Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ritkánvanvéleményemdeakkorvelős

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak Sixx mehet gyárlátogatásra meg tévében szakérteni (bár abban vannak az igazán megdöbbentő pillanatok) most végre eljött az én időm: a stúdióból nézhettem végig a köztévé komolyzenés tehetségkutatójának döntőjét, és azt, ahogyan nagy meglepetésre Lugosi…..
Utolsó előtti fordulójához érkezett a közmédia komolyzenés tehetségkutatója, mindhárom korosztályból kiválasztotta a zsűri a továbbjutót, így mostantól a közönségen a sor: jövő hét péntekig smsben és az applikációban lehet szavazni arra, ki nyerje a 12 milliós…..
Hosszabban és szerintem viccesebben esik neki a kinevezésnek, az egészet arra főzve fel, hogy ha valaki sikerrel tud navigálni egy szappanopera történetszálai között, akkor nem okozhat gondot neki egy ilyen ország politikai viszonyai között ellavírozni. Mi is elküldhetnénk a…..
Ritkánvanvéleményemdeakkorvelős 2014.12.06 14:08:48
@Donald kacat: Ahhoz képest, hogy mit szoktunk kapni, szerintem még elfogadható. Az átlag amerikainak így is, úgy is valamilyen "...isztán" vagyunk... Legalább most egy kicsit többet hallanak rólunk és előveszik a térképet, hogy hol is vagyunk. :)
A magyar kormányfő Horvátországra támadt: "A miénk (horvát)Baranya és a Muraköz!" Ezzel a vészharangkongató címmel és alcímmel, ám tartalmában nem magyarellenes és nem orbánellenes cikk jelent meg címlapon az egyik legnagyobb horvát hírportálon, a…..
Alibanya jegyzetel Pasi pedagógia 2014.05.03 22:11:11
Érdekes jelenség figyelhető meg egyes pasik viselkedésében, nem tudtam mást kitalálni rá, mint, hogy ez egy sajátságos "férfi pedagógia", amelyet a nők fegyelmezésére használnak, annak érdekében, hogy nehogy túlságosan elbokrosodjanak holmiféle érzelmek, egy-egy bimbózó…..
Ritkánvanvéleményemdeakkorvelős 2014.05.04 23:47:11
Nem olvastam végig az összes kommentet, csak a blogot, cikket, kinek hogyan tetszik. Kerültem már hasonló helyzetbe férfiként, csak nálam kicsit érdekesebben alakult a dolog. Én is igyekeztem meghódítani az adott nőt, sőt volt, hogy egyszerre többet is, hátha sikerül ugyebár... de ebbe nem mennék bele mélyebben. rájöttem viszont egy fontos dologra: nem az számít ki vagy, hanem a másik - jelesül a "nő" - mit gondol rólad. mindig szeretek őszinte lenni és igen , küldök jelzést a nőnek, ha tetszik, ráadásul elég egyértelműt és finomat, hogy ne érezze zavarban magát és értékelje a stílusos közeledést. Itt kezdődik általában a probléma: ha a nő látja, hogy tetszem neki, érdekes módon lankad a lelkesedése, hiszen már nem kell tennie semmit azért, hogy felhívja magára a figyelmemet. Ha pedig kiderül, hogy még egyedülálló is vagyok (Uram bocsá! nem hívok kapcsolatban randizni más nőt...), akkor rögtön beleesem a "ez nem kell senkinek" kategóriába. Mivel az elvárás jelen esetben az a nők részéről, hogy a férfi legyen egy érzelmi fasiszta, gátlástalan és önző, én is váltottam: sajnos nem sikertelenül. A tanulság talán az, hogy ha a nők a férfiakat nem "testként", "alanyként a szexhez", "pénztárcaként", vagy hasonlóan "hízelgő" kategóriaként kezelnék, akkor egészséges kapcsolatok alakulhatnának ki, de addig amíg ez nem változik és csak "test" vagyok a szemében, az enyémben is az lesz. Többet igyekszem nem többet adni, mint amivé degradálnak - úgy tűnik ez a siker kulcsa.