Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fantasy87

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pornolover blog Függők vagyunk ? 2014.08.25 15:17:35
Két filmet is láttam ami közelebbről - távolabbról, komolyabban - komikusabban próbálja feszegetni a fenti kérdést. Az első egy súlyosabb darab Michael Fassbander-el. A sztori egy szexfüggő férfiről szól, akinek a hétköznapjait elég sötéten, borúsan mutatja be a film. Elég…..
fantasy87 2014.08.25 22:45:08
Nekem is több éves kapcsolatom van, és rendszeresen nézek pornót, és ki is verem. Hozzád hasonlóan én is függő vagyok, talán nem olyan szinten mint te. Mert igen függő vagy. Ezt nem negatív értelemben mondom, teljesen tárgyilagosan. Ha valamiről nem tudsz lemondani napokra sem, akkor annak függője vagy. Félreértés ne essék, nincs olyan ember aki valaminek ne lenne függője, max. nem veszi észre, mert mondjuk a társadalom szemében elfogadottabb tevékenység.
Nálad működik a kapcsolat és a pornó együtt. Feltételezem párod sem undorodik a pornótól. És a hangsúly ezen van, hogy neked olyan párod van aki mellett megélheted a függőségedet. De ez nagyon nem az átlag, és a többi kapcsolatnak igen is jelentheti ez a végét.

És azt sem szabad elfelejteni, hogy nem mindenkire egyformán hat a pornó. Te nem vesztetted el a kapcsolatodat a külvilággal, bár ehhez az is kellett, hogy nem monogám életet élsz. De tény, hogy hús vér nőkkel tudsz szexelni, de vannak akitől a pornó ezt elveszi (nem áll fel pornó nélkül).
Személy szerint 14-15 éves koromban találkoztam először pornóval, és én úgy érzem, hogy elég jó szeretőt faragott belőlem, de ebben semmi tudatosság nem volt. Tehát ezt nem lehet befolyásolni, és emiatt azt kell mondanom (mint fogyasztó is), hogy a pornó igen is káros. 90 éves láncdohányosról is lehet tudni, ott van a Rolling Stones összes tagja. De az, hogy vannak olyanok akiket az adott függőséget okozó dolog nem emészt fel, nem azt jelenti, hogy rendben van.
... a végén a pénzt is megkapja ! ..
fantasy87 2014.06.05 19:52:02
Gondolom az igazi rajongók már megtalálták társblogunk legújabb manifesztálódását. A Yourdailyprn blog mostantól saját domain címen elérhető. Ennek örömére készült egy interjú a tulajdonos alapítóval Johnatan-el .Sok sikert kívánunk neki és kitartást…..
fantasy87 2014.05.28 23:00:45
Az olasz csődör újra köztünk, az egyik legjobb tinis sorozattal a Psycho Teens-el. Legutoljára a hatodik részt elemeztük, ami 80%-ot kapott, nézzük mennyire válogatott most jól Rocco. A szereplők fele kb. magyar, ha épp hazai lánynál járunk akkor igyekszem kicsit bővebben…..