Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polgári kór

0 bejegyzést írt és 866 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy huszonkilenc éves nő tizenhat hónapot kapott azért, mert az utcán lesokkolt egy vele beszélgető Aspergeres férfit (+ az eszköz birtoklásáért)...
polgári kór 2019.03.04 18:03:07
@Ekrü: marhasag

amig nincs kontakt addig semmi nincs, ha van kontakt akkor az tettleges becsuletsertes VETSEGE(pofon, koki) mint legenyhebb alakzat, de ha ilyenert akarsz feljelentest tenni sok sikert, a rendorok is megvernek

Ha valaki 10 centirol a pofadba beszel, nem csinalhatsz mast mint hogy odebb mesz.
Kövér László levelét megírta: az őrző-védőknek mindent szabad, az állam a legális és ellenőrzött erőszak monopóliumát putyini mintára kiszervezte, egyre nyíltabban homályos hátterű verőemberek kezébe adja. Az orosz minta egyértelmű és egyre erősebb, miközben Orbán Viktor hatalmának egyre nyíltabb és…..
polgári kór 2019.03.04 17:56:19
Az ügyészség korrupcióellenes főosztályának vezetője nem olvas újságot, Polt Péteréknek pedig hivatalosan sincs tudomása arról, hová tűnt el 9 millió dollár Magyarországon. Pedig „véletlenül” pont abban az időben adtuk ki a baltás gyilkost a szülőhazájának...
Azok a cégek, amelyeknek tulajdonosai a miniszterelnökkel szoros baráti, vagy rokoni kapcsolatot ápolnak, jóval gyengébb árverseny mellett nyertek közbeszerzéseket 2010-2016 között, mint az egyszerű magyar cégek. - jelenti ki a Korrupciókutató Központ új anyaga, mely tulajdonképpen “forintosítja a…..
Lassan már a sokat látott kórboncnokok is megijednek a cigarettás dobozok képei láttán, de mégsem fog a kormány célt érni a dohányzás elleni harcában. Most komolyan kérdezed, hogy "miért nem?" Egyszerűen nem érdeke. A cigaretta leszoktatás nevű parasztvakítós kampány önmagában akár hasznos is…..
A magyarországi állapotokat egyetlen fotóba sűrítve foglalta össze egy budapesti fotós........
Gondolom, ha már arra adtad a fejed, hogy a világ szerencsésebbik felén töltsd az időd, indulás előtt púsposra tömted a bankszámládat (és nem feleljtetted el bejelenteni a bankodnak sem a külföldi számlaforgalmat). Azért még így is biztos pislantasz egyet, ha látod Svédországban egy egyszerű hambi…..
Messziről jött ember azt mond, amit akar – tartja a mondás, ám nem hinnénk, hogy a kínai vezetés nem nézett utána a magyar gazdaság állapotának azelőtt, hogy Orbán Viktor az ázsiai szuperhatalom területére tette a lábát. A magyar kormányfő szerint ugyanis Kína azért akarhat velünk üzletelni, mert ha…..
Több mint ezer évvel ezelőtt Géza fejedelem, majd fia, I. (Szent) István király elterjesztette az országban a kereszténységet, melyet később hivatalosan is államvallásnak nyilvánítottak. Ezzel a lépéssel Magyarország elfoglalta helyét az európai nemzetállamok között, melyet azóta is töretlenül…..
polgári kór 2017.05.20 23:17:16
Az hogy sok az összeszerelő üzem egyáltalán nem baj. Van ezek között sok olyan ahol 400at keresnek a szalag mellett.

Sok képzetlen ember erre képes, a cégek nem jönnének ide, ha erre nem lennének képesek itt az emberek.

'olcsó munkaerő dolgozik a gyártósorok mellet, mely mára a gazdaság motorjává vált. (Zárójelben megjegyezném, hogy nem saját forrásból, hiszen hosszú évek óta a beruházásokat 80-90 %-ban Uniós támogatásból finanszírozzák, de ezt általában elfelejti a kormány. '

De ha netán magyar tőkéseket akar segíteni a kormány akkor kezdődik a Strómanozás, meg a köldöknézés, hogy ha nem ez, meg nem az összeszerelő üzem, akkor MIT és HOGY?

'Európa igen egyértelműen értésére adta a miniszterelnöknek, hogy fejezze be ezt az elborult szabadságharcot (legalábbis ő annak gondolja), mert nagyon nem lesz jó vége. '

Mármint a külföldi ballibek próbálnának segíteni az itthoninak, de mindhiába.

'EU-hoz szeretnénk tartozni, annak minden előnyével és nyűgjével együtt. Ismertük a feltételeket, tisztában voltunk a kötelezettségeinkkel.'

Nem veszem meg hogy kötelességünk afrikaiakat befogadni.

'számos egyéb lehetőség van a tevékenységének megreformálására, és valóban meg kell reformálni, sőt, nagyon is, de ennek nem ez az útja.'

Orbánnál hatékonyabban soha nem volt képes befolyásolni az Európai politikát magyar politikus 90 óta, semmilyen módon, az tény.
polgári kór 2017.05.21 01:09:56
@morph on deer: Közútálatot? Ha nem vetted volna észre őt választották meg a legtöbbször.

Épphogy sose vettek magyar politikust ilyen komolyan, másképp nem óbégatnának.
polgári kór 2017.05.21 01:40:17
@sinus67: Ásít.
Mint már említettem, igyekszem nem csak a baloldali médiából értesülni a világ, az EU és Magyarország történéseiről. És mi sem lehetne a legnyilvánvalóbban közvetlen hírforrás, mint elmenni egy konzultációra a konzultációról. A héten végre az én választókerületem is sorra került. Nem fütyörészni…..
Olyan jó lenézni az amerikai embereket. Buták, kövérek. Összekeverik Budapestet Bukaresttel. Nem tudják, hogy van olyan ország, hogy Bulgária. Na, de nézzünk magunkba. Kérem kapásból mond a válaszokat! Guglizni nem ér! Vajon hány államból áll az USA? Név szerint? Fővárosuk? Az már kiderült rólam,…..
polgári kór 2017.02.06 17:21:57
@A Polgi: A többség zsarnoksága a kisebbik bajom azt mondjad kire szavazzak ha nem akarok ballibeket látni egyik hatalmi ágban se 2018 után se?
A Tanítanék Mozgalom december után február 1-re is tüntetést szervezett, ugyanis követeléseiket nem teljesítette a Kormány. De miért is tüntetnek, mit mutatnak ma a számok és kell-e aggódnunk a jövőt illetően? A korrektség jegyében három évszámot vizsgálunk meg és hasonlítunk össze, mely 1990, a…..
Az valószínűleg nem újdonság, hogy holnap Magyarországra érkezik Vlagyimir Putyin és delegációja méghozzá légi úton. Fél Budapest megbénul, egyebek... De ha még nem értesültél volna róla, attól a pillanattól fogva hogy a repülőgépek közül egy is belép Magyarország légterébe, országos légtérzár lesz…..
Demeter Márta nem csak az MSZP-s frakcióból, de a pártból is kilépett tegnap. A pletykák szerint „megfordították”, azaz átállították a Jobbikhoz, vagy a DK-hoz.  ..
polgári kór 2017.02.02 00:28:22
Orbán decemberben kiadta az utasítást, az erőforrás-minisztérium már szövegezi is a törvényt a civil szervezetek ellen. A kormány idei törvényalkotási programjában szerepel, hogy még az első félévben elfogadják az új jogszabályt...
polgári kór 2017.01.05 04:00:49
Gondolom az már nem annyira meglepő, hogy az „állampárt” hülyének nézi az ország polgárait és teheti ezt egészen addig, amíg a többség mindennapi problémáinak megoldásával, megélhetési költségek ellenértékének előteremtésével van elfoglalva. Aki élt már a szocializmusnak nevezet rendszerben, annak…..
polgári kór 2017.01.05 02:23:32
@dorian gray: kommunikációs trükk, bár sok helyen van ilyen Európában, meg 13. bér is, holott lehetne 12x adni ugyanazt a pénzt amit 13x adnak......de főleg, nem támogatok semmilyen nyugdíjemelést.

Mi is volt a 13. nyugdíj? A szocik bevezették, majd eladósodtak, majd az államcsőd elkerülése miatt felemelték a nyugdíjkorhatárt a 13. nyugdíjat meg elkaszálták....persze az adósság ettől nem tünt el. Nagyeszü szakértők.
polgári kór 2017.01.05 03:59:50
@dorian gray: Azt se felejtsd el hogy akkor 4-5% (ciklusonként 20%) volt a rendes infláció. Ezt azért minden kormány igyekezett legalább értéken tartani, bár 2009ben már erre is fittyet hánytak.
Nem azért, mert kócos a kérdező. Mégcsak nem is azért, mert erősen politikai tartalom készül. Hanem azért – mondta el a szóvivője –, mert az állítólagos ellenzéki újságírók „nem interjút akarnak készíteni, hanem botrányt akarnak csinálni”...
polgári kór 2016.12.24 04:01:31
@morpho: Ez így egyébként a konkrét esetben túlzás, hiszen már a választás előtt is tele volt a sajtó az érvényességi küszöbbel, ami a választási tv-ből folyik, és azzal is, hogy kicsi az esély az érvényességre mert a korábbi népszavazások is érvénytelenek voltak. Nem volt ez újság senkinek.

Éppen ezért én is egyetértek veled abban, hogy hiba volt ezt kihagyni az M1 első közvetítéseiből, mert kontraproduktív az embereket hülyére venni, pitiáner és hatástalan hiszen nem változtat az eredményen.

Most itt megint mondhatnám, hogy a teljes balos ellenzék még mindig gyakran hivatkozik arra hogy Orbán milyen kevés %-kal nyert 2/3ot, illetve hogy a választási rendszer okozta a 2014es bukásukat, amiben, sajna, sokkal több a hazugság mint az igazság. És ez nem pár órával a bukó után, mint az M1nél, és nem egy médium olvasatában, hanem mindben, sőt a vezető politikusaik nyilatkozataiban is, mindmáig.
polgári kór 2016.12.24 11:46:18
@citrix: Az hagyján. Amerika az igazán durva, ahol Trump kevesebb szavazatot kapott mint Hillary és nem 2/3ot, hanem mindent vitt!

Mi lesz itt ha felzárkózunk!
polgári kór 2016.12.24 11:48:24
@morpho: 'Azért korábban nem hamisítottak híreket. Nem retusáltak ki embereket és nem vágtak meg átverősre interjúkat.'

Nem, a dk-s cigányügyben konkrétan BCS bizonyítékát állították elő. Annak a kritikátlan leközlése a HVG ügye volt.
Puch László az új tulajdonosok képviseletében azt is mondta a többször már említett ATV-interjúban, hogy ő nem ért a sajtóhoz. Ezzel indokolta, hogy eszébe sem jutna beleszólni a Népszava szerkesztésébe. Egy feltétele azonban van: „Racionális működés, 30-35 ezer példány.” Ami a racionális…..
polgári kór 2016.12.24 08:53:07
@Könnyen elkaptuk, uram!: A print lapok semmit sem számítanak.

A legnagyobb kerTV és a legnagyobb online portál is ballib. 1 éve még az összes megyei lap ballib volt. 2015!!-ben, 10% ballib szavazó mellett.

A Jobbiknak negyedannyi felülete van, mint a ballibnek mégis több ember támogatja. Magyarul a ballib hazugságokat még van hol leadni, de már nem vevők rá a legtöbben.
polgári kór 2016.12.24 08:57:05
@ipanema: ' Így azután nem gondolom, hogy a baloldali szellemiségű liberális, az valami rossz lenne. Sőt! Hiszek a tudás, az ész hasznában , azt gondolom, hogy egy elodztást és nem termelést preferáló filozófia visszaeséshez, hiányhoz, Venezuelához vagy Kubához vezet, merta világ iszonyatosan nagyot fejlődött, amit csak központi akarattal az ész segítsége nélkül nehéz menedzselni.'

Igen sokra jutott a haza a ballib tudással és ésszel, komoly nosztalgia is van a ballib demokrata jóléti állam iránt...ugye?
polgári kór 2016.12.24 11:43:40
@Tibi !: a print ingyérlapokat mindenki nekifutásból vágja a kukába, meg a havilap se napilap ugyi
Nehéz nem látni, milyen kéjes örömmel fogad a magyarországi kormánypropaganda minden egyes nyugat-európai merényletet. Hogyan játszanak rá, hogyan adják a lovat az emberek félelmei alá, történjék a támadás Nizzában, Párizsban vagy Berlinben...