Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalakatroni Anna

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem. Egy rövid kis szó, amivel visszautasíthatunk valamit, ami nem tetszik. Vagy éppen valakit. Egy olyan szó, amivel érthetővé tehetjük mások és a magunk számára is, hogy eddig és nem tovább tart a flexibilitásunk egy bizonyos üggyel, dologgal kapcsolatban, ergo kijelölhetjük és körbepisilhetjük…..
Ma is egy olyan nap van, amikor a motivációm a béka segge alatt van. Az a fajta, amikor felkelni és elkezdeni a napot is roppant fárasztó, hát még effektíve csinálni is valamit. Régebben - na jó, talán csak pár évvel ezelőttig - a hasonló napokon bedobtam a kulcsot és lehuppantam a számítógépem elé…..
blogolokomotion Megvan! 2016.07.21 14:53:24
Ezt a kedves kis ábrát még korábban az én drága hitvesem küldte át nekem, biztatásul. Az a helyzet, hogy minél tovább nézem ezt az elszántságról és kitartásról szóló grafikont, annál jobban tetszik! Valahogy tényleg így megy ez...
Az első bejegyzésemen jó sokat szöszmötöltem. Én már csak ilyen vagyok, amikor csinálok valamit. Legyen bár főzés, sütés, rajzolás vagy írás, szeretem, ha a munkám gyümölcse a jónál is jobb lenne. Maximalizmus és precizitás. Lehet ez két nagyon jó tulajdonság, ugyanakkor a tömény elégedetlenség…..
Azt hiszem sokan szenvedünk az elkezdés nehézségeivel, vagyis helyesebben mondva, hogy rászánjuk magunkat valaminek az elkezdésére. Lehet ez egy régen dédelgetett álmunk vagy akár egy egészen új dolog is, amiben semmiféle gyakorlatunk sincs, azonban mindkét esetben nagy akaraterőt kíván meg az…..
Ázsia Kapuja Tomb Raider City 2015.02.15 08:47:54
Ciki vagy sem, de Siem Reap városa, ami Angkor mellett fekszik, azért lett olyan híres nevezetes (kulturális öröksége mellett ugye), mert kétezervalahányban Angelina Jolie itt forgatta le a Tomb Raidert, aminek értelemszerű következménye lett, hogy fehér és különféle ázsiai…..
Szóval Phnom Penh... érzésre és első ránézésre olyan, mint egy betonba és üvegbe öntött falu, amelyet nagyra méreteztek, de a tuk-tuk vezetőkön és prostituáltakon kívül nem lakja senki. Leszámítva még azt a pár lézengő turistát, akik a bordélyházak előtt ücsörgő…..