Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tinke01

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A technológiák gyorsan változnak. Alig szoktuk meg, hogy a különféle -cellek helyett érdemesebb kőzetgyapotot alkalmazni, máris trónjára tör az üveggyapot alapú szigetelés. Egy gyártónak érdekében áll követni termékei népszerűségét a vele dolgozó szakemberek körében.…..
tinke01 2018.12.09 19:48:56
@kkm.furdancs: Miért?Mennyibe kerülne az a túl drága?
Az év slágertémája vitathatatlanul a rezsicsökkentés, ám mielőtt valaki azt hinné, hogy a békés zöld témák vizeiről a politika sötét és háborgó tengerére evezek, le kell szögeznem, hogy erről szó sincs. A rezsicsökkentés elméletileg a kiadások mérsékléséről szól,…..
tinke01 2017.12.26 18:42:39
Mielőtt Magyarországra utaztam, megkértem barátnőmet, Ildikót, akit érdekli a misztika és mágia, szervezzen számomra egy spiritualista szeánszot. Néhány napon belül értesített, talált megfelelő személyt, egy Bujka Antal nevű médiumot és megbeszélte vele látogatásunk…..
Nem elég, hogy a sót káliummal "fertőzik" (persze ez nem igaz, a valóság kevésbé krimiszerű), újabban arról olvasni, hogy a sóban - az EU utasítására - méreg, valamiféle cianid (!) található: Számomra is csak pár hónapja derült ki mi a helyzet Magyarországon a sóval…..
emailben kaptam, jópár felkiáltójelet kiszedtem, mert irritált.. a poszt közepén a gyógyszerészek reakciója erre az elmebetegre. AMBROSIUS László írása : "NaCl" ! Döbbenetes ami itt és most folyik 2010. 11. 17. Az emberek nem törődnek ezzel, fel sem fogják és el sem hiszik....pedig…..
tinke01 2015.07.04 13:23:07
@én58: A tisztaso.hu oldalon.Egy hónapja rendeltem 25 kg-ot 1 kg-os kiszerelésben.Nagyon korrekt!A csomag útját követni lehet az e-mailben kapott nyomkövetővel.
Eddig a debreceni Tesco patikájából vásároltam,mert ott még lehetett kapni,2 évig onnan hordtam a sót 5 kg-val,de történt,hogy a gyógyszertárosok kérdezték,miért viszek onnan sót,elmondtam,ezt végighallgatta a főnök is,s következő alkalommal már ki volt adva a főnök által a parancs,hogy sót ne adjanak el!!
Itt van egy link,amely igazolja Tejfalussy Andrásék nélkül is,hogy káliummal mérgezik Magyarországon a sót,s a lakosságot!A nebih,akinek tudnia kéne,hogy az ehető szennyezetlen só milyen,NEM ISMERI,VAGY NEM AKARJA ISMERNI A SÓSZABVÁNYT!!!!!Vissza hívta ugyan a mérgező sót a boltokból,de nem tudja a sószabványt,mert amit itt nyilatkozik,abból az derül ki,hogy nem ismeri a sószabványt!!!A nebih még azt sem tudja,hogy az állatnak sem való a kálium,a beteg állatok húsával etetnek bennünket,mert a kálium nem lehet takarmány az állatnak,hiszen az állat is megbetegszik tőle,vagy elpusztul!!!!!Köszönet Tejfalussy Andráséknak,mert nem tudtam ezelőtt,hogy mérgezett sót fogyasztok,hiszen miből is gondolhattam volna!!!!!!!!!!www.nebih.gov.hu/aktualitasok/hirek/09_18_konyhaso_kozlemeny.html S ez csak ,,egy fogás"amit visszahívtak a boltokból,de ha egyszer előfordult,nyilván előfordul többször!!!Ezért megbízhatatlan a magyar boltokban árult só!!!!
Ha valakit érdekel, hogy mi is az a ketózis, és szétnéz a neten, nem fog két forrást találni, ami ugyanazt állítaná. Vannak pártolói és ellenzői, de még ezek a táborok is végtelen számú altáborra szakadnak, attól függően, hogy ki hogyan és mennyire érti félre a folyamat…..
tinke01 2015.05.02 15:22:25
@PG Gabor: Pajzsmirigy vizsgálaton voltál már?
 Kód: TomeggyilkosVilagforabbi100628Legfőbb Ügyésznek is, mint a Ptk. 484-487. §. szerinti kárelhárítás A RÁDIÓKAT FELÜGYELŐKTŐL IS KÉREM, hogy a Kossuth Rádióban sürgősen olvassák fel az alábbi életmentő helyreigazításomat, véget vetve a megtévesztő…..
  Láttam már bátor lakberendezésre példát, és néhány botrányos, de figyelemreméltó giccset is - amiről írtam is egyszer itt. De ilyet, ilyet még nem... Egyedi textileket használtak, hogy feldobják a fehér falakat. A hálószobákban csodaszép textiltapéták vannak a…..
tinke01 2014.11.25 23:52:02
"Mindenek előtt a koleszterin nem egy ártalmas anyag, hanem az anyagcserének egyik pillére, amely nélkül emberi élet nem létezhet. "   A múltkori neurológiai vizsgálat során laborba is elküldött az orvos, a vérnyomásom, a vércukor szintem ugyan nem magas, de a koleszterin, és…..
Körülbelül egy éve meglepő jelenségnek lehettek tanúi a gyógyszertárban vásárlók: egyesek kilószámra vásárolták a konyhasót (nátrium-klorid) a patikában - az élelmiszerbolti árnál jóval drágábban. Bár ez ma már nem jellemző, a patikai só iránti érdeklődést felfokozó tanok ma is terjednek: a…..
tinke01 2014.10.11 18:53:12
@Vincente82: Kedves VINCENTE82,ha Tejfalussy Andrásnak nem volna igaza,már régen börtönben ülne rémhír terjesztésért,rágalmazásért,hiszen több tucat feljelentést tett magas körökben.
Ehelyett rendre ,,eltűnnek" a bizonyítékai,börtönbe pedig azóta sem tudják lecsukni rémhír terjesztésért és rágalmazásért.
Részemről ez a só ügy nem vitatéma,ezennel le is iratkoztam.