Regisztráció Blogot indítok
Adatok
myrtill

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
A másik kedves "sietős" hazai élményem a fizetés az éttermekben.Még kintről írtam, hogy a fizetési gyakorlat a koreai éttermekben valahogy így néz ki:eszel, befejezed, beszélgetsz (vagy sem), majd felöltözöl, elindulsz a kijárat felé és a kijáratnál a kasszánál…..
Szolgálati közleménnyel kezdem: tudja valaki, miért ugrik fel néha az Opera memóriafogyasztása 220 MB körülre abszolút lehetetlenné téve ezzel minden munkát? Na mindegy... (senki ne írjon, hogy Viva Firefox, az mégrosszabb...) csak tegnap pl. ezért nem tudtam blogolni, mert…..
...át fogok szokni a másnapi blogolásra, este már tényleg fáradt kezdek lenni:)   Nos, hol kezdjem, reggel 9-kor egy aranyos kiscsaj telefonált, hogy jöhet-e egy órán belül. Jöhetett... igazából meg is lepődtem, mert az a tipikus plázacica, kinézetre is, de teljesen jófej…..
myrtill 2010.01.19 22:22:25
Hahó! A modoroskodás, finomkodó stílus Szakács Béla naplójához hasonlatosan sokszor a félműveltségből és túlbuzgóságból adódóan megmosolyogtató hibákat szül. Már az Internetto fórumán, a 90-es évek végén is csak annyit kértek tőlünk: a muszáj és az egyelőre…..
Thaifoldon szinte kotelezoen elefant alakura kell vagni a sovenyt...Masok meg elefantogolnak. Mint pl Mi :)..
A Pepero hosszu, csokis ropi.A Lotte, a helyi mindenes, 1983 ota gyartja.A Pepero Nap 11.11en, masodik Valentin napkent van szamontartva a naptarban.A parok ilyenkor Peperot ajandekoznak egymasnak.A Lotte tagadja, hogy o inditotta volna el az oruletet.Ok csak erzekeltek, hogy 11.11 korul tobb Pepero…..
Az egész laoszi kirándulásról Luang Prabang tehet. Pontosabban egy régi Népszabadság cikk Luang Prabangról a fenti címmel, amit gyorsan rögzítek is itt, mielőtt szellemi tulajdonjogi vitákba keverednék (lsd korábban).A cikkből a soksok Buddhát tartalmazó kép maradt meg…..
Nem is olyan rég azt találtam ígérni, hogy nem írok több korhatáros bejegyzést. Most pedig elkönyvelhetitek, hogy így tartom én be az ígéreteimet...Ellenben love motel és kapcsolódó témakörökben kifogyhatatlanok a furcsák, uhogy 19 év alattiak kérem navigáljanak el az…..
Egyes számú kényes ügy, le vagyok maradva 5+1 furcsával. És noha néhány Olvasóm arra fogadott, hogy úgy megszokom a furcsákat, hogy elfogynak az év végére, még nem lett igazuk!De mivel valóban a legalapvetőbbeket már ellőttem (Valószínű egyébként van néhány annyira…..
Pasi és csaj társkeresőn megismerkedik, Mindkettőnek van kapcsolata. Összejönnek, mindkettő lezárja kapcsolatát az előző párjukkal. Minden szép és jó, de egyszercsak pasi eltünik majd visszajön, ezt 2x játsza meg.     A kép innen   Kedves mindenki!   Kezdem…..
myrtill 2009.05.21 08:55:15
@KIRA : vágtass el egy postára és ott tudsz.
Az Index végre pótolta nagy torrentalternatívás oknyomozó cikket, vagyishogy ha torrentezni illegális, milyen legális módszerrel szerezheti be az ember a napi sorozat/filmadagját. Röviden: semmilyennel. Kifejtve itt olvasható. A Magyarországon elérhető kettő darab online streamelő…..
myrtill 2009.05.06 19:46:42
@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: van az a pénz, amiért mindenkinek renyhe a hasfala.
Pimasz úr Felhívás! 2009.04.26 18:30:00
Ezennel jó tanácsokért fordulnék a kedves olvasóhoz. A napokban a bolti, áruházi biztonsági őrök lelkivilágát vizsgálnám meg. Gyanítom, nem vagyok egyedül, aki furcsán viseli, mikor a hátában elmozdíthatatlanul ott liheg a folyton gyanakvó biztonsági ember. Hogy nyilván mit is…..
A benzinkutakon rendszeres, hogy a tankolás után még egy kis vásárolgatás vagy kávézás idejére a kút mellett parkolnak az autósok, először Győző is azt hitte, egy halom ilyen tahóba futott bele a mindig zsúfolt ÖMV kúton. De a pénztárostól megtudta, maguk a kutasok állják el…..
Myrtill kommentjeire tartozom válaszokkal egy ideje:- a Cherrys Cola szuper! És 100szor jobb, mint ami otthon Cherry Coke néven futott régen! A furcsák közt sorolom még az ananászos Fantát is. És noha a Coca-Cola szinte pont ugyanolyan ízű, mint az otthoni, a Pepsi úgy érezte, hogy az…..
Pénteken délután - elkerülendő a hétvégi tömeget - kilátogattunk a Yeouido szigetre, amiről a 63 emeletes épület kapcsán már említettem, hogy a helyi Manhattan-ként emlegetik, mivel az üzleti élet központját jelenti Szöulban. A sziget egyik végében tornyosodik a 63 emeletes…..
Azt hiszem a cseresznye-témához nem is nagyon kell magyarázat! Gyönyörűek és rengetegen vannak, és nyilván nem véletlen, hogy az elmúlt hetekben minden utazási iroda ajtaján cseresznyevirágzásos Ázsia túrák szerepeltek a világ minden táján!Mivel látom, nagyon tetszett a…..
myrtill 2009.04.09 21:14:00
Ősi magyar spagettiétellel vadítja a vásárlókat a gügyögős bútoráruház, a felvételt SchAtyA haverja küldte a helyszínről, a következő kommentárral: "Ezt a helyi ikeaban sikerült lõnöm, mellesleg körbenéztem, senki sem kockáztatta meg... Mondjuk magyarnak sem Magyar :)…..
Attila megelégelte, hogy az újpesti Spar biztonsági őrei ahelyett, hogy a dolgukat végeznék és a vásárlókat védenék az erőszakos piás hajléktalanoktól, a kosárpakolásnál sokkal többre nem hajlandóak. Tisztelt Spar! Egy fontos problémával kapcsolatban kérem azonnali…..
Nem nevet! A koreaiak nem tudják kezelni a mássalhangzó torlódást. Úhogy hiába próbálkoztam leírni koreaiul, hogy Krisztina - azt nem lehet. Azért íme a füzetemből: "Krisztina vagyok" Vagy "Küriszütiná". "Csánün Küriszütináimnida"Egy csomó…..
Az egyetemen többféle óra keretében kell bemutatnunk az országunkat. Mindenki másképp mutatja be. Ez természetes, leginkább az előadást tartó szeméyl lelkesedésétől függ. Főleg latin-amerikai és ázsia diákok vannak az egyetemen (a tajvaniak mellett), és az előadásaik…..
Kínai utazásunk rövid pekingi tartózkodás után Shanghaiban folytatódott Szerdán délután érkeztünk, szinte felüdülés érzés volt lélegezni a pekingi levegőhöz képest. A repülőről több kilométer távolságba el lehetett látni. Ez pozitívum! Sajnáltuk, hogy nem lehettünk…..