Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falunap

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fapados repülés olcsó és jó, szeretjük, műveljük. Csak sajnos nem egyszerű eljutni odáig, hogy a valagunkat belehelyezzük a gép egyik szűkös ülésébe. Az utazás legdühítőbb percei általában a repülőtéri procedúrákhoz kapcsolódnak, s az utas nehezen tudja eldönteni,…..
falunap 2014.05.07 11:15:27
Viccesek az ilyen bejegyzések. Gondolom aki ezt írja az az a fajta ember, aki puffog a sorbanállásnál, majd amikor sorrakerül, nincs nála előkészítve semmi. Kiderül, hogy még 18 kis zsebbe sikerült valami fém tárgyat elrejteni és a csomag is nagyobb mint a megengedett. Aztán persze lehet is szidni mindenkit, hogy hát ez egy szar!

Nem véletlenül fapados járatok ezek. Megadott keretek között egy relatív olcsó szolgáltatást nyújtanak.

Utoljára 3napja repültem és semmi problémám nem volt ismét. A sor az teljesen véletlenszerű, más, nagyobb reptereken ez sokkal keményebb is tud lenni. Ha túl nagy a sor, le lehet ülni addig valahova, nyomkodni az okostelefonokat, vagy bedobni egy sört. Vagy persze be is lehet állni a sorba és elfogadni, hogy csak azért mert sokan jöttek egyszerre, nem fognak több ablakot megnyitni. (gondolom ez is erősen a spórolás miatt van) De abba is biztosak lehetünk, hogy nem fogjuk lekésni amiatt a gépet, mert nincs elég személyzet.

A biztonsági ellenőrzés sem túl összetett, van pár szabály amit be kell tartani és akkor zökkenőmentes az egész. Mivel sor is van mindig, már ott fel lehet rá készülni és levenni az övet, a 2 zsák aprót is bele lehet rakni a kézi poggyászba, stb.

És már bennt is van az ember! A duty free meg drága, de hát nem kötelező ott venni semmit, átengedik rajta az embert anélkül is :)

Az meg, hogy ki kell sétálni a repülőig, nem hiszem, hogy túl nagy gond. Az azt követő pár órában az ember úgyis egyhelyben ül, szóval egy kis mozgás nem okozhat túl nagy problémát. Cserébe viszont lennt tudják tartani az árakat.