Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Furusina

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friderikusz Sándor a napokban interjút adott az Indexnek, amiben részletesen elmeséli, hogy milyen siralmas dolgokat lát, tapasztal a mai magyar médiában: a TV2-nél, az ATV-nél és általában hogyan csúszik le a magyar televíziózás a Fidesz térnyerése miatt. Till Attilának és Hajós Andrásnak is…..
A Körúton Kívül Bayer, a csali 2016.08.25 01:48:48
Természetesen nem zárható ki a lehetőség, hogy a Fidesznek annyira fontos volt elismerni Bayer Zsolt, a jobb oldalon és jobb oldalért végzett munkáját, hogy a várható következmények ellenére is ki akarták tüntetni. Azonban sokkal valószínűbb, hogy nem a várható közfelháborodás, az elhatárolódási,…..
  Meggyőződésem, hogy a politikának alapvetően semmi keresnivalója sem a munkahelyeken sem a baráti kapcsolatokban. Kerülni igyekszem mind a munkahelyeken mind ismerőseim körében (pl. a Facebook-on) is a politikai véleménynyilvánítást, éppen azért, mert a politizálás többnyire csak zavart okoz…..
Az egyik szemem sír… és a másik is. Nem elég, hogy Fidesz-kormány téves gazdaságpolitikai elképzeléseket hajszolva égeti el a magyar adófizetők pénzét, de közben a gyenge lábakon álló magyarországi üzleti szellemet is sikerül felszámolni. Nehéz feldolgozni, hogy egy nemzetközi versenyben, tiszta…..
Fodor Gábornak le kell mondania a mandátumáról. Czeizel Barbarának sok sikert kívánok kormánybiztosként! Zentai András véleménycikke Maradhat-e ellenzéki képviselő valaki, akinek a feleségét (vagy férjét) kormánybiztossá nevezik ki? Ez a kérdés fogalmazódott meg bennem tegnap délután, amikor…..
Rakétasebességgel eszkalálódik a helyzet Ákos körül: pár bunkó mondattól villámgyorsan jutottunk el odáig, hogy a kormány felmondta az összes Telekomos szerződését (UPDATE: ezen utólag finomítottak), és alig burkoltan beszóltak Németországnak is:  "A kormány…..
A magyar sajtó is többször bedől annak a Fidesz berkeiben született, és onnan szárnyra kelt mítosznak, mely szerint Orbán Viktor akár az Egyesült Államok elnökválasztási kampányába is bele tud szólni. Ebből persze az is következik, hogy olyan európai demokráciákban is…..
A TV2 értékesítésének vadregényes története tartogat még meglepetéseket. Ezzel együtt az ellenzék számára mindebből semmi jó nem terem. Próbálkozhat Szigetvári Viktor és Braun Róbert ahogy akar, az ellenzék képtelen arra, hogy erőteljesen lépjen fel egy ilyen bűn ellen. Nem…..
Furusina 2015.10.23 19:22:53
@Toadwart66: Tökéletes meglátás, Shakespeari helyzet. III. Richárd, és bandája.
Selcuk Inan harmincéves. 182 centiméter magas. 74 kiló. A Galatasaray nevű török klub középpályása. Évi 2 millió eurót keres. És úgy lövi be a szabadrúgás-gólt a 89. percben, ahogy egy másik ugyancsak Törökországban játszó, hasonló fizetést élvező magyar a románok…..
Furusina 2015.10.15 06:20:25
@Nancsibacsi: Igaza van abban, hogy Dárdai zseni, de szarból Ő sem volna képes várat építeni.A selejtezős 'sikerek' nem adnak garanciát a továbbiakra.
A Fidesz erőszakossága és korrupciója nem ismer határokat a média világában sem. Új TV-adókról pletykálnak, új honlapokat indítanak, új újságokat gründolnak. És ezt mind-mind a mi pénzünkből, az adófizetők pénzéből. Mert ma a piac, a túlélésre berendezkedett piac nem…..
Furusina 2015.10.01 21:09:27
@Kón Bandit: Söpredék stílusa van Felcsúti úr. Igen komoly kvóciens problémákat is sejtek. Az alacsony konc. díj által, a fidesznyiknél jelentkező extraprofit az állampártnál jelentkező hiány, így a pártújságot a díjról való lemondással, végül is a pártállam finanszírozza. Nem tudom ezt tőmondatokban megírni, így nyilván kapacitásainál fogva most sem fogja érteni.
Ferenc pápa ezekben a napokban az amerikai kontinensen turnézik. A nagy hírügynökségek könnyed kézzel nevezik az utat „történelminek”, de sebaj, a magyar sajtóban eddig maximum annyi szűrődött át az egészből, hogy Fidel Castro volt kubai elnök egyszerű kék mackóruhában…..
Furusina 2015.09.27 21:46:52
@A megvalósult amerikai ólom..: Elismerem, sokféle megvilágítása van egy dolognak. Én, most nem kimondottan a menekül témában írtam a Pápáról a véleményemet, inkább azért, mert megdöbbentett az a gyűlölet, ami vélhetően nem liberális kommentelőktől származik. A 'taktkai lépések' nincsenek kizárva a Pápa részéről, beleilleszthetők ebbe a skatulyába is a megnyilvánulásai ( Jézus is dolgozott ki stratégiát, vagy antistratégiát), én csa azt állítom, hogy válaszai a problémákra nem klerikális, hanem Krisztusi válaszok.
Furusina 2015.09.27 22:19:42
@Kúl Béla: Köszönöm a hozzászólást.
Furusina 2015.09.27 22:23:47
@freestep: Sajnos mind igaz, amt írsz, anyyival toldanám meg, hogy a Krisztusi csodatételek is mind marketing fogások voltak, a bűnösök elfogadása ( Mária Magdolna stb.), pedig engedmények, tekintve, hogy fölvállaltan 'ember halász' volt.
Nem akarok nagyon hosszan alapvetni, ezért csak ennyit: a kereszténység gyökerében egy univerzális hit és embertan áll, nacionalista módon értelmezni, ahogy a bevett egyházak és a Hit Gyülekezete nevű szervezet teszik általában és a muszlim bevándorlás ügyében konkrétan --…..
Nem kellene elferdíteni a lényeget. A kérdés mindössze az, hogy mit keres az én hazámban 40 horvát rendőr úgy, hogy előtte erről nem tudtunk semmit? S ebből a szempontból mindegy, hogy fegyverrel vagy anélkül. A horvát kormány a magyarbólyi incidenssel csupán tetézte a…..
Furusina 2015.09.20 04:04:21
@h.kovacs: Így van, ezeknek minden szavuk hazugság, a NOL most leplezte le őket, volt egyeztetés a horvátokkal, ALSÓ SZINTEN. ( 5000 kalória, nokiás doboz stb. egyetlen szavuk, soha nem igaz, mint egy horrorvígjáték.)
Amíg ízlés szerint népünk egy -- kisebb része -- felháborodik a migránsokkal szembeni bánásmódon, egy másik -- nagyobb része -- pedig (az ünnepelttel egyetértésben) az új Hunyadi Jánost látja Orbánban, a kép sokkal bonyolultabb ennél. Világos, hogy Orbán legalább az év…..
A magyar külügyminiszter szerint Sigmar Gabriel német alkancellár hazudik, Werner Fayman osztrák kancellár nem tudja, hogy miről beszél, Victor Ponta román miniszterelnök hazudik, Ban Ki-moon, az ENSZ főtitkára felháborító dolgokat beszél és félrevezeti a világ…..
Nem ismerem személyesen László Petrát, de egyszer találkoztam vele. Pontosan egy hete láttam, a röszkei jobbikos tüntetésen, ahol egy kis kamerával a kezében lelkesen rohangált a Szent Antal téren. Látszott rajta, hogy sajátos küldetéstudat hajtja, valamit tenni akar ezért a kis…..
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
Furusina 2015.09.08 04:41:52
@Virág et.: Nagyon szép, okos komment, akár poszt is lehetne, nekem már nemigen maradt írnivalóm. Talán annyit tennék hozzá, hogyaz osztrák kancellár szavaiból kikövetkeztethető a valóság: ...mindent szorosan egyeztetetnek a németekkel..., ...most krízis van, de nem sokáig maradnak nyitva a határok..., ...Orbán szavát adta, ogy csak 4000 menekültről van szó, de kezdetttől fogva nem hitt neki...,most Hende lemondott. Mindebből azt látom, hogy a valóságban orbán könyörögte ki Merkeltől, hogy jogellenesen vegyék át az itt ragadt menekülteket, ígéri, hogy 15- ig lezárja a határokat, és nem kér ilyet többé. Ehhez képest a balkáni lótolvaj holdudvara harsogja hogy a németek, osztrákok nem tartják be a szabályokat, mi pedig igen.