Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.Szabolcs

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt ám egy második felvonása is a világjáró Subaru 360-kipróbálásának, ugye ez az az autó és esemény, amiről a múlt héten írtam, olvassák el kérem, ha akkor nem sikerült, szerintem nagyon érdekes, bárkinek. Imrével ugyanis a riport kötelező témáin kívül - hogy készült…..
Érthető okokból nem írta meg a mai Blikk, hogy pontosan kikről is van szó, de nekünk azért kommentben megsúghatnátok: ki volt a kokainostálba (kokainstohlstálba, aucs) hányó 50-es színész, és ki a fűfüggő sorozatszereplő?! "Az egyik legkomolyabb eset az volt, amikor egy…..
Friss híreink: Az első személyes megtekintő minden lebeszélési kísérletem ellenére rögtön megvásárolta az Elnökit. Remélem, boldog tulajdonlásnak néz elébe. Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, jó érzés, hogy sok szerető gazdajelölt jelentkezett. És a Z, barátaim, az…..
G.Szabolcs 2010.05.04 17:56:15
@kismajom2:
A saját hétköznapi BMW-en amit összetörtem, mert szembe jött egy kib*szott árok... :)

@Nínó Karotta:
Most csak nem olvasod el az összes bejegyzést és az enyémeken átsiklasz, vagy nem érdekel az ajánlatom?
Nem gond, csak mond és nem erőltetem...

Amikor a 3000GT-met teszteltétek az segitett az eladásban :)
auto.indavideo.hu/video/Best_of_TotalCar_3_2005_julius_2_-_Best_of_TotalCar_3_2005_julius_2_-_Mitsubishi_3000GT_Best

Szoval ha most is elmenne ezárt(is) a Jagsi akkor azonnal rohannék azért a Datsunért.
  Mindenki találkozott már a sráccal, aki a szombat esti buliban Terminátorként vizslatva veszi sorra a szóba jöhető lehetőségeket. Vélemények az azonos című írásunkról...
G.Szabolcs 2010.04.08 18:18:02
Belsőség Így vettünk veteránt 2010.04.07 15:13:00
Kedves olvasóink! Nagy örömmel jelenthetem be, hogy tegnap késő délután elkészült az egész estés Domsjö Expressz film. Ez nem kis dolog, tekintetbe véve, hogy a 60-70 gigabájtnyi nyers videó borzalmas mennyiségű. Ezt felscriptelni, összevágni, minden kísérő látványelemet…..
G.Szabolcs 2010.04.07 15:27:08
  Pár napja az LMP is előrukkolt Budapest-programjával. Bár nem tartalmaz olyan látványos elemeket, mint az MDF "szélcsatorna-tisztítása"  vagy a Jobbik tehervillamosai, de elég sok mindenre kiterjed. Valójában két dokumentumból áll össze: egy általános…..
Habár Steve McQueen autója szép, II. Erzsébeté pedig különleges, aligha mutatkozik irántuk akkora érdeklődés, mint a most árúba bocsájtott 1949-es ZIS 110-re. A kék limuzin ugyanis nem másé, mint Joszif Visszarionovics Sztáliné volt. Az egykori szovjet diktátor vélhetően forog…..
Minden különösebb kommentár nélkül közzé tenném a levelet, amit a nagyobb teljesítményű gépjárművekre kivetett luxusadó munkanéven futó projekttel kapcsolatban írtam az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalnak.  Válasz a hatályos jogszabályok alapján 15 napon belül…..
G.Szabolcs 2010.03.29 18:44:30
Subba Subba szív iWiW: Tigrises 2010.03.26 09:00:00
Kicsit lapos, de sok szeretettel készült! Karaoke extázisTigrisesSzépség és szörnyetegKedvcsináló gyerekvállaláshozJó, de mikor?!A legdzsesszikább Dzsesszika!GyurmaCukiság PiríítőlErotikus József..
Életem Jól van... 2009.03.16 17:56:00
...mármint nem "jólvan" mint egy beleegyezés, hanem Jól van. Vagyis boldog. Legalább is ezt írja...vagy ezt akarja érezni.Mindegy!!!Legalább írt! Bár....megint felkavart. Mint mindig....és most megint kezdődik a: Kimászás a nagy sötét veremből c. népi játék.…..
G.Szabolcs 2009.11.20 12:42:29
Szia

Egy korabbi bejegyzesed kltette fel a figyelmemet

lifemoments.blog.hu/2007/11/

Ahol egy "édes kicsi lány" nevű Skype felhasználóról irsz

Jelenleg én levelezem és beszélek vele, de szeretnk többet tudni rola, mert vannak olyan dolgok amik gyanura adnak okot
Kérlek szépen jelntkezz a thlaszlo@freemail.hu cimen!

Nekem ez nagyon fontos lenne!!!
Előre is köszönöm
Megnyerte a dízel kategóriát a BMW Team Hungary with EfficientDynamics az október 10-én megrendezett 12H Hungary elnevezésű megbízhatósági versenyen. A BMW 120d-vel versenyző csapat összetettben pedig a fantasztikus, hatodik helyen végzett. A Palik László, Vida János, Walter Csaba…..
G.Szabolcs 2009.10.12 14:54:31
Sao Paolóban versenyeztették a két közlekedési eszközt. Abban a 15 milliós városban, ahol világ legtöbb helikoptertulajdonosa koncentrálódik, és ahol relatíve a legkevesebb a kerékpáros.  A kerékpár győzött.      A várost többször megjárt barátunk,…..
G.Szabolcs 2009.10.07 15:48:56
@Mon3: Ja mert könnyebb a bicajosnak aki vagy az emeltrol liftezik le a bringájával. Vagy a tárolóból rángatja elő azt mire enidul.

Én meg kinyitom a kertkaput, beülok a kocsiba es a munkahelyem elött szállok ki...

Mégiscsak könyebb egy kocsikulcsal rohangálni mint egy bicajjal.

Másik:
Nekem több kollegám is bringával járt, nem volt rózsa illatuk elhiheted.
G.Szabolcs 2009.10.07 16:00:22
A bicaj veszélyes üzem, ez nem kérdés.

Felelőtlenségnek tartom azt, hogy sokan mégis erre buzditanak.

@Mon3:
"Nem célom meggyőzni az autósokat, elég ha mi tudjuk, hogy gyorsabbak vagyunk."

Gondoljátok, hogy gyorsabbak vagytok... Csak gondoljátok. Az átlagos életvitel közbeni szituácíók nagytöbbségében joval lassabb a bringa.

Persze lehet találni olyan helyzet amikor jobb.
De ezen az alapon csinálhatnának egy olyan hülye videót is ahol a bicaj legyőz mondjuk egy Helikoptert....

Ja, hogy ez már meg van!
Okay köszi !
nincs több kérdésem:)
Sziasztok!Csak nemrég találtam rá az oldalra, nem tudom volt-e már hasonló történet, mint az enyém, de mindenképp szerettem volna elmesélni nagyobb nyilvánosság előtt az engem ért megaláztatásokat.Pályakezdő, 23 éves lány vagyok, szociális munkásként végeztem a Pécsi…..
Kérdezte a minap fanatikus biciklis ismerősöm, miért nem járok biciklivel munkába, amikor összesen 4 kilométer az út. Szinte csak az Árpád-hídon kéne áttekernem. Az Árpád-híd ráadásul elég jól be tud dugulni, főleg olyankor, mint ma, amikor öt autó csattan egymásba, mert…..
Emberibb Parkolásért Mozgalom, barátoknak csak EMPAMO. Egy darabig azt hittem, hogy ez valami Monty Python szkeccshez hasonló médiahack, és elábrándoztam a Műanyag Pálmákat a Közterekre Csoport, valamint a Szabadon Szarhassunk a Buszmegállókba Társulás megalapításán. Aztán mágis…..
Proszektúra Polanski felelőssége 2009.09.29 10:23:00
Azt egyelőre még nyomozástaktikai okokból nem árulhatom el, hogy a nejem hány botütést érdemelne, ha történetesen Malajziában élne, de az biztos, hogy fél tucatnál jóval többet sózhatnának a hátsójára. Mindez onnan jutott eszembe, hogy olvastam a hírt, miszerint a Kuala…..
Ismét kaptunk egy fasza kis ízelítőt abból, hogy tisztelt honatyáinknak - ha tetszik, politikai elitünknek - épp annyi fogalma van a minket körülvevő valóságról, mint Paris Hiltonnak a sajtos párizsiról. Történt ugyanis, hogy napvilágra került, a pénzügyminiszter 300 milliós…..
”Spanyol vagy finn versenyző? Néhány héten belül eldöntjük, nyilatkozta szerdán a Ferrari-elnök.Luca di Montezemolo korábban többször utalt rá, jövőre Fernando Alonso veheti át Kimi Raikkönen helyét csapatánál, de először ismerte el konkrétan. ”Ami biztos,…..
Újabb reklámdíjat nyert a Miniszterelnöki Hivatal esélyegyenlőségi kampánya. A Magyar Reklámkonferencia első estéjén osztották ki az Art Directors Club Hungary (ADCH) Mérleg nevű alkotói versenyének díjait. Ezen a versenyen Grand Prix-t, vagyis fődíjat a Miniszterelnöki…..
G.Szabolcs 2009.09.23 17:32:01
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
Felipe Massa állítja, a vb-t 16 ponttal vezető angol azért gyengélkedik, mert nem képes megfelelni az elvárásoknak. Barátját, Rubens Barrichellót várja világbajnoknak. ”Tavaly hat ponttal Hamilton mögött mentem Brazíliába, aztán majdnem bajnok lettem. Csak egy versenyem volt,…..
Íme, ez volt a trágyadomb, ahol az Index utált-semleges-imádott szerzői az elmúlt három évben több időt töltöttek, mint szexpartnerükkel és gyermekeikkel összesen. A méterharmincas belmagasságú Árpád úti szarkofággal Fenyő Balázs "Judeofideszes vegykonyha" című…..
G.Szabolcs 2009.08.27 17:22:09