Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zavarta az edzéseket

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor itt van neked egy eset, amit lehetetlen eldönteni a szabálykönyv alapján. Az a helyzet, hogy az utóbbi évek támadófutballt támogató törekvéseinek nevében addig bütyköltek a tétlen lessel, míg a szabály tejesen értelmezhetetlen lett. Erre szolgáltatott ékes példát a…..
Volt egy klasszikus mondat a világbajnokságon. "Jogi" Löw német szövetségi kapitány azzal küldte be cserére a végső gólt szerező Götzét: "Mutasd meg, hogy jobb vagy mint Messi!" Ha magyar szövetségi edző, mondjuk egy Mészöly Géza lennék, akkor egyenként megkérdezném a…..
Bár még a brazíliai világbajnokság fele sem ment le, már most úgy tűnik, valami nagyon komolynak kell történnie a hátralévő mérkőzéseken, hogy ez a VB ne a játékvezetői tévedések sorozatáról legyen emlékezetes. Ez nem les. A partjelző szerint mégis az. Amikor a…..
A bíró nem látta, a kamera igen, ilyesmiért szoktak utólag eltiltani. Tiszta szerencse, hogy a szivárványszín portugál szakálla gyűrődési zónaként felfogta a javát. Pedig ellenfele még felsőtestből is rárántott egy cseppet, a biztos hatás kedvéért (lásd pillanatra megugró…..
Labdarúgó-válogatottunk két, feledhető színvonalú barátságos mérkőzéssel zárta az idényt. Albániát 1-0, Kazahsztánt 3-0 arányban vertük. A válogatott egyik játékosa az albán meccs utáni nyilatkozatában elmondta, a lényeg, hogy a három pont megvan. Most egy pillanatra…..
zavarta az edzéseket 2014.06.10 17:44:29
@Fradista Utazó:

Igen, ki lettek próbálva szar ellenfelek ellen.

Vagy rögtön Oláhországban kellett volna élesben kipróbálni őket, mint ahogy a Mester tette volna?

A következő lépcső Észak-Írország lesz, szintén itthon.
ha háborút akartok, írjátok bele, hogy az üllői129 (aka. kiskegyed) nem merte lehozni a cikket (okéj, a szerkesztő megjegyzése) "A munkabér, a munkaerő ára, cincog zsebünkben, úgy megyünk haza."(József Attila) 2014. május 22-én a Ferencvárosi Torna Club nyilvánosságra hozta…..
UPDATE - Lehet tippelni a Magyarország - Kazahsztán meccsre is kommentekben! Kedves olvasóink, a sokak által szeretett Bettaandwin formátumban elindítjuk tippelős versenyünket a magyar válogatott mérkőzéseire. Mostantól minden barátságos és tétmérkőzés számít egészen a…..
Kedves olvasóinknak bizonyára feltűnt, hogy túl sokat nem foglalkozunk a magyar Nb1 eseményeivel. Vannak persze kivételek, mint diósgyőri vendégszerzőnk írásai, vagy épp a mostanában elmaradozó kispesti gondolatok teleregény, nem is beszélve a nagyszerű Betta tippelésekről.…..
zavarta az edzéseket 2014.05.19 12:59:22
Minden MSZP-SZDSZ-es hülye bekommenteli, de azért egy posztot megér ez, és biztosan folytatható a sor milliónyi tétellel. Facebook, 168 óra, meg még ki tudja, mi. Most sorról sorra átvesszük az állításokat, és észérvekkel megcáfoljuk őket...
zavarta az edzéseket 2014.05.19 12:45:42
@makro67:

"2008-ban egyébként a deficit 3,7% tehát ott voltunk a maastrichti 3% közelében a válság előtt."

Ez, bazmeg.

Tipikus bolsi.

A kritériumnak nem a közelében kell lenni, hanem betartani!

A "szakértői oldal" egyetlen egy évben sem volt erre képes 8 év alatt. Idáig megvan?

A Fidesz pedig minden évben képes volt rá.

De "meg lehet magyarázni" - ahogy mondta az idolod 2006-ban.
Olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint a hazai klub vendégszurkolók nélkül szeretné megrendezni a Debreceni VSC - Budapest Honvéd bajnoki labdarúgó mérkőzést a bajnokság utolsó fordulójában. Az ok roppant egyszerű és prózai: a hazai klub bevétel-maximalizálást szeretne,…..
A közelmúltban több hírportál is beszámolt róla, hogy az RB Leipzig labdarúgó-csapata kiharcolta a feljutást a Bundesliga 2-be, és ezt negyvenezer szurkoló ünnepelte Lipcsében. Azonban az még most sem biztos, hogy jövőre ténylegesen a másodosztályban tudnak szerepelni, mivel a…..
Különböző versenyeken eltérő szabályokat állítanak össze annak eldöntésére, hogy mi történjék, ha kettő vagy több csapat azonos pontszámmal végez. Labdarúgásban általában elsőként a gólkülönbséget veszik ilyenkor alapul a sorrend eldöntéséhez, ezért is volt már a…..