Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cspkrszt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértük folytatjuk az ékszerekkel. Én mindig is imádtam a karkötőket, de nem szerettem sokat költeni rá, és a másik problémám az, hogy fémallergiám van, így nem mindent bírok és ezzel nem csak én vagyok így (Jó tanács fémallergiásoknak: átlátszó körömlakkal…..
cspkrszt 2014.05.13 15:31:14
Eleged van abból, hogy foglalják a helyet a sok lom és vacak dolgok, de mégse akarod kidobni őket. Minek kidobni azt amihez emlékek fűződnek? Próbáld meg újrahasznosítani a lakásodban. Nézz körül és egy jó ötlettel máris a szoba része lesz akár a nagyi régi reszelője. 1.…..
Kreatív ötletek Faliképek 2014.05.04 21:46:09
Unod már a szobák falát? Jó lenne feldobni végre valami hangulatos dekorációkkal? Segítünk! Ha konyháról, nappaliról vagy a hálószobádról van is szó akkor nézd meg milyen ötletekkel tudnád feldobni a hangulatot. Konyhában töltjük a legtöbb időt, ott főzünk, ott…..
Egy kis romantikázás mindig jöhet. :) Egy jól sikerült randihoz viszont nem elsősorban a helyszín a lényeg, sokkal inkább, hogy a partnerünk mennyire tud ellazulni és kikapcsolni magát. Szerezz be gyertyákat és megmutatjuk hogyan használhatod fel, hogy kellemes hangulatot szerezz a…..
cspkrszt 2014.05.06 20:07:40