Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke

1 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: HVGA Kossuth Rádió hangfelvétele itt."Navracsics Tibor európai uniós biztosnak kell a legjobban tudnia, hogy a kollégái és a környezete, emberek és szervezetek is nemcsak a kezében vannak Soros Györgynek, hanem a zsebében is" - így vágott vissza Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes…..
Az történt, hogy hétfő este másfél órára megállt az élet, midőn a legnagyobb közösségi oldal háza táján beütött a krach. A minden eddiginél nagyobb, mondhatni történelmi leállás nem akadályozta meg az emberiség Facebook-fogyasztó részét abban, hogy hatalmas fájdalmak…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.10.01 16:56:36
@Prognozuoti Blasio: Haver a török hadsereg bombázza a PKK állásait Törökországban, és már meg is voltak az első véresebb IS merényletek. Az áldozatok száma már átment a négyszámjegyű tartományba. Szóval már Törökország is konfliktuszóna, kurvára nincs ott béke.
Miközben nagyjából senkinek sincs fogalma arról, mi is lesz hosszabb távon azokkal az emberekkel, akik elhagyják a hazájukat – akadnak, akik a kerítésépítésen, börtönön, kitoloncoláson (lelövöldözésen) túl is új ötletekkel állnak elő. Az egyik leggazdagabb egyiptomi…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.09 00:58:20
@Punxsutawney Mormota: Nem csak segélyekről van szó, emellett Izrael még köteles vizet és áramot ingyen biztosítani Gázának, szóval papíron kapnak egy rakás segélyt, és még ingyen vizet és áramot is a zsidóktól, ami kurva jó dolognak hangzik, csak éppen elrontja az egészet, hogy egy szarrá bombázott szarrakáson élsz.

A szíriaiak (illetve a magukat szíriainak kiadó emberek) nem viccből jutottak el Európába. Ki tudtak fizetni arcokat (értsd.: embercsempészeket) akik eljuttatták őket idáig, az egész út több, mint tízezer eurós tétel.

Na ez az a lóvé, amit egy szíriai középosztálybeli arc még ki tud fizetni (fogcsikorgatva) de egy palesztin már kurvára nem. Mert ugye a szíriai élete nagy részében dolgozott, a palesztin meg segélyen élt, és néha rabszolgamunkát végzett a Hamasznak. Abból nem jön össze a pénz egy európai roadtripre.
A HírTV tegnapi esti híradójában telefonon kapcsolták Eva Maria Barki nemzetközi jogászt, akit főleg arról kérdezett Maráczi Tamás műsorvezető, hogy mit gondol Ausztria most Magyarországról, mi hazánk megítélése és úgy általában az utca embere hogyan vélekedik az egész…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.09 00:16:03
@KisBéla: Igazából ezt Morgan Freeman fogalmazta meg jól:

twitter.com/morrgan_freeman/status/335923852213383168

Ha a te inged, nyugodtan vedd magadra.
Olvasom, hogy a csütörtöki Frankfurter Allgemeine Zeitung hasábjain Orbán Viktor jól elmagyarázza Európának, hogy Magyarországot lerohanták. És akit lerohantak, az senkit nem tud befogadni. Úgy értem, mármint úgy érti: SENKIT. Azt meséli ez a Magyar Időkben rekedt keresztény…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 11:00:51
@na4: Jajj haver, ezt a hülye szöveget nem unod már? :D

Ha Nagy-Britannia kibírt jó egymillió bevándorlót az elmúlt 5 évben munkahelyekkel (még csökkent is a munkanélküliség) akkor az 500 milliós EU néhány millió migránssal talán elboldogul. Most jöhetnék közgázos dumával a bevándorló tömegek munkahelyteremtő jellegéről, de mivel az bonyolultabb a pár soros muszlimozásnál, aligha valószínű, hogy meg is érted.

A társaságukat már kiélvezem, menekültek laknak a mellettem lévő épületben, pár órája hallottam őket, ahogy az utcán beszélnek. Voltak már sokkal hulladékabb magyar szomszédaim. Pár napja sem arra ébredtem, hogy két muszlim üvöltözik egymással a téren részegen, hanem két angol volt a lúdas. Pedig hétköznap volt...

"További információért menj ki a Keletihez, ës nézd meg, hogy hogyan szarta össze ez a mocsok társaság a pályaudvart és a környékét, mit hagynak maguk után, amerre a sáskahad átvonul."

Hát talán kellett volna nekik már az elején WC-t biztosítani a tranzit zónába, amit nem hagyhattak el, és akkor nem szartak volna mindenhova. Gondolom az igaz magyarok az ilyen szituációba kitantrázzák a kaksit. :D
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 11:31:29
@Ballib Cenzúra: Speciel erre én nem emlékszem, én Szegeden tüntettem, nem bírtam Pestre utazni. Ha tudtam volna, nyilván és is kénytelen lettem volna máshova hugyozni.

Most te is belemenekültél abba az agyhalott hülyeségbe, hogy azt hiszed, hogy ballib vagyok, csak azért, mert nem veszem be azt a kőbuta marhaságot, amit te meg a haverjaid szajkóztok?

Ugye te nem Batyu másik profilja vagy? :D
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.07 01:48:42
@na4: :D:D:D
Atyaúristen, te ezeket honnan veszed? Milyen párhuzamos univerzumból? :D

LAssan vissza kell mennem dolgozni, majd reggel kapsz egy részletesebb választ a hallucinációidra.

Addig majd igyekszen vigyázni a négerekkel az üzemcsarnokban. XD
A Blikk volt az első, aki megírta, hogy Bicske mellett egy pakisztáni férfi meghalt a vasúti sínek mellett, de a nagy hírversenyben sikerült úgy elnevezniük a halottról készült fotót, hogy ol-kinyuvadt-csa.jpg Kinyúvadt, az, szép volt Blikk, remélem sorban áll a megmurdált, a…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.05 09:44:05
@migransbuster: Na mégis ki fogja kifizetni? Az EU, az én adómból.

Nagyon szívesen, egyébként.
RTL klub, tv2, 444!, origo, index. Főbb hírforrások, akik a legkülönbözőbb módon értékelik a migráns helyzetet. Számomra rendkívül ijesztő volt szembesülni a ténnyel, hogy a mainstream érdekek milyen szinten írják felül a valóságot. Gyakorlatilag egyidőben jelent meg…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 12:38:21
@GERI87: Hát haver, én amikor kimentem Ausztráliába még jó tíz éve úgy, hogy nem tudtam angolul, tudod mivel kezdtem? (miután behurcolkodtam a nagybátyámhoz, akinél laktam)

Elmentem nyelviskolába. Nem tudom hallotál-e róla, de vannak ilyen iskolák, ahol egész nyelveket megtanítanak neked. Már akkor is voltak ott iraki menekültek (2005 volt, még csak 2 éve tartott a háború) és ők is ott tanultak, meg sokakkal suli után egy helyen pucoltunk WC-t, szóval szerintem sikerülni foga szíriaiaknak is ez a nyelv és munkadolog.

Mellesleg ismerek itt Angliában olyan magyarokat, akik még egy reggelit sem tudnak rendelni angolul, mégis van munkájuk.

"De hiába orvos, mérnök stb, ha ezt nem tudja bizonyítani.....puszira elhisszük neki? "

Ugye tudod, hogy Európában vannak ám orvosok és mérnökök, akik ezt le tudják tesztelni, és tolmácsok, akik ebben tudnak segíteni.

Tényleg nem viccelek, meg lehet embereket tanítani idegen nyelvekre, és képzeld, arabok nem csak kukát tudnak pakolni, meg kebabot készíteni. A jelenlegi munkahelyemen (élelmiszergyár) is nem kevesen dolgoznak. Nem mindenkinek ez az eredeti foglalkozása.

"A magyar orvos, szakács, pincér stb az legyen perfekt németből, angolból és legyen lekövethető szakmai múltja, gyakorlata, versenyezzen a munkaerőpiacon az anyaországiakkal, de Habib meg kapjon az állítólagos szakértelmének megfelelő munkát csak úgy puszira, mert "menekült"?"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XDXDXDXDXDXDXD

Te komolyan azt hiszed, hogy bárki is perfekt nyelvtudást vár a magyaroktól, vagy bárki azt kéri, hogy kapjanak munkát a bevándorlók a két szép szemükért? :D

JÁRTÁL TE MÁR A VALÓSÁGBAN? :D

"Eleve a törvények miatt jogosult a segélyre, hülye lenne dolgozni!"

Én is jogosult vagyok a törvények miatt a segélyre, mégis dolgozom. Te ugye tudod, hogy segéllyel feleannyi pénzt sem keresel, mint mondjuk munkával? 2012-2013-ban kilenc hónapig voltam munkanélküli segélyen. 120 font/hét.

Most heti három napot dolgozom egy gyárban. 310 font/hét.

Ennyire éri meg a segély.
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 12:41:47
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Nem nácinak hívtalak, hanem széljobbosnak. De nem döbbenek meg azon, hogy nem tudod, hogy mi a kettő között a különbség.

Szóval támadtak a széljsőjobbról. :D Ugyanez a problémája Vona Gábornak is, őt volt jobbikosok támadják a még szélsőségesebb csoportokból. Akkor ezek szerint ő sem szélsőjobboldali.

A te logikád. :D
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 12:44:21
@GERI87: "Hülye aki elhiszi hogy ez mind mérnök, orvos meg IT-s...."

Az tényleg hülye, aki ezt elhiszi, na de ilyet senki nem is állított. Azért viszont gondolj már bele: ide eljutni Szíriából illegálisan drága mulatság. Egy kecskepásztornak nem futja rá, egy szakembernek meg valószínűleg igen. Szóval sanszosabb, hogy magas a menekültek között a képzettek aránya. Fel kéne ébredni a babrózsaszín kis világotokból!

"Fel kéne ébredni a babrózsaszín kis világotokból!"

Ezt pont te mondod, azután, hogy perfekt angolt és németet hallucináltál a pincérkedés követelményeként? :D
A Szegedi Kattintós száguldó riportere a helyszínen tapasztalhatta meg a gyorstelepítésű drótakadály (röviden GYODA mester) feleslegességét. Nem csupán az átvágása pofonegyszerű, de tulajdonképpen nem is nevezhető sem akadálynak, sem kerítésnek. Kijelenthetjük, hogy az…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 11:41:27
@Brix: És visszatértünk a "nyugat hanyatlik, már megint mi itt a keleti végeken tudjuk jól" jellegű magyar népmese sorozathoz, ami ugyan szünetelt 1990 és 2010 között, de azt a szünetet leszámítva töretlenül megy a magyar közgondolkodásban kb. 1920 óta.

Kár, hogy eddig minden alkalommal téves volt. Na de majd biztos most.
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 11:43:22
@Brix: "Lagostól, Daccáig ember tízmilliók készülődnek , hogy kihasználva a nem létező hatátvédelmet , erőszakkal Európába jussanak és elvegyék , feléljék mindazt az anyagi és kulturális tőkét , ami évszázadokig építettek az itteni emberek. Sötét kor köszöntött ránk...
Haramosan jön a polgárháború...Q"

Ez a kedvencem. Legközelebb mond százmilliókat, ha már hasraütésre vágsz be számokat, legalább ne fogd vissza magad. Muszáj nagy számot mondanod, különben ha azt mondanád a tényleges, 1-2 millió menekültre, hogy majd polgárháborúba taszítják az 500 milliós EU-t, a végén még kiröhögnének.
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 12:29:21
@Brix: Ezzel az erővel simán jöhetnek milliárdok is, mert Afrikában és Ázsiában együtt laknak annyian. Mondom, ha hasraütsz, akkor nagy számokat.

És nem robbanhat ki polgárháború Nigériában, hiszen már van egy. A Boko Haram az nem egy ételmárka.

"Mit takar ez a folymat?
- a középosztály csökken, növekednek a társadalmi különbségek
- szélesedik a tulajdon nélküli, lecsúszú populáció, növekszik a szegénység
"

Egy gazdasági válságból épphogy visszatápászkodó gazdaságot.

"-migránsok, és más kultúrából érkezők tömegei lepik el a városokat, nogo területek , párhuzamos kultúrák , slumok alakulnak ki, növekszik a bűnözés "

NOGO zónák, meg növekvő bűnözés :D

Sőt, emberevő unikornusok mindjárt. :D

Először is, haver, ki kell hogy ábrándítsalak, de a bűnözés Európában jó tíz-húsz éve csökken.

www.economist.com/news/briefing/21582041-rich-world-seeing-less-and-less-crime-even-face-high-unemployment-and-economic

Soha nem volt ilyen alacsony a bűnözés a kontinensen, pedig soha nem volt még ilyen sok bevándorló.

A slumok nem most alakultak ki, hanem már évtizedek óta, csak beleköltöznek a bevándorlók, mert olcsók a lakbérek. Én is párszor sikeresen költöztem slum kellős közepébe, mert ott 400 fontért kaptam 2 szobást egy hónapra, nem 600-700-ért. Én pont egy bevándorló-mentesbe költöztem, de attól még nem volt kellemes hallgatni a papírvékony falakon keresztül, hogy a brit munkanélküliek hogyan viselkednek.

A NoGo zónák meg a Fox News, és a hasonló gondolkodású hírportálok világában létezik:

www.snopes.com/politics/religion/nogozones.asp

A nogo zonák csak azoknak nogo, akik a más színű emberektől sikítozni kezdenek automatikusan. Mindenki más simán odamegy.

De ha gondolod, megnevezhetsz nekem egy brit nogo zónát mondjuk Briminghamben, oda közel lakom, és ha gondolod elmehetek oda a kedvedért, körül nézni.
Dehogy is. Pillanatok alatt bejárta ma az internetet ez a fotó, amit Balogh László készített a bicskei vasútállomáson. Az eredeti képaláírás szerint rendőrök állnak egy menekült család mellett, akik el akartak szaladni az állomás területéről. - Hungarian policemen stand by the family of migrants as…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 12:17:38
@eßemfaßom meg áll: "megjegyzem ezek pont ugyanugy viselkednek mint a cigányaink, csak ezek nem azt üvöltözik ha hozzájuk lép a rendőr, hogy "azér mer cigány vagyok?" de ha megnéztek rendőrségi videókat ugyanezekkel a trükkökkel élnek, földre esnek, kiabálnak, vitetik magukat hátha cimlapra kerülnek és jönnek a taszkalapok kimosdatni a seggüket"

Ugyanez volt a narratívád is amikor a taszkalapok a 2006-ban a rendőrök által az utcán megverteket védték, vagyok akkoriban minderről csendesen megfeledkeztél?
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 12:18:49
@Kivlov: Ez rendkívül érett visszaszólás volt. A többi általános iskolás most biztos rendkívül büszke rád.
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 07:21:23
@Only God judge on Me: Jah, a sztori nem igaz, mert te nem tudod elképzelni. Ez aztán az érvelés.
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.04 07:25:14
@♔bаtyu♔: Én meg ismertem egy nőt, akit megöltek az arabok. Négyszer.
Az ember mindig utólag látja, hogy az irányban, amerre az elmúlt 5-10-50 évben tartott, mi volt nagy jelentőségű, és mi nem. Ez egyéni élettörténetünk, és közös történelmünk természete. Mi lesz az, amire emlékszünk majd 50 év múlva a ma Európájáról, a ma…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.01 04:35:13
@♔bаtyu♔: Nem a faszt nem. Csak kapásból két embert ismerek, akik a brit államapparátusban dolgoznak bölcsész végzettséggel, a lakótársam szintén értelmiségi, egyetemen dolgozik. Nyugat Európa pont ugyanolyan jó hely az értelmiségnek mint egy jó szakmunkásnak.
Ha nem ismerjük a környezetünket, ha nem is vagyunk kíváncsiak arra, mi, miért történik a világban, akkor összeesküvés-elméleteket gyártunk, hogy leplezzük a tudatlanságunkat, vagy egyszerűen gyűlölködünk, mert így elhárítunk magunktól mindent, ami érthetetlen számunkra. A…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.01 04:12:07
@McKinney: Köszönöm ezt a kommentet. Felesleges is hozzászólnom, mert mindent elmondtál. :D
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.01 04:14:45
@tzi: Hát figyi, tekintve, hogy ma csak azok a menekültek szállhattak a nyugatra induló vonatokra, akiknek voltak rendes papírjaik ÉS menetjegyük, és még így is hatalmas tömeg tolongott a vasútállomásoknál, elég valószínű, hogy azért a legtöbbnek csak vannak valamilyen papírjai. Egyáltalán, honnan is vesszük, hogy nincs nekik?
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.09.01 04:26:18
@teotwawki: Valószínűleg ez volt a legnagyobb hülyeség, amit életemben hallottam. Haver, lassan öt éve élek már Angliában, messze jobban kijövök a nagyon sok nemzetiségű munkásbrigáddal most, mint bármelyik színmagyar gyárban, ahol dolgoztam, arról meg már nem is beszélek, hogy a hatóságok mennyivel civilizáltabban viselkednek veled, a hivatali ügyintézés mennyivel emberbarátabb. Teljesen otthon érzem itt magam, ha néhány egyetemi vagy középiskolás haverral akarok találkozni, akkor átugorhatok Bristolba, Manchesterbe, vagy Londonba, vagy elnézhetek egy unokanővéremhez Cardiffba, vagy fel Leicesterbe az unokatesómhoz.

Iszonyatosakat kalandoztam már Nagy-Britannia déli-középső részén. :D

Szóval amikor ilyeneket írsz, hogy " megtalálod idővel ugyanazt az emberi önzést, kapzsiságot, hiúságot és rosszakaratot, ami hazádban gyűlöletesnek tetszett; mert az emberi alaptermészet nem változik meg az országhatárokat jelző sorompók mögött, s ezenfelül még idegen is leszel; s idegennek lenni mindig annyi is, mint nyomoréknak lenni ..." na akkor nekem fogalmam sincs haver, hogy miről beszélsz. :D
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.08.07 17:30:59
@megettem az aranybornyút: Haver, nem akarlak megbántani, de lényegtelen, hogy ki volt előbb az adott földön. Ha számítana, akkor nekünk magyaroknak szedelődzködni kéne, és engedni vissza a szlávokat, a frankokat (mai franciákat) meg a szászokat (németeket).

Arról már nem is beszélek, hogy a palesztin nevű nép nem is létezett az 1950-es évekig, az izrael területén élő arabok csak akkor kezdtél el palesztinoknak hívni magukat. Szóval évezredek óta biztos nincsenek ott.
Történet egy 2 hónapja nem fizető munkahelyről és a vele járó nehézségekről. Olvasónk még mindig bízik benne, hogy ki tud törni jelenlegi helyzetéből. Elmesélné…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.08.05 23:10:44
@aleb19: Akkor ezért riogat a bevándorlókkal a fidesz is? :D

Ha félsz, többet vásárolsz? :D

Jézusom, ezen besírtam. :D
Az amerikai Sátánista Egyház képviselői 2015. július 25-én felavattak egy közel 3 méter magas sátánista szobrot Detroit városában. A kecskefejű, szárnyas Baphomet szobor végleges helyét azonban nem itt, hanem az arkansasi Little Rock főterén képzelik el, ahová keresztény…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.07.30 00:07:43
@zolibáttyó: És ha az USA-ban tüntethetnek a pedofilok (bár kérdés, hogy mikor is történt az USA-ban pedofiltüntetés?) meg házasodhatnak a buzik, akkor mi van?

Oroszországban meg nem házasodhatnak a buzik, meg nem állítanak sátánista szobrot, és igen vallásosak, mégis háromszor annyi az egy főre jutó gyilkosságok száma, mint az USA-ban. De biztos közelebb vannak az oroszok az Úrhoz, mint az USA, mert nagyon vallásosak, igaz valamiért több embert ölnek meg.
Olvasgatom a kommentárokat, meg a kommenteket bevándorlás ügyben, és ha elcsépelt frázissal akarnék élni, azt írnám, hogy nem tudom, sírjak-e vagy nevessek. Az elején igazából egyre szomorúbb lettem, aztán rájöttem, hogy fölösleges. Hogy ez a gyomorforgató öklendezés a magyar…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.07.23 11:32:27
@Tudományos libsizmus: "Különben megnézném magamnak Adyt, Móriczot és Mikszáthot, ha végig kéne nézniük, hogy lepik el Budapestet a menekültnek álcázott néger népvándorlók."

Menekültnek álcázott néger népvándorlók!

Baszdki, ez ürgebőrbe varrt üzenet szinten abszurdum. :D
A férfi magasugrás világcsúcsát a kubai Javier Sotomayor tartja 245 centiméteres magassággal, így ő is kevés lenne ahhoz, hogy leküzdje a magyar hatóságok déli határzárját. A levegőből ilyen egyszerűen tehát nem támadhatnak a legelvetemültebb migránsok sem, de vannak más…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.07.19 17:55:29
@tralalala: Mert már el lettek helyezve egy túlzsúfolt francia menekülttáborban, ahonnan kurva nehéz megkérdezni az angol hatóságokat, hogy mehetnek-e.
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.07.19 17:56:16
@♔bаtyu♔: "Nem tehetjük egyenlővé Kádárral, ezért marhaság a kommunistázásod."

Azért kommunistáztam, mert a kommunisták szokása volt, hogy egy politikus szavát egy egész nép szavával általánosították. Látom nem jött át a hasonlat.
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.07.19 17:57:59
@tralalala: Nincs olyan, hogy a német nép véleménye. Van nagyon sok német, nagyon sok véleménnyel, nem illik ennek egyik szeletét sem a teljes nép véleményeként reklámozni.

Ha Batyu azt mondta volna, hogy a német külügyminiszter szerint jó ötlet a kerítés, egy rossz szót se szóltam volna, mivel az megfelel a valóságnak. Az, hogy ez a németek véleménye lenne, már nem.
Az Isten pénzét is önfényezésre költené a Fidesz-KDNP: újabb, szeptemberig tartó propaganda-offenzívába kezdenek Orbánék. Ezúttal 600 millióból fogják bemutatni az elmúlt 5 év „eredményeit”, azaz megmondani nekünk, hogy milyen jól élünk. (Mert nyilván a Fidesz nélkül…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.07.12 08:47:03
@Pipas: Te haver, most nem azért, de a gazdasági világválságról tényleg pont nem az MSZP tehet.

Vagy szerinted az MSZP miatt esett globálisan a gazdaság az USA-tól kezdve, Franciaországon át Vietnámig mindenhol?
Ismét színre lépett Monica Lewinsky ("Van-e, ki e nevet nem ismeri?"), és több mint tizenhat év hallgatás után nagyon fontos dolgokról beszélt. Érdemes meghallani, amit mond. A most 41 éves Lewinsky mindössze 24 éves korában tett szert nem vágyott világhírre, mert, mondjuk így,…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.07.06 10:46:59
@Bambano: A hivatali idejének a legvégén olyan magas népszerűséggel, mint Clinton, a második világháború óta senki nem végzett. A XX. század egyik legnépszerűbb amerikai elnökeként távozott. Simán kibírta a hírneve a botrányt.
  Mivel ebben a nyitott és barátságos országban egyre több a hazugság az ügyben, különösen az országot vezető nyitott és barátságos kormány, az azt uraló pártok és politikusok, illetve kifejezetten a nyitott  és barátságos miniszterelnök részéről, ideje hát, hogy…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.06.14 17:10:47
@♔batyu♔: Ja, menekülnek a nyugati-európaiak a bevándorlók elől. Köszönöm, ekkora marhaságot még senki nem mondott az idén.
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.06.11 11:13:57
@doktorötker: Jah, gondolom naponta visz el a svédeknél a Toleranciarendőrség toleranciatáborba, akkora nagy diktatúra van.
Fantasztikusan szép, II. világháborús, újraszínezett és feljavított képekből osztok meg veletek néhányat. Talán elárulhatom, hogy a "Napi érdekes" képek mellett ez a másik kedvenc kategóriám, ha tehetem mindig begyűjtök újabbakat. Szerencsére egyre több készül, hála az ügyes programoknak, no és…..
Bath és Wells gyermeksajtoló püspöke 2015.05.19 20:51:02
@kekegsm: SOKKAL kevesebb. Ajánlom Kurt Vonnegut megemlékezéseit arról, hogy milyen volt neki fehér amerikaiként német fogságban, aztán nézz utána, hogy milyen volt ugyanez egy feketének. Nem vidám.
Iszlamofóbiával vádolja a magyar kormányt és Magyarország elleni nemzetközi bojkottfelhívással fenyeget a Magyar Iszlám Közösség elnöke. Bolek Zoltán május elején levélben figyelmeztette az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy a Muszlim Világligához és Egyesült Arab…..