással) Vagyis UTÓLAG lehet ilyet mondani, nem pedig ELŐRE kimondva.

Ránézésre ezt nem dönthetik el! Csak, azt, hogy tetszik-e nekik a másik, avagy nem.

Hopp! Újabb gondolat: Sírnak, hogy hol vannak a normális férfiak. A szemük előtt! Csak nekik ők (nem ők) tetszenek. 40 felé azonban csak kapisgálnak valamit a saját hülyeségükből. Mennyi velük valójában (lelkileg) összeillő fickót hajtottak el, miközben a (lelkileg) nem összeillőkkel akartak kapcsolatot. Mert nem is ezt nézték. CSAK A KÜLSŐT.

Ezért szív mindkét nem. Legalábbis hosszú távon.
Ez egy régebbi történet, melyet drága jó öreganyám mesélt. Tanulságos, hogy a nők, főleg egy bizonyos életkor felett mennyire másképp látják a valóságot. Történt, hogy lassan 25 éves, rommá rohadt Lada Samarájával számára kevéssé ismert helyre tévedt. Itt pedig egy nők számára megoldhatatlan…..
lucius01 2020.08.30 07:30:40
lucius01 2020.09.09 09:53:01
@Hemi12: A szubjektivizmus ettől még nem lesz objektív igazság.
Magyarország Ormánya többféle propagandát futtat egyszerre: sulykolják a gazdaság dübörgését, riogatnak Sorossal, nyomatják a migránskérdést, orrvérzésig erőltetik a Blue Pillt stb. A címből adódóan, most egyértelműen a legutóbbi témával fogunk foglalkozni...
lucius01 2020.09.08 07:59:58
lucius01 2020.09.08 09:32:05
@Lorrh: Menj nyugodtan. :)
Kezdődjék tehát a vak tyúk is talál szemet esetének tankönyvi példája.   Elérkeztünk 21-22 éves éves korom környékére, egy táncos gála estéjéhez. Miután lement a dupla előadás, amin totál kifáradtunk, gondoltuk a csoporttal elmegyünk kicsit iszogatni, kipihenni a dolgot. Az egyik lány elhozta egy…..
Kezdődjék tehát a következő rész. Ahogyan a cím is sugallja, ez nem egy konkrét történet lesz, hanem egy viszonylag rövid összefoglaló arról a 4 évről (!!!) ami során egyetemista pályafutásom legnagyobb részét, egyben életem pártalálási, tapasztalatszerzési szempontjából fénykorát egy az egyben…..
lucius01 2020.08.27 19:28:41
@Valamokka: Aha. Érthető a gondolkodásod. Mennyi idő alatt hagyta abba, hogyan reagált a "passzivitásodra"?
lucius01 2020.08.27 20:34:25
@Valamokka: Értem, köszi.
Szervusztok Olvasók!   Nos kezdődjön tehát a blogom, amiben saját életem igen siralmas történetét fogom megosztani, főleg párkapcsolati szempontból. Az életem egyebekben átlagos szinten rendben van, rendelkezem kevés közeli baráttal, egy kicsit több felületes ismerőssel, több „társadalmilag…..
lucius01 2020.08.14 10:47:45
lucius01 2020.08.16 07:37:09
@Hemi12: " ....mindig ő keresett."

Nem semmi. Ezt többnyire a jóképűek kapják.
Lídia Lídia 2020.04.09 08:58:29
Lídia a kolléganőm. Adott egy negyven körüli nő. Csendes, ritkán beszél, akkor is csak munkaügyben. Senkivel nem keres és nem tart kontaktot. Ebédjét is az asztalánál fogyasztja el, nem az ebédlőben a többiekkel. Távolságtartó. Passzív mindenkivel. Szó szerint mindenkivel. Mint egy autógyári robot.…..
lucius01 2020.04.10 17:06:27
@Hemi12: "Egyáltalán nem biztos tehát, hogy senkinek sem jött be."

Én nagyon valószínűnek gondolom, hogy senkinek. Annyira nőies, mint egy fadarab. Egy részeg buliban talán meghúzhatták, de ő annyira introvertált, h olyan szituban tuti nem volt. Nagy csalódása sem lehetett, az más "kisugárzást" tükrözne.

"Maximum azoknak jött be, akiket ő nem talált vonzónak."

Ez a nők jó nagy %-ára igaz. Azonban mivel a muff nagyobb érték, és hatalom, így az idő múlásával a közepes csajok is megtalálják a kölcsönösséget. Csak a tényleg rondák nem. Aki 40 évesen sem "találta" meg, az azért erőteljes bizonyíték.

Mindazonáltal, érezhető az emberen, ha soha nem volt viszonya az ellenkező nemmel. Tapasztalatlanság, ordító tévhitek a férfi-nő kapcsolatról. (pl. a hasonszőrű haverom, akinek soha nem volt nője, azt mondta :"Azt hittem ha lesz kocsim, lesz nőm")

Lídiáról ordít a totál mellőzöttség. Ha 1 ember túlzóan belemerül valamibe, az mindig a valóság elől való menekülés. Narkó, alkohol, munka, pc játékok, edzés, akármi, amit túlzásba visznek. Minél jobban fáj valami, annál jobban menekülnek, és annál jobban merülnek el valami "figyelemelterelő, fájdalomcsillapító" dologba.

Nézz meg 1 boldog embert. Nincs menekülés az életében, nincs rádurranás semmire.

Lídia beteg mértékben rágyógyult a munkára. Ez nem szimpla érdeklődés, jó munkavégzés belső igénye, vagy melószeretet. Ehhez hozzávesszük a viselkedését, (másokhoz való viszonyát) akkor nyilvánvaló, hogy baja van.
lucius01 2020.04.13 12:44:27
@Hemi12: Köszönöm.

A pszichológia amúgy áltudomány. A különböző iskolák más és más választ adnak ugyanarra a problémára.

Nem bánom, hogy nem lettem pszichomókus.
lucius01 2020.08.12 09:03:40
@Incel Percek: "Kíváncsi lennék egyébként, hányan vannak még így, mint mi vagy Lídia, csak hányan nem írják ki magukból ezeket a történeteket."

Elég sokan. Ahogy az igények nőnek, úgy lesznek egyre többen.
Hemi nézőpont Picsanaci 2.rész 2020.07.08 21:48:01
Ahogy megígértem következzék a cikksorozat második része, vagyis: milyen hatással vannak a ribancos cuccok a férfiakra. Előző cikkemben próbáltam példákon keresztül érzékeltetni, hogy miért nem igaz a „nem kell odanézni” tézis. Most inkább a konkrét kérdést járom körül, hogy a férfiakra miért van…..
lucius01 2020.07.29 07:33:29
@The Cortez: "...figyeld meg mi lesz mondjuk 10 év múlva!"

Rossz belegondolni is.
lucius01 2020.08.07 10:35:55
lucius01 2020.08.07 12:30:53
Nagyon hamar jelentkeztek a problémák, de az elején még megpróbáltam elfordítani a fejemet. Legalább van valakim - ez vigasztalt. Csakhogy Évivel nem szabad bárhogyan beszélni, ő nem lehet egy személyben nemcsak a párom, hanem a legjobb barátom is. Mellette egyúttal nem létezhet senki és semmi. Ha…..
lucius01 2020.04.26 08:16:37
Mivel soha nem az számított, hogy mit mond valaki, hanem a beszélő személye, ezért mégha mi "görcsösek" is vagyunk nem számít.

1 - ha bejössz a nőnek, akar téged így is, úgy is

2 - ha nem tetszel neki, leszar így is, úgy is

Az azért megfordult a fejemben, hogy volt-e olyan nő az uccsó 18 évben (2002 óta) akinek valamennyire (legalább minimálisan) kellettem volna, de a "görcsösségem" a távolságtartásom miatt "letett rólam".

Illetve, hogy kimutatják-e, (kimutatták-e) hogy van-e, volt-e esélyem. Ha kimutatták, miért nem láttam? (mert nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. )

Voltak lány barátaim, (friendzone) akik (egymást nem ismerve!) kérdezték miért nincs senkim. Ez is gondolkodóba ejtett. Vagy buták, vagy provokáltak. Vagy... lehet hogy a "görcsösség" az ok, és nem is annyira a nem jó külső?? Vagy a nők ennyire nincsenek tisztában saját magukkal, és választási mechanizmusaikkal?

Most pénteken 1 lány ismerősöm azt mondta, nincs önbizalmam, s ez az oka, hogy nincs senkim. Más kérdés, hogy honnan lenne önbizalmam?

A dolgok itt már zavarosak, ugyanis a végeredménynek (ti. hogy a kutyának sem kellek) több oka is lehet. De melyik az igazi ok? Az introvertáltság? A csetlés-botlás? A nem jó külső? Az önbizalom hiány? Vagy ezek összege?

A jó megfigyelő képességem sem segít az ok feltárásában, mert hiába látom, hogy semmibe vesznek, ami tény, de nem lehet tudni az okot.

Kicsit meginogtam. Lehet, hogy nem feltétlen a külsőmmel van a baj? (vagy nem csak azzal?)

Évekkel ezelőtt a lány unokatesóm azt mondta "rossz a kisugárzásom". Igaz, akkor még tartott a depis korszakom.

1999 és 2002 között volt két és fél barátnőm. (hogy miért fél, az egy külön téma)

1 - Valami történt 2002 után, ami láthatatlanná tett, hiszen korábban 2,5 lánnyal volt párkapcsolatom. Szex, minden, tehát nem én képzeltem, hogy járunk.

2 - A depim 2006-től 2016-ig tartott. Akkor ez lenne az ok? De ez okozat, mert azért jött a depresszió, mert senkinek nem kellettem.

3 - Ördögi kör. De mi indította be? És mi bizonyítja az ördögi kört?

Tesóm mondott még egy nagyon durva dolgot, ami hatalmas csapást mért (már ha igaz a közlése) arra az eszmémre, hogy a külsőm az oka, hogy nem kellek a nőknek.

A nők nem mondják meg soha a valódi okot. Többnyire csúsztatnak, ferdítenek.

Véleményem szerint, mind a négyünkben van valami közös vonás, ami ugyanarra a sorsra juttatott (és tart) minket. De mi a vér az? A külső?

Meginogtam.
lucius01 2020.06.04 08:39:41
lucius01 2020.08.07 10:35:21
Következzék egy személyes történet, amin sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e. Végül arra jutottam – részben egy másik blog olvasgatása közben – hogy jobb lenne nekem is, ha kiírnám magamból, részben terápiás céllal, részben pedig oktató jelleggel. Kicsit talán kusza lesz a sztori, mert az…..
lucius01 2020.08.03 14:13:14
@Hemi12: "Volt később akivel kibasztam egyébként."

Hogyan?
lucius01 2020.08.04 10:57:55
@Hemi12: Értem.
Az 1-es szintű MGTOW egy sokak számára érthetetlen kategória, de könnyen lehet, hogy mégsem akkora baromság, mint amilyennek eddig tűnt...
lucius01 2020.07.28 08:33:58
@Lorrh: Ez azért durva volt.
lucius01 2020.07.28 08:42:38
@Womb Rаider: Jól mondod.
A mai órán a C-kategóriás nőket vesszük górcső alá. A vicces elnevezés ezúttal nem a romákat, hanem az átlag alatti csajokat jelöli...
lucius01 2020.07.08 16:38:41
@Santiago Hernandez: A kiéhezettség miatt.
lucius01 2020.07.08 16:39:36
@Hemi12: Igazad van.
Puzsér 2016-ban összeválogatta a civilizált ember 5 frontját. Most rajtunk a sor, hogy ennek mintájára listába szedjük a racionális, red piller férfi 5 legnagyobb ellenségét...