Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rigó Katalin

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hozzá nem értő hályogkovácsok bugyutábbnál bugyutább, az internetet elárasztó írásain lehet mosolyogni, lehet bosszankodni, de van egy pont, ahol a szakértőként tetszelgő kóklereknek megálljt kell parancsolni. Egy friss írás (jelen poszt megjelenése előtt 3 órával publikálták) ugyanis néhány…..
És ez csak az első találkozó ára. Egyik ismerőson lájkolta az egyik kinesio tape oldalt a Facebook-on, én pedig megnéztem mi is ez a kinesio tape? Működik a dolog vagy újabb áltudományos átverésről van szó? Utánajártam. Mit ígérnek? A kinesio tape elsősorban…..
Rigó Katalin 2014.12.18 21:04:08
@buta: hogy lehet az placebo hatás egy lovon, hogy 2 éve ödémás a lába, agyon vizsgálták, nincs sérülés, semmilyen deformitás, nincs nyugati medicinális ok, 3 állatorvos ketté kezelte, bele ment több százezer Ft a versenylóba, majd 2 nap alatt lejön róla az ödéma 1db ragasztástól, INGYEN persze, mert jószándékú ember tette fel. Úgy tett a ló, hogy lement róla az ödéma?
Hogy lehet az placebo, hogy bejön hozzám a fájó hasú, agyon vizsgált gyerek (CSAK diagnózissal nyúlok hozzá gyerekhez, orvosok hosszú sora után, nem előtte), sír hetek óta, megragasztjuk és nem sír. Másban is nagyon hitt a szülő, máshol is megvolt a jószándék, mégis ez hatott. Pedig ott: máshol is erő s volt a hit és a placebo !
Hogy lehet az placebo, hogy ha könyékre esik a focista, zsömleméretű oedema nő rá, akkor jegelés nélkül 18 órán belül olyan a könyöke, mintha sosem történt volna gond?
Hogy lehet az placebo, hogy a bőgősnek a 20 éve tartó AC-ízületi gyuladása 1 kezelésre megszűnt. Rettentően hitt az orvosában, majd az orvos küldte hozzánk. Az orvos is boldog volt, meg a páciens is, pedig iszonyat hitt az orvosában.
Hogy lehet placebo, hogy a gyerek újra hall, audiológusokkal dolgoztunk együtt. Pedig a szülő és a gyerek az orvostól is teljes hittel várta a gyógyulást, a placebo ott is dolgozott !!
Hogy lehet placebo, hogy a gerincsérvesnek nem zsibbad már? Pedig piszokul hitt a fizikóban, majd a gyógytornász ragasztotta be...
Hogy lehet az, hogy ínba (!!) szúrt szteroiddal sem tudott lábra állni az augusztusi IronMan előtt egy 60 éves féri, úgy szétzúzta már magát a sport miatt, majd ott helyben INGYEN megragasztottam (32-en dolgoztunk kint 4 napot INGYEN) és megcsinálta az Ironmant és élete lejobbját futotta, úszta, bicajozta, és nem sérült rá !!
Kérlek részletesen fejtsd ki véleményed. Én úgy 3000 kezeléssel tudok szolgálni, országosan jó 45.000.-rel.
Köszi, Kata