Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aron Kuthi

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kuthing Két videó, két világ 2016.08.08 13:09:44
Tömegek pattannak ki autóikból, és indulnak a park mélye felé Pokémont vadászni. Mint a zombik, úgy tartanak virtuális céljuk felé. Egyik-másik limuzin ajtaja tárva-nyitva marad. Telefonjukat markolászva kergetik a színes lényeket, rohanva a vélt célpontok felé. Ha egy-egy ilyen keljfeljancsit…..
Budapest székesfővárosban hétköznap este háromnegyed hat után csak a nemzetközi pályaudvarnak kikiáltott Keletiben lehet nemzetközi vonatjegyet venni. Ezzel akkor szembesültem, amikor egy februári kora este vastag vaspántot találtam a nemzetközi jegypénztár lengőajtaján a Nyugati pályaudvaron.…..
kuthing 2016.01.25 12:11:37
Távozik a krónikás Skultéty Csaba halálára Hát szervuuusz! - köszöntött hangosan, és felderült az arca, ha néha-néha találkoztunk a Naphegy lejtőjén. Nem hagyta, hogy bevásárlószatyrát átvegyem, pedig igen sok mindent cipelt haza. Egyszerre minden érdekelte, mit írtam aznap, hogy van a család,…..
kuthing Szlovmagy dilemmák 2015.08.17 21:21:12
Szlovákia lakosságának mintegy fele szerint az elmúlt években javultak a szlovák–magyar kapcsolatok, derül ki egy friss felmérésből. Mintegy fele... Talányos kifejezés. A másik mintegy fele szerint meg nem,mondhatnánk cinikusan. Ám második olvasatra is csak hümmögök a Polis…..
Jó, persze azért voltak ennél nagyobb malőrök is az építőipar történetében - teszem azt a Marx téri híd össze érni nem akaró két vége -, de azért megmosolyogtató az is, amit SzM küldött. Mint írja: A minap jártam szüleim környékén, és egy érdekes kompozícióra…..
Soha ablakcserével annyit még nem foglalkozott blog, mint mi a Kossuth téri Amerika-házéval. Előbb egy olvasónk küldött ijedten képeket a homlokzatba bontásról, aztán a közös képviselő nyugtatta a kedélyeket, hogy minden vissza lesz állítva.  Most Zsuppán András, a Heti…..