Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ali Lali

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap este a Fehér Ház sajtószóvivője, Josh Earnest közzétett egy nyilatkozatot azt követően, hogy az Iszlám Állam publikált egy videót, amin 21 egyiptomi kopt keresztényt fejeznek le egyszerre. A terrorszervezet líbiai ága január elején jelentette be, hogy foglyul ejtette az…..
Obama elnök szándékosan félreértelmezi a kereszténységet annak érdekében, hogy megvédhesse az iszlámot.  A csütörtöki nemzeti imareggelin azt mondta: “Mindannyiunkban van egy hajlam, egy bűnös hajlam, ami eltorzíthatja és megzavarhatja a hitünket … mindig lesznek olyan…..
Február 16-án 21 egyiptomi keresztény kivégzésével hívta fel magára a figyelmet az immáron Líbiában is egyre nagyobb teret nyerő Iszlám Állam. Kétséges azonban, hogy a terrorszervezet Európa déli határai mentén való megjelenése képes lesz-e újabb nemzetközi koalíciót…..
Orbán egy G Viktor a parlamentben egy hozzá intézett kérdésben, melyben tündérország növekvő szegénységéről kérdezték, egy rövid felolvasásra volt hajlandó. Lassan hajtogatta ki a papírlapra írt választ, és szemrebbenés nélkül olvasta fel onnan a választ.…..
Konzultáljunk jobban? De minek? Ismét rajtunk a nemzeti konzultáció. Fogyasztóvédelem, internetes szólásszabadság, bevándorlás: a kormány ezekben a kérdésekben a polgárok véleményét kéri vagy fogja kérni. Kétrészes blog-sorozatunk előző részéből kiderült, miért alkalmatlan az új, már üzemben lévő…..
A középkori alkimista kézikönyvek rendszeresen figyelmeztetik olvasóikat, hogy a bennük szereplő tudás titkos, csak az arra érdemesek, a beavatottak számára hozzáférhető. E könyveket olvasva elitista, elzárkózó, ezoterikus tudomány bontakozik ki szemünk előtt, amely ellentmond a…..
Ali Lali 2015.02.14 08:57:15
A
Miközben a szocialisták a közvélemény-kutatásokban ugyanott állnak, ahol négy évvel ezelőtt, a Jobbik ez idő alatt megduplázta támogatottságát. TÓTH Csaba kollégánk öt olyan érvet szedett össze, amelyek magyarázhatják a Jobbik erősödését. Kapcsolódó…..
Azt álmodtam, hogy három napra összeköltöztem Vona Gáborral, a Jobbik elnökével, úgyhogy érthető módon meglehetősen gyűrötten ébredtem. És persze talán nem csoda, hogy gondolataim a hazai demokrácia állapota körül kezdtek el forogni. Itt van például ez a népszavazás is.…..
 A valaha volt legnagyobb fideszes belháború egyik legérdekesebb kérdése, hogy Simicska médiabirodalma vajon milyen irányt választ magának. Balra tolódás, kormánykritika, függetlenség – mi jöhet ezután? Azok a döntések, amelyeket Simicska Lajos a következő hetekben,…..
Kellemetlen lehet most Fidesz-politikusnak, -politológusnak vagy jobboldali újságírónak titulált médiaharcosnak lenni, amikor a német kancellár budapesti mérlegét kellene megvonni. Az egyetlen biztos módszer a valamiért még mindig közszolgálatinak nevezett állami…..
A Szegedi Kattintós a tél utolsó hónapját egy kissé könnyedebb témával indítja. Összegyűjtöttük a Fidesz prominenseinek legfontosabb ismert tulajdonságait, mindannyiunk okulására. Az összeállítás természetesen szubjektív, rengeteg jellegzetes tulajdonság nem fért rá a…..
A trícium a hidrogén radioaktív izotópja, kozmikus sugarak és légköri gázok reakcióba lépésekor áll elő természetes körülmények között kis mennyiségben található meg. A belőle kiszabaduló elektronok idézik elő a foszfor ragyogását, a két elemből önmegvilágító…..
Rejtélyes jelenség ütötte fel a fejét. A varázsceruza egy csapásra eltüntette a demokratákat. Meg a liberálisokat. Meg a szólásszabadság minden feltétlen hívét. Pedig néhány napja még több milliónyian vonultak Párizsban. Világszerte „Je Suis Charlie” feliratokkal…..
Tizenhat éves fiút tartóztatott le a francia rendőrség, miután Facebook-oldalán egy Charlie Hebdot kritizáló karikatúrát osztott meg. Korábban egy humoristát tartóztattak le, mivel a terrortámadással viccelt. Úgy látszik, a franciák is csak addig Charlie-k, amíg éppen kedvük…..
"Első körben sajnálattal közlöm veled azon szomorú hírt, még élek. Na nem megélek ebből az általad olyan nehezen kiizzadt ellátásból, és ezt nem is neked köszönöm meg számomra egyáltalán nem kedves Orbán Viktor, de azért még létezem. Biztos nehéz volt számodra elfogadni…..
Aki most a Tesco oldalára látogat, azt egy meglepő hirdetés fogadja a nyitó oldalon. A banner szövege igazából normál helyzetben teljesen ártalmatlan és semmitmondó lenne, az adott politikai környezetben viszont, amikor a kormány nyíltan ki akarja véreztetni az áruházláncot,…..
Ali Lali 2015.01.13 08:32:49
@
A Charlie Hebdo szerkesztősége ellen elkövetett merénylet két, régóta velünk élő szólamot erősített fel: az egyik az általános muszlim- és most már bevándorló-ellenesség hangja, a másik pedig a cenzúra és az öncenzúra iránti igény. Bármelyiknek engedünk is a kettő közül, a terroristák elérik a…..
Ezúton fejezzük ki szolidaritásunkat a január 7-én Párizsban lezajlott merénylet áldozataival. Nem azért, mert egyetértettünk a Charlie Hebdo című gúnylap irányvonalával, hanem azért, mert  -          elítélünk minden agressziót, különösképp az olyan gyáva…..
Mállik a tábor, nő a félelem a Fideszben, ezek így együtt a legrosszabbat hozzák ki a hatalmukat féltőkből. Kövér László sem mentes ez alól, hihetetlen sikeresen küzdi le magát Stadinger elvtárs szintjére. Most éppen aljasul riogatja a Fidesz elpártoló báránykáit. A…..
  Képes-e irányt váltani a mamut rohanás közben? Ez lesz a legfontosabb kérdés 2015-ben, hiszen a Fidesz őrült száguldása közben már szinte minden falon átment, amelyeken csak lehetett, ám most olyan hatalmas szakadék tátong előtte, mely örökre elnyelheti. Ha a párt hatalmas…..
A Nemzeti Útdíjfizetési Szoltáltató Zrt. közzétette, hogy 2015. január 1-jével hogyan bővül a fizetős utak száma. A mindenféle szakmai és társadalmi egyeztetés nélküli, dilettáns, elmebeteg kormánydöntésnek a XI. kerület is vesztese. A térkép szerint az M1-M7 közös…..
Nyakunkon az év vége, úgyhogy lassan lehet mérleget vonni 2014 eseményeiből. Mi most az általunk legjobbnak ítélt összeesküvés-elméleteiből mutatunk be egy összeállítást. Van miből válogatni… A kamu Holdra-szállástól a Diana hercegnőt meggyilkoltató brit királyi…..