Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fannitasztikus

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Tudom, hogy milyen, amikor az esküvődre meg kell írnod a beszédedet, a családi eseményekre vagy bármely alkalomra és nem tudod, hogyan kommunikálj. Nem kell értened a fogalmazáshoz, hiszen van, aki megfogalmazza helyetted. Hányszor tetted már fel magadnak azt a kérdést egy közeledő…..
 Múlt héten felkértek 70. születésnapi köszöntő megírására. Az ünnepeltről csak annyit árulok el, hogy szenvedélye a repülés:      Péter elhúzta a hangár ajtaját, jobb karját maga elé lendítette, utat mutatva az új  érdeklődőnek. Peti már öt éve próbálja eladni a kisrepülőjét, titkon remélte most…..
   Az előző bejegyzés alapján láthattad, hogy nem kaphatsz meg minden pozitív faktort, mert tuti, hogy valami számodra fontosat fel kell áldoznod. Nézzük meg közelebbről a lehetőségeidet, ugyanis lehet mégsem kell lemondanod mindenről?!     Faktorok, amennyiben Te írod (nem szakmabeliként) a…..
 1.rész  Legyél kezdő vagy tapasztalt vállalkozó, a célod hosszú távon, hogy sikeres legyél. A terméklistád bővítésére kitűnő eszköz egy könyv kiadása. A kérdés csak az milyen szemléletmóddal írod meg? Ez az alapja, miért fognak téged választani leendő vevőid.  A KÖNYV 2020 konferencián is…..
Több, mint egy éve, hogy nem írtam. Nem tudtam, azaz nem akartam.Depresszióba taszítottam magamat.Csak fájdalmat, elkeseredettséget éreztem, s minek írjak le ilyen érzelmeket, hiszen senki sem kíváncsi rá. De az az igazság, bármit is gondoltam a külvilágról, amit használtam kifogásnak, hogy ne…..
Képzeld el, hogy kisgyerek vagy és a kocsi hátsó ülésén ülsz. Az orrodat odanyomva az ablaküvegnek a szemeid balról jobbra csak úgy suhanva váltakoznak, mint a zödelő fák. Egyre felgyorsul a szívverésed, és ahogyan ki- befújod a levegőt. A leheleted párásítása diktálja az ütemet. Tudod valami…..
Az év második hetében még mindenki kitartóan követi a fogadalmait. A hozzáállás, az attitűd és a beletett munka is működik. Ezért is szeretjük a januárt, hiszen a kocsi szinte magától is gurul.De mi a helyzet azokkal a pillanatokkal, amikor nem kiugró grafikonú teljesítményt nyújtunk, hanem alapból…..
Ne csak lásd és olvasd, hallgasd és kapj ihletet! Ma már nincsenek határok, a legegyszerűbb okos telefonnal is tudsz zenét hallgatni, de mi lenne, ha azt mondanám a következő fejezet  az inspiráció gyűjtés és megosztás, használd a saját hangod! Zenét hallgatni felismerni szerkeszteni ma már…..
  Ha nincs időd olvasni, de kiváncsi vagy mit írtam, sebaj , mostmár Soundcloudon is tudsz hallgatni: https://soundcloud.com/fannitasztikus..
Donath Fanni Ghostwriter 365 nap 2017.12.22 00:56:04
Tudom, egy ideje nem írtam bejegyzést. Ennek az az oka, hogy érlelődött bennem , mind az, amit szeretnék kiírni magamból és most jött el az idő, hogy összeállt a teljes kép...
Nehéz hét áll mögöttem. Fáradt voltam, sokat dolgoztam és kevés időt töltöttem a szerelmemmel és negatív hatás is ért. Mindig úgy gondoltam, ha valami érzékenyen érint, rámutat arra mi az, amivel foglalkoznom kell önmagamban. Megvizsgálnom, hogy ez engem miért bánt...
Avagy a nagy karácsony előtti hajrá. Sokat gondolunk másokra, lásd ajándékozás, de mi van velünk? Mi mit kapunk magunktól?..
A regényt olvastad? A filmet láttad? Utána biztos benned is felmerült a kérdés, vajon neked is lehet-e ilyen szerelembe részed....?! A válasz pedig Lehet...
Nagy érdeklődésre való tekintettel, és mivel látom mennyire szerettek írni, mi lenne, ha játszanánk egyet?..
Hogy mitől írhatsz igazán emlékezetes sztorit, már az előző részben összeszedtem öt pontban. De a történet motorja Te vagy. És, hogy Te mitől működsz jól, most az következik...
Személy szerint mindig is foglalkoztatott, hogy érnek el a sikeres emberek folyamatos és elismert eredményeket. Hogyan lesz valakiből bestseller író, elismert filmrendező stb. Hogyan lesznek sikeresek, mit tesznek meg érte nap, mint nap. De a legérdekesebb számomra az érzelmi oldala...
Könnyű ezt mondani...és amúgy se fog összejönni...én ehhez hülye vagyok...jójó, majd talán egyszer...ja , neki összejött, mert ő szebb... okosabb.... jó kapcsolatai vannak....neki könnyű, nekem nehéz... ó miért vagyok ilyen ilyen szerencsétlen....és ebből se különben se lehet megélni...a szüleim is…..
Idén Karácsonykor, szóljon az igazi szeretetről az ünnep. Ajándékozz örömet! Ragadd meg az alkalmat és mond el igazán Ki, Mit jelent számodra! ..
Mindig is szerettem ajándékozni. Ám manapság elég nehéz, mert ki kell találni kinek mit vegyél, beleférjen a büdzsébe, de ugyanakkor szeretném ha örülne is neki az illető. Ja és még ne kelljen érte sokat rohangálni, vagy internetes oldalakat átnyálazni...
-Olyan jót fogok aludni-mondta a barátnőm nagyokat sóhajtva az álmosságtól. -Én is, de előtte még írok egy bejegyzést- s mindketten nevetésbe törtünk ki. -A mai nap után, hogy vagy képes erre?- kérdezte mosolyogva. És ez is az a pillanat volt, amikor rájössz, hogy az életed úgy tökéletes ahogy…..
  Drága Marim, Bárcsak elmesélhetném a napomat neked, bárcsak hallhatnám a hangodat újra, bárcsak megölelhetnélek....annyira de nagyon szeretlek és baromira hiányzol.Újra és újra lejátszódik bennem az utolsó találkozásunk és szeretném ezt leírni. Legyen ez az én búcsú ajándékom neked. A mi…..