Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Braun Istvan1

40 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha hinnék a sorsban, akkor gondolhatnám, hogy igencsak érdekes helyzetben kalauzolt. Körülbelül másfél hónapja rám írtál, hogy nincs-e kedvem fotózni téged. Elmondtad az ötleted és megfogott! Így igent mondtam. A rövid közös történetünket háttérbe téve álltam az egészhez. Olyan volt, mint egy…..
A XXI. század fotósának az internetnek, a közösségi médiának köszönhetően sokkal könnyebb az élete. Az ember felmegy a facebookra, az instagramra körbe néz az ismerősei, az ismerősei ismerősei között és ráír egy két szép lányra, hogy nincs-e kedve modellt állni. Biztos lesz köztük olyan, aki igent…..
Ezt a történetet a képzelet szülte. Ha valaki mégis hasonlóságot vél felfedezni a való élettel, ez csak a véletlen műve. 1988. október 19-én láttam meg a napvilágot. Egy budapesti pár első szülőtt gyermeke voltam. Első születésnapomra öcsémet kaptam ajándékba, hisz 1 év 2 nap van köztünk. Az apám…..
Ezt a történetet a képzelet szülte. Ha valaki mégis hasonlóságot vél felfedezni a való élettel, ez csak a véletlen műve. Napok óta vártam ennek a napnak az eljövetelét. - A mai nap teljessé válik a fotó felszerelésem - Vártam, hogy halljam a postás csengetését és hogy a kezembe nyomja a…..
Egy híd, egy forró betonút,üríti zsebeit a nappal,rendre kirakja mindenét.Magad vagy a kataton alkonyatban. Mint gyűrött gödör feneke a táj;izzó hegek a káprázó homályban.Alkonyodik. Dermeszt a ragyogás,vakít a Nap. Sosem felejtem, nyár van...
Lost Illusions Barbara 2017.09.13 12:37:15
A bejegyzésben található fotók a szerző és a modell kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása vagy megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet...
A bejegyzésben található fotók a szerző és a modell kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása vagy megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet...
  Az internetet böngészve találtam rá egy nagyon jó projectre. Baritól megkérdeztem, hogy mit szólna egy ilyen fotózáshoz. Meglepett, mert igent mondott! Íme néhány kép a sorozatból, a teljes holnap lesz látható. A bejegyzésben található fotók a szerző és a modell kizárólagos tulajdonát képezik.…..
  A bejegyzésben található fotók a szerző és a modell kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása vagy megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet...
Hogy rettenetes, elhiszem,De így igaz.Ha szeretsz, életed legyenÖngyilkosság, vagy majdnem az.Mit bánom én, hogy a modernekVagy a törvény mit követelnek;Bent maga ura, aki rabVolt odakint,Én nem tudok örülni csakA magam törvénye szerint.Nem vagy enyém, míg magadé vagy:Még nem szeretsz.Míg cserébe a…..
Régi vágyam volt lisztel megfűszerezni egy fotózást! Barbara pedig nyitott volt rá. Vettünk 10 kiló lisztet és megpróbáltunk alkotni. Néhány képet most megosztok veletek, a sorozat többi képei holnap lesznek láthatóak. Remélem/reméljük elnyerte a tetszéseteket.   A bejegyzésben található fotók a…..
Lost Illusions Este, Eső, Budapest 2017.09.03 11:09:01
Fenn már a hold, leszáll az éj,     S nem tűnnek gondjaim:Mi érte újra keblemet?     Hol késnek álmaim? Szegény fiú én untalan     Csak gyűjtöm kínomat,S szűz ágyon a szép szőke lány     Alussza álmomat. Ott tűzszemének fényein     Aludt el örömem,Hó keble kettős halma közt     Ott szunnyad…..
Lost Illusions 2017.08.30 10:26:35
Az egyén számára mindennél előrébb való a szabadság. Nincs boldogabb ember annál, aki szabadon gondolkodhat, cselekedhet és élhet. ..
Lost Illusions Andrea 2017.08.29 09:37:48
                     ..
Szeretnék elnézést kérni a múltkori bejegyzésem miatt. Természetesen nem úgy gondolom a dolgokat, ahogy leírtam. Egyszerűen sokat ittam és adott pillanatban könnyebb volt téged hibáztatni. Tudom jól, hogy aki hibás a jelenlegi helyzetért az én vagyok, Utálom is magam ez miatt rendesen. Tegnap…..
Egy kicsit, vagyis nagyon ittas vagyok, lehet fogok olyat is írni most, amit ha olvasnál, személyesen mondanák neked igencsak rosszul esne neked. Szeretlek. Hiányzol. Nem tudom, hogy még miért érzek feléd még mindig így, de igazán már nem is érdekel. Úgy érzem, hogy te sose szerettél. Másnak képes…..
Egy éve ezen a napon "fogyasztottuk" el a születésnapi ajándékom, amivel megleptél. Mennyi minden megváltozott. Te már mással vagy, én pedig epekedek csöndben utánad. Tudod sokat szoktam azon gondolkozni, hogy miért szeretlek még mindig téged. Ahányszor csak erre vetemedek igazán sose találom meg a…..
Már rég írtam neked. Reméltem, hogy ha nem írok, akkor könnyebben kitörlődsz belőlem, de tévedtem. Nincs összefüggésben. Nem tudom mit csináljak. Találkozgattam az elmúlt időkben több lánnyal is, de volt olyan randim, amely 15 percnél nem tartott tovább. Nem érint meg senki, egyszerűen hidegen…..
Spotifynak köszönhetően mostanában elég sok új dalt megismertem.... pár napja ezt sodorta az útamba a sors... asszem minden benne van amit érzek....    "Érted bármit megteszekNélküled én elveszekNem ég bennem úgy a tűzHa engem messze elkerülszHogyha nem hallom szavadA lelkem többé nem…..
Kedves H. 2016.10.03 00:26:59
Ma befejeztem egy projectem. Vajon láttad a képeket, vajon mit gondolsz róluk. Emlékszem régen te voltál az egyik fő kritikusom, akire mindig hallgattam, akinek kíváncsi voltam tényleg a véleményére. Általában pozitívan értékelted a fotóimat és éppen ezért féltem is tőle, hogy nem objektíven látod…..
Éjszak van. Hiányzik, hogy hozzád bújak, hogy érezzem az illatodat, halljam a szuszogásod. Nem tudok ezzel mit kezdeni. Nem értem, hogy miért érzem még azt, amit. Már hosszú hetek, hónapok teltek el, de még mindig szeretlek. Nem csökken annak a tátongó lyuknak a mérete, ami a hiányod következtében…..
Egy önző kis pöcs vagyok. Eddig folyton arról írtam hogy én min megyek keresztül, hogy én mit érzek. Az meg se fordult a fejemben, hogy te mit éreztél, min mentél keresztül mikor véget vetettem a kapcsolatunknak. Milyen érzés volt, hogy mikor döntenem kellett, akkor helyetted az egyik káros…..
Kedves H. ...de nem ez történt... 2016.09.23 22:17:43
Fiatalon mindig féltem, hogy nem lesz barátnőm, hogy sose fogom megtalálni az igazit. Vagy ha meg is találom, akkor viszonzatlan lesz majd. Tudod jól, hogy eléggé kritikus vagyok önmagammal és igencsak rossz véleménnyel vagyok magamról. Aztán az élet úgy hozta, hogy idővel mégis csak lett barátnőm.…..
Kedden mielőtt hozzátok értem végig azon agyaltam, hogy mi lenne jobb.... látni vagy nem látni téged. Végül nem láttalak. Így utólag belegondolva jó lett volna, akár csak egy másodpercre is látni az arcodat. A Gerdát nagyon jó volt látni. Nagyon aranyos volt. Végül a túra nagyon jó volt. Sokkal…..