Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luna Lucy Silvermoon

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összeségében, hogy végig csináltam a Tavaszi Turmixkihívást, büszkeséggel tölt el. És nem azért, mert hű de nagyon nehéz lett volna, hanem mert elhatároztam, hogy végig viszem és ez sikerült is. Úgy vélem ez az egyik legszórakoztatóbb és legízletesebb kihívás, amit valaha kipróbáltam. Könnyen…..
 Mint azt gyakran említem is, az akaraterőm hagy némi kívánni valót maga után, mivel nem erősségem magammal szemben szigorúan fellépni. Így a nagyon szűk határok közé szorított, szigorú diétákkal sem táplálok szoros viszonyt, s a kihívások is valóban kihívásokként vannak számon tartva nálam. Noha…..
Luna Cukormentes naspolyalekvár 2017.01.09 20:36:41
Ahogy régebbi bejegyzésemben már ígértem, elkészítettem a naspolyalekvár cukormentes verzióját. Az alapanyag ismételten édesanyámtól van, aki mondta, hogy van még, kicsit túl is érettek és szívesen ad. Mivel mellőztem a cukrot, így a tartósság érdekében nagyobb odafigyeléssel jártam el: az…..
Luna Naspolyalekvár 2016.12.03 16:38:49
Édesanyám ígérte, hogy hoz nekünk egy kevés naspolyát, ami gyerekkorom egyik kedvenc gyümölccse, számomra különlegesség, mivel nagyon rövid ideig érik és akkor is csak miután "megcsípte a dér" fogyasztható igazán. De a mennyiség amit hozott annyira sok volt, hogy képtelenek voltunk megenni. Turmixba…..
Kiss Judit Ágnes naplova Háborús 2015.08.28 18:18:00
Te mit csinálsz, ha kitör a háború? Én menekülök. Az első lövés után fölkapom a gyerekemet, húzom magam után a férjemet, és el innen az első helyre, ahol, nem lőnek. (A macska... Istenem, mi lesz a macskával?)Nem tudom, ki fogad be és hol. Nem tudom, meddig kell bujdosnom. Lehet,…..
Luna Lucy Silvermoon 2015.08.30 14:21:06
@VT Man: Mert a németek hobbija hogy háború idején nácik lesznek xD