Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cutofftheirheads

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chatte de Phacappe karácsonyra küldte be ezt a remek darabot, de sajnos, csak most sikerült sorra keríteni:A "Csengetett, Mylord?" egyik részében (3. évad 7. rész) Wilson kapitány átvisz Mrs. Liptonnak véleményezésre egy tál "húsos pitét" (mince pie), melyet a…..
Írország igazán izgalmas hely tudatosan nézelődni, cél nélkül elindulni, valamibe belefutni, vagy csak úgy simán semmit sem tenni, szóval minden téren ideális:) Ez a posztunk most inkább azoknak szól, akik szeretnének pár napra vagy akár 1-2 hétre ellátogatni  Írországba és bejárni a sziget számukra…..
Mint arról már tegnap beszámoltunk, a szeptemberben kezdődő 12. évad lesz az utolsó a The Big Bang Theory-ból. Ahogyan azt már sejteni lehetett, valóban Jim Parsons áll a sorozat befejezésének hátterében, ő ugyanis nem vállalta a továbbiakban a szereplést Sheldonként, Chuck Lorre, a sorozat…..
Alsó-Ausztria legmagasabb hegyvonulatát, a Schneeberget nem véletlenül mondják a Bécsi Alpok királynőjének. A kétezer méter magasságot is meghaladó hegyet gyalogosan, vasúttal, libegővel vagy akár kerékpárral is bejárhatjuk, az élményben valószínűleg nem fogunk csalódni.  Ha a Schneeberget…..
Nem akarok feltétlenül Handellel jönni, mert ő zseni volt, és mert azt is tudta, hogy mekkora lehetőség zenét írni a királyi tűzijátékhoz, amivel az aacheni békét ünnepelték. Kicsit, hehe, a mi kutyánk kölyke a darab, hiszen az aacheni béke az osztrák örökösödési háborút zárta le, emiatt maradhatott…..
Cutofftheirheads 2018.08.23 13:08:26
fáymiklós Kéne, kéne 2018.08.19 07:48:49
Lezárták a Lánchidat, ettől az ember kellően nosztalgikus hangulatba kerül még a kerékpáron is, végre úgy láthatja ezt a részt, ahogy a tervezők elképzelték, akkora forgalommal és onnét, a híd közepéről. Milyen kis nyomott az Alagút keleti bejárata, de ez a nyomottság is mennyire felemelő. Biztos,…..
Reggel időben elindultam otthonról, és elértem pont egy személyvonatot is a Nyugatiból, így 9:18-kor már Piliscsabán bélyegeztem. És közben az jutott eszembe, hogy ha a Petőfi Csarnok a PeCsa, akkor mi Piliscsaba?  A szép állapotú vasútállomást elhagyva át kellett sétálni a fél falun (térkép…..
Egy kis- vagy középvállalkozás életében számos adatvédelmi problémára megoldást jelenthet a megfelelő titkosítás alkalmazása. Amellett, hogy megelőzik az érzékeny információkhoz való jogosulatlan hozzáférést, a felhasználói adatok lehetséges kiszivárgásából fakadó kockázatokat is minimálisra…..
Persze nem csak télen fantasztikus - és meghökkentő - hanem bármikor, de ilyenkor ráadásul kifejezetten olcsó is a citrom, szóval végképp érdemes kipróbálni. A recept alapja Melissa Clarktól származik (NYTimes) Elsőre talán meglepően hangzik,de megkóstolva elég meglepő az…..
fáymiklós Mindörökké lótetű 2018.05.21 07:51:14
Megmelengetődött a szívem, amikor a villamos átment a Déli pályaudvarról a Széll Kálmán térre vezető (jóindulattal szólva) alagúton, és újra láttam a régi feliratot: Gazsi bácsi lótetű. Éveken vagy évtizedeken át néztem, krétával volt fölírva az Attila úton,  aztán beláttam, hogy a társadalmi…..
fáymiklós Sötétség déltájban 2018.05.20 01:37:47
Nem tudom, hogy ki a hibás, az ember nyilván nem magára gyanakszik első helyen, így aztán az RTL beszédes kedvű bemondónőjét átkoztam egy darabig. Aztán már nem is átkoztam, mert szegény annyira bugyután viselkedett, mintha szándékosan csinálná. Lezajlott a hercegi esküvő, világesemény, százmilliók…..
Ezt speciel Murphy így definitíve ugyan nem mondta ki egyik kötetében sem, de hiteles forrásból tudjuk, hogy titokban gondolt rá ;-) Pár nappal a nemzetközi World Password Day elmúltával, és az Index címlapos "Többszázezer magyar felhasználó jelszava szivárgott ki" cikk után nézzük meg, milyen…..
fáymiklós Kihullott hajszálak 2018.04.30 07:39:05
  Ötven éves volt tegnap a Hair, bár ezt rögtön illik egy kicsit tovább piszkálni. Melyik Hair? A Broadway Hair. Az, amit nálunk elég kevesen ismernek, nem is nagyon fogadják el. Nekünk a Hair az leginkább a film 1979-ből, amikor Bukowski felmegy New Yorkba, és végül nem ér oda Vietnamba, mert…..
Cutofftheirheads 2018.05.09 13:59:02
Bármiféle saját testedre vonatkozó könnyelmű baromság: nem, nem fogsz lefogyni. Ha le is fogysz egy keveset, azt senki nem veszi majd észre. Ha mégis lefogysz valahogyan, akkor biztos beteg vagy, összesúgnak majd a hátad mögött, hogy szarul áll, olyan fejed van, mint egy halálos…..
AKIK 1990 ELŐTT SZÜLETTEK, AZOKNAK KÖTELEZŐ VÉGIGOLVASNI – NAGYON IGAZ!!! (A közösségi oldalakon időnként felbukkanó, a "régen minden jobb volt" közhelyes nosztalgia-érvelésekkel teletűzdelt írás paródiája.) Mi még tudjuk, milyen az, hogy trágyás talicskával menni a…..
Anyámlánya megtollasodtam! 2010.05.30 22:49:00
ez a történet levélből, posztá avanzsált.talán az elmúlt hetek legkülönösebb napja a mai.reggel még ragyogó idő, s délutánfél háromkor, kegyetlen vihar kerekedett.szakadó eső, jég, hegyről lezúduló, saras, örvénylő víztömeg, mely még a csatornából is…..
Anyámlánya hajnalok 2010.06.30 11:16:42
szeretem a hűvös, nyugalmas, kora reggeleket.a mait is itt örzőm még, mélyen, magamban.egész nap hajnalt élnék.mikor friss, és tiszta még a nap.a hajnal azért is jó, mert ha felosztom a napot, akkor azon belül a hajnal, a befogadó.s nincs még tele felbukkanó emlékek terheivel.de…..
Cutofftheirheads 2014.08.02 16:41:00
Anyámlánya 2010.09.05 20:35:00
lassan-lassan engesztelhetetlenül beszökik az ősz a maga megismételhetetlen szineivel, hangulatával...
Cutofftheirheads 2014.08.02 16:39:28
Bár ezt most már inkább úgy kéne kezdenem, hogy első hét az iskolában, vagy még inkább úgy, hogy első két hét az iskolában, de mindegy. Így jobban néz ki, nem igaz? :) Korábban akartam ezt a bejegyzést megteremteni, legszívesebben az első napon, de akadt némi frusztráció az…..