Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jótét lélek

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Hogy lehet eldönteni, hogy az üzlet ügyfélszolgálatosa milyen bankjegyeket adott át a vásárlónak? Hát ott van a biztonsági kamera felvétele, nézzük meg! Na de mi van akkor, ha nincs kamera? És ha mégis van, de nem látszik rajta? És ha na jó, igazából van és látszik is, de nem mutatjuk…..
Egy 2017. június 5-től július 31-ig élő akció keretében nehezen, de ingyen aktiválható 4GB adatot csapott hozzá lakossági flottás előfizetőihez a Vodafone, ami királyul hangzik, Zsolt király viszont némi csalódottságának ad hangot közleményében. Az okos Vodafone-tól kapott…..
jótét lélek 2017.08.08 13:09:49
@Lengyelpiac Hu: Egy ilyen konstrukció engem is érdekelne. Hol lehet rá előfizetni?
Tippek és tanácsok laptop tulajdonosok számára A laptop és számítógép használat egyik mindennapi feladata a szövegszerkesztés és gépelés. A Laptopok operációs rendszerétől függően a legtöbb felhasználó az operációs rendszer által preferált irodai programcsomagot szokta használni. A Windows…..
böngészők összehasonlítása - Microsoft Edge, Opera, Firefox, Google Chrome letöltése 2017 internetes böngészőinek szubjektív rangsora Az internetes böngészők, azaz weboldal megjelenítők piaca voltaképpen nem létezik. Miután a Microsoft cég integrálta saját böngészőjét a Windows operációs…..
jótét lélek 2017.05.08 18:09:25
@Serrin: Ja és kihagytam hogy iOS verzió is van Yandex browserből. Érdemes csekkolni.
Az újdonság varázsa vonzotta és érezte, hogy lehet, nem kellene megtennie ezt a lépést, de a belül lakozó kis ördög súgta folyamatos, felszínre törő érzések ellen végül nem tudott felül emelkedni... És kattintott végül a „Buy it now” feliratú gombra. Akár így is zajlhatott volna a következő termék…..
jótét lélek 2017.03.22 20:41:34
Még véget sem ért a harmadik születésnapi akciója a GearBestnek, de szerencsére számunkra kezdődik az újabb esemény. Ennek nagyon egyszerű oka nem más, mint hogy az EU raktárban néhány saroknyi helyet kellene szorítaniuk az új termékeknek. Tehát olcsóbban hazavihetjük a készletkisöprés keretein…..
M.D. érettségiző fiatalember és szülinapi telefonjának hónapok óta húzódó története klasszik elátkozott találkozás. Nem is ezért került be, mert annyira különleges, hanem mert annyira hasznos.  M.D. ugyanis nem hagyta magát: tájékozódik, konzultál, levelet…..
Gábor nagyon várt és végtelen türelemről tett tanúbizonyságot, jutalma végül egy olcsóbb oprendszer lett, de nem ennyire bibliai alapú megközelítésben a tanulság szerintem inkább az, hogy ha egy cég nem tartja be az ígéretét, akkor mielőbb keress másikat. Tisztelt…..
Oké, tudjuk, hogy az ellenőröknek sem könnyű, de a flegmaság és a pofavágás biztosan nem viszi előrébb a világot, és igenis létezik a 8000-es helyszíni bírság, azt meg mindenki képzelje el magának, hogy utasok tömege tülekszi végig magát a Combinón működő…..
Látja? Nem látja? Na látja.  Igyekszünk megtudni a NFH-tól, hogy mit kell/lehet tenni egy szőrén-szálán eltűnt webshoppal. Hello Homár! 2014. decemberében vásároltam egy műszaki terméket az ecostore.hu-n. Karácsony napján tönkrement, de a webshop átvételi pontja (Bp.,…..
Mi is írtuk, hogy elég nagy córesz kerekedett decemberben a Media Marktnál abból, hogy nem 1 és nem is 2, de legalább 8 órán át rossz árakkal működött a webshop. Ennek keretében hatodáron ajánlgatott 180 ezres tableteket, másnap meg irgalmatlan tömegeket haragított…..
Nagyot futnak ma a húsos részlegek. Alábbi panaszosunk a Sparban próbálkozott, de a bolt egy mesterhármas védvonallal megakadályozta a vásárlást. A pénztárgépbe más egységárat felvinni, mint a kiírt? Ügyes! A panaszra azzal védekezni, hogy rossz áron mér a mérleg?…..
jótét lélek 2015.01.16 21:02:31
@venszivar: Akárhogy is fogalmaz, igaza van. A többség kárörvendő, fasszopó szemétláda.
A húst pedig a legalacsonyabb kiírt áron kell adni. Ha a vonalkódos matricán 1299/kg szerepel, akkor mindegy mi van a pultban, vagy mit mond a hentes, sőt az is, mit mutat a pénztárgép a kód leolvasása után.
jótét lélek 2015.01.17 20:51:54
@venszivar: Nem neked akart menni, csak olyan nyomorultul van megszerkesztve az oldal, hogy hirtelenjében nem tudtam dönteni, hogy a válasz erre hivatkozás melyik hozzászóláshoz is tartozik.
Hát az szuper, hogy az Emag a törvény szerint kötelező 14 napos elállási jogot megfejelte eggyel és náluk 15 napig küldhetjük vissza a nem tetsző cuccot, de talán jobb lenne, ha maradnának a minimumnál, viszont egyből visszaadnák az árát. Tibor 6 hete rendelt egy notebookot, 5…..
  Teszi fel a címbeli kérdést a Pauer-land, aztán kifejti a feladatot ("Regisztráld magad és akkor Te is részt veszel az ingyen led izzó játékunkon.") nem elhallgatva a részleteket sem ("ha szeretnéd megtudni, hogy nyertél-e, ahhoz neked kell jelentkezni nálunk és szólni, hogy…..
???? (Erről a posztról van szó. Aki lusta kattintani: olvasónk rendelt egy porszívót meg egy nyomtatót az Extreme Digiteltől, ki is fizette, de a rendszer valahogy mégis törölte a rendelését, ezt jelezte, beindult az ügyintézés. 22 nap, 4 email, 5 sikeres és végtelen…..
Elég emlékezetesre sikeredett az Extreme Digital idén bevezetett karácsonyi szezonnyitó eseménye. A hazai Black Fridayt ugye a hagyományos amerikai időpont előtt egy héttel sikerült megrendezni úgy, hogy a nap jelentős részében az agyeldobós akciók helyett hejre kis hibaüzenet…..
jótét lélek 2014.11.30 07:20:47
@az_igazi_trebitsch: Nincs az a szerver... ja. Érdekes, hogy az Aliexpress szervere nem rogyott meg a náluk szervezett fekete pénteken, pedig vélhetően egy pöttyet többen voltak az oldalukon, mint az Edigitalén.
jótét lélek 2014.11.30 07:23:48
@snt: És aki nem csinált screenshotot a kosaráról, az mit küldjön nekik? Anthraxot?
Hát, itt igencsak oda kell tennie magát annak, aki eltökélte, hogy megszerzi a webshopban megrendelt cuccát! Mondjuk a krokodilokkal teli folyót és a lengő kőgolyókat kihagyták, pedig az is lehetne, ugye. Tisztelt Homár!A csatolt válaszüzenetet kaptam egy jól "rugalmasan"…..
Extreme Digital üzletben 2x jártam életemben. Először nem voltak túl kedvesek, de gondoltam rossz nap, peches eladóválasztás. Másodszor nem voltak túl kedvesek, de ezt simán feledtette, hogy kiderült, a kínálatban szereplő 5-féle digitális képkeretből nincs kiállított darab,…..
Szegény György fullasztó története akár az Ablak szerkesztőségénél is landolhatott volna a 80-as években. Persze minden gép elromolhat, mindenki hibázhat, egy ügyfélszolgálatosnak is lehet rossz napja, de a minimum 30 napos kivizsgálásra, az addig vegyél másik bérletet…..
2013 január elseje óta ingyenes a tömegközlekedés Észtország fővárosában, Tallinnban. Az ingyenesség kizárólag a helyi lakosokra vonatkozik, azokra, akiknek a fővárosban van bejelentett lakcíme. A tallinni tömegközlekedési járműveket egy zöld színű kártyával lehet…..
A Cinken már volt Viktor sportkártyás esete, de mi némi kiegészítéssel kaptuk meg, úgyhogy jelenlegi és jövőbeni kártyatulajdonosok itt is figyelem, a sport mellett nem árt olvasni is! (A Sportkártya egyébként egy elég király cucc. Tulajdonképpen egy naponta egyszer…..
Befizetett pénzt visszaszerezni nagyon nehéz, többször levontuk már ezt a tanulságot. Ezúttal is a Vodafone panaszkezel sajátos módon: ahány ügyfélszolgálatos, annyi javaslat, miközben nem történik semmi azon kívül, hogy körbe-körbe szaladgál szerencsétlen ügyfél. Aki…..
jótét lélek 2014.08.19 12:59:14
@Dezsike: Vissza lehet kérni a pénzt, ha már elment akkor is, sőt, kötelességük visszautalni a tévesen részükre átküldött összeget. Ugyanúgy, ahogy te is. Ha a bankodtól kapnál 2 millát véletlenségből és felszólításra nem szolgáltatod vissza, akkor lesittelnek. A poszternek egyszerűen feljelentést kellene tennie, ha nem jut zöld ágra ezekkel a férgekkel.