Regisztráció Blogot indítok
Adatok
óóóó

0 bejegyzést írt és 207 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Utazós rovatunk következő alkotásában Barcelonával ismerkedhettek meg. Popkult módon. Természetesen. Szokás szerint ez nem – vagy nem csak útikalauz, és nem is stopposoknak, inkább benyomások és vélemények, no meg a szokásos hülyeségek gyűjteménye, mondhatni rémségek…..
óóóó 2012.04.30 13:54:31
A Rágalmazásellenes Liga felmérése szerint a magyarok 63 százaléka antiszemita - olvasom a napokban, majd rögtön el is kezdődik a vita a vizsgálat helyességéről, meg a módszertanáról. Schiffer rögtön pozicionálja is magát, hogy Magyarországon nem erősebb az…..
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
óóóó 2012.03.04 14:59:57
@épészmérnök: itt csak Kertész volt náci csótány egyedül.
Van ugye a Szabadság téren az USA Nagykövetség. Már vagy 80 éve ott vannak és azt is megértem, hogy igyekeznek megvédeni magukat.Ezért vannak ugye randa oszlopokkal teletűzdelve a park ágyásai, nehogy valaki robbanóanyaggal tömött autójával nekik száguldjon. (Nevezhetnénk…..
óóóó 2011.11.21 01:12:13
@faqq: tehát aki franciául beszél, de angolul nem, az nem kultúrember?
Érdekes...
Tegnap megint volt egy jó kis antifasiszta megemlékezés. Már kezdett hiányozni. De szerencsére most sem maradt el mindennapi betevő holokauszt-rettegésünk. Ez alkalommal a nemzetközi antifasiszta nap adott alkalmat a paranoiás rohamra, az önsorsrontó szónoklatokra, a…..
óóóó 2011.11.10 14:23:51
@ob.szerver: azért ez nem teljesen igaz. mellesleg a Horthy féle rendszerrel nem igazán szembenézni kell, hanem feltárni a valós társadalmi hátterét, ami mondjuk elvezetett pár embert egy Szálasihoz.
óóóó 2011.11.10 14:47:09
@Muad\\\'Dib: Szálasit én sem akarom idekeverni, mert ő az a személyiség akit Magyarországon senki nem választott meg, semmiféle valós, mérhető társadalmi támogatottsága nem volt, bármit is akarnak belehazudni most. Ő a német megszállók kollaboránsa volt. ennyi. vele semmiféle közösséget, regnálása alatt elkövetett bármilyen bűnért a magyaroknak nem kell vállalni. mert akkor vállaljon egy lengyel, egy francia, holland stb...
Ugyanakkor ha valódi szembenézést akarunk ezzel a korral, akkor az legyen olyan,mint trianonnal. Na ez az ami soha nem fog megtörténni.
óóóó 2011.11.10 15:11:17
@Muad\\\'Dib: Én nem az eszmék mentén irtam Szálasiról, mint kollaboráns. Egyszerűen azt a tényt vettem figyelembe, hogy nem a magyar nép tette meg kormányzónak, hanem a megszálló németek.
mellesleg a háború olyan szakaszában, amikor már csak a minél nagyobb károkozás az ellenségeinknek cél vezérelte Hitlert. Szálasi "hatalmas" államférfiúi bölcsességről meg sok mindent elárul, hogy bevállalta.
Régi és hálás témája ez a művészeteknek. Adott a szituáció: a művész ahhoz, hogy a művészetét kibontakoztassa, megköt valamiféle elvtelen alkut, leginkább a hatalommal. A szerződés létrejöttekor még nem lehet tudni, hogy az a hatalom idővel ördögi lesz, de sejteni már…..
Hajcsatok Szepesi jelenti 2011.08.15 15:19:00
Szepesi Györggyel hirdeti magát egy elegáns sportmagazin, a címlapon a jövőre már 90 éves riporter legenda fotója alatt a Mr. Rádió felirat olvasható. Szepesi tényleg tökéletes választás, élő sporttörténelem. Az Aranycsapat tizenkettedik játékosa. És talán első beépített…..
Hát két szóban összefoglalva: nagyonnagyonnagy nagyonnagyonsokemberrel. (Majd ne csak a képeket nézegessétek ám!) Na, de kezdjük az elején. Szép a cipőm??   Ha Párizs, akkor biztos mindenkinek első körben jut eszébe a divat. Főleg ezen a fórumon – blogon –…..
Május 24-én hirdet ítéletet a Heves Megyei Bíróság abban a kártérítési perben, amelyet a magyar állam ellen indított az a három tarnabodi roma fiatal, akik 11 hónapot töltöttek ártatlanul előzetes letartóztatásban. Bejegyzésünkben eredetileg azt kívántuk vizsgálni, hogy…..
óóóó 2011.05.14 19:13:45
@mavo: te valami gyik fajvédö vagy?
az miért fontos hogy a fenti esetekben cigányok voltak a felmentettek?
Semmi jelentösége sincs, csak egy esetben, ha uszitani akartok. Vagy ha fontos a származás a téves birói itéleteknél, akkor legyen az máskor is. kibaszott pozitiv diszkrimináció.
PopKult Saturday night - Partytime 2011.04.09 15:16:00
 Gondoltam készítek nektek egy kis kedvcsinálót a szombat estéhez. Felkészülni, vigyázz, buli!!! Látványos pezsgőfolyó egy házibulihoz: Persze ha félted a pezsgőspoharaidat, itt van egy kevésbé törékeny, de izléses darab:   Persze "No Martini - No Party" -…..
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
óóóó 2011.02.18 18:59:47
@cameloti: és amikor odaérsz mit csinálsz? vicc vagy. pfff.
a gyorshajtó villodzók meg csak simán menjnek a kurva anyjukba. villantsák az apjuk faszát az utról két méterről. paraszt gecik. sok ilyet fenyítettem már
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
óóóó 2011.02.11 00:33:01
@Scaramella va alla guerra: akartam hosszabban is, de csak röviden.
Te nagyon sötét vagy. szerinted ma magyarországon van 5millió programfejlesztöi, pénzügyi, természettudományi, mérnöki állás? aki meg pék, meg kukás meg bányász, soför az már nem is ember? amig te 5-10 évig tanultál addig ezek szerinted mi a faszt csináltak? ostoba egy elitista gyökér vagy. azt értsemár meg minden nagytudású öntömlyénezö fasz, hogy vannakolyan munkákamikhez nem kell diploma, de ha nem végzik el, akkor a diplomás is elpusztul. mekkora egy barom vagy.
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Michael Knight Cinizmus a köbön 2010.12.12 09:43:00
Orbán Viktor - már persze ha van mersze - ne a nyugdíjasoknak írjon levelet a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások államosítása kapcsán. Ha van elég vér a pucájában, írjon inkább levelet az aktívan dolgozó és járulékfizető magán-nyugdíjpénztári tagoknak, és az ő…..
óóóó 2010.12.12 14:59:15
@Giraffa: HEHE! Ennek az lenne az eredménye, hogy a magukról nem gondoskodók szabadcsapatokban gyilkolnák a népet 100 forintért.
Képzeld el, hogy 30 év múlva mennyien lesznek azok akik eddig és ezután is abból éltek hogy megvágják az államot és ezt a pénzcsapot csak úgy elvágnák.
óóóó 2010.12.12 15:31:39
@Giraffa: Azért abban talán Te is egyet értesz, hogy az a kor, nem a mai kor. Igazából össze sem lehet hasonlítani a két kor közti különbséget.
A XXI. század magyarországán valószínüleg az lenne amit Én megjósolok.
óóóó 2010.12.12 20:50:41
@Giraffa: Meg akkor ne csak a nyugdíjat szüntessük meg, hanem az állami orvosi ellátást is, hisz gondoskodj magadról, meg a családi pótlékot is, hisz gondoskodj a gyerekedről.
Segélyek se legyenek, hisz minek.
Rendőr se, meg tűzoltó se, meg semmi se.
Miért csak a nyugdíjat vegyük el.
Elvégre nem csak az öregkorról kell gondoskodni.
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
óóóó 2010.12.10 15:57:27
@Ula: Szerintem ezt nem kell annyira véresen komolyan venni.
Egyébként pont Te fogalmaztad meg most a lényeget csak én más szemszögből nézem.
Szóval az iskolában tanultunk sok dolgot kötelezö jelleggel ami nem érdekelt, esetleg nem értettünk egyet vele, de tanultuk.
Mi baj származhat egy kis hittanból?
Nyilván ha valakit sért akkor az kapjon felmentést, bár nem hiszem, hogy egy 8-10 éves gyereket sértene identitásában a hittan tanulás, maximum a szüleit, de akkor már el is érkeztünk ahhoz, hogy akkor hol van a szabad vélemény nyilvánítás?
Hisz csak a szülő kérheti az iskolát hogy gyerekének ne tanítsanak hittant.
Mint ahogy kérhetné az analfabéta apuka,hogy a gyereke ne tanuljon meg irni olvasni, hisz neki sem volt szüksége rá.

most ez nyilván sarkitott példa volt.
óóóó 2010.12.10 16:04:34
@rasztaszív: Aazzal ha hivatkoznak arra, hogy keresztény állam voltunk., ami mégegyszer mondom igaz, azzal Én nem hiszem, hogy egy megállithatattlan szellemi terror lavinát inditanának meg.
Már csak azért is, mert korunk magyarjai vannak annyira felvilágosultak, hogy tudják, ez legföképpen egy szellemi önmeghatározás egy olyan világban ahol szerintem nem árt ha egy picit megáll az egyén és elondolkodik magáról és a saját valódi boldogságáról.
Persze azzal is tisztában vagyok, hogy ez nem igy lesz.
óóóó 2010.12.10 16:12:44
@totya87: És milyen szülöi jog fog sérülni ha hittant tanul a gyerek?
Vagy gyerek joga sérül?
ha történelmet tanul, akkor vajon nem sérül joga?
Nem elképzelhetetlen hogy amit a gyerek töriórán tanul azzal a szülö nem ért egyet?
Én ezt nem tartom katasztrófának. Hiszem hogy nem az.
Ha értelmes emberek a gyerek szülei, akkor iskola utánmeg tudják beszélni ezeket a dolgokat is és a gyereket tudják terelni az általuk gondolt irányba.
Ha meg nem és sötétek mint az ágyú akkor pedig a gyerek fejödése szempontjából tök mindegy hogy van e hittan vagy nincs.
Az nem vélemény, hogy ha lesz hittan a suliban akkor kiveszem a gyerekem.
Talán kivette a gyereket a világból, amikor kiderült, hogy irakban nincs is tömegpusztitó fegyver?
"Mindenki szabadon eldöntheti, hogy a magánnyugdíjpénztári vagy az állami rendszert választja", de aki nem az államit választja, azt megfingatjuk. - mondta Matolcsy."Mindenki szabadon eldöntheti, mit akar, de aki nem azt akarja, amit mi, azt lelőjük." - gondoltam…..
óóóó 2010.11.25 10:47:45
@Sztávrosz_: persze... ha meg a saját földedet kipucolja pár jólfésült cigány, a gyerekednek meg elvágják a torkát iskolába menet, majd akkor sem kérsz semmit az államtól? Esetleg elviszi az árviz a bruttódból nyugdijra félretett lóvéd? Kitöl kérsz majd segitséget? AaZ általad fenntartott magán rendörségedtöl és katasztrofa védelmiseidtöl?
óóóó 2010.11.25 10:55:14
@OlcsoJanos: Én itt azért vitatkoznék Veled, mert ha mondjuk az állam eltörölné holnaptól a munkaadói hozzájárulás 24 százalékát, akkor azt tuti,hogy nem a dolgozó kapná, hanem a munkaadó tenné el.
Ebből a szemszögből tehát nem mindegy. a munkavállaló szempontjából persze az, hisz azt a pénzt ö így sem úgy sem látja soha.
A halottak napi hosszú hétvégén szokás szerint sok volt a baleset, de úgy tűnik, október 31. áll a dobogó felső fokán. Aznap sajnos akadt halálos kimenetelű is jó hosszú pályazárral, de kerestünk az M7-esen cserbenhagyót is. Ez utóbbiból duplázunk most, ugyanis Ági is azon a…..
óóóó 2010.11.07 21:25:30
@killersalmons: hali, az elsö bekezdést nem én találtam ki, hanem az egyiknagyon "értelmes" kommentelö. Neki szól a második bekezdés.
óóóó 2010.11.07 21:27:35
@''autónepper.'': akkor igy jártál. szar lehet neked.
  „Schmitt mindig úgy beszél, hogy nála minden fantasztikus, zseniális, azaz halmozza a fokozó jelzőket, amitől az az ember érzése, hogy nagyon bizonyítani akar” - írta az államfőről Dobray kolléga a Mandiner blogon, és ebben sajnos úgy tűnik, bizony igaza van.…..
óóóó 2010.08.20 11:28:01
@Grift: hajrá grift.
Égesd még magad.
meg adj leckét, hogy hogy kell magyarnak lenni.
Pökhendi barom.
óóóó 2010.08.20 12:32:16
@Grift:
ha neked a felvert majmok örömet okoznak akkor sivár egy életed lehet.
bár nekem inkább te tünsz egy felvert makinak.
Futóblog Paklis montázs 2010.08.02 15:55:07
Papp "paklis" Ádám fogyásásról már megemlékeztünk itt a blogon. A minap küldött nekem egy montázst, ahol jól megfigyelhető, hogy miből lesz a cserebogár. Paklisnál is a futás jött be, mint új "hobbi". Máshogy ezt nem lehet. Vannak még olvasóink…..
A kormánynak veszélyes szóba állnia a külfölddel, semmi jó nem szokott kisülni belőle. Most éppen az IMF és az Unió osztott ki egy akkora sallert nekik, hogy öröm volna nézni, ha épp nem az egész ország megítélését rontaná. De ez van, minden látszat szerint olyan emberek…..
óóóó 2010.07.17 16:10:51
@FotelTroll: te hülye primitiv fasz!
szerinted fejenként mennyi euróba került az a népszavazás? 1-2
mekkora sötét segg vagy.
óóóó 2010.07.17 16:20:46
@FotelTroll: a többi baromságon amit itt össze böfögsz meg egy átlagos képességű ovis is röhög. miféle nyugati támogatás,meg adó bazmeg??? észnél vagy? matáv bazmeg... lövésed sincs mi a helyzet körülötted. Vedd már be a gyógyszered.
 Függeszd ki, függeszd ki a Nemzeti Együttműködés Rendszerét függeszd ki! -A Belga nevű zenekar 2012-ben Ákos gondozásában megjelenő "Mi urunk, Orbán Viktor" című lemezéről. Azt mondja a kormányhatározat, hogy minden közintézményben ki kell függeszteni a…..
óóóó 2010.07.03 12:20:40
@kolbászoszsömle: ezt te hol olvastad, hogy a nem magyarokkal szemben vannak elvárások? mert én azt olvastam, hogy mindenkivel szemben vannak akik magyarországon élnek.
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
óóóó 2010.06.25 14:46:21
@GGG77: nem félsz attól náci, hogy Viktor majd hazazavar két pofonnal?
óóóó 2010.06.25 14:48:33
@kokavec: de nem állszki te náci!! hát hol itélted el hogy a posztoló négerezett? te ostaoba náci amőba! ennyi eszed van és még mutogatod!!
óóóó 2010.06.25 15:02:06
@don rafael: az lehet, de rohadtul idegesít, hogy a posztban valaki fasiztáznak mert van egy véleménye egy dologról, erre meg pár sorral lejebb a fasisztázó négerezik.
elég hiteltelen.
Szó szerint ütős történetet küldött be aszfaltbetyár. Egyértelműen elsőbbsége volt, amikor nekiment egy másik autós, aki ennek ellenére nem akarta elismerni a felelősségét. Tudom, hogy elég érzékeny téma a vétkes fél etnikai hovatartozása miatt, ezért külön kérlek…..
óóóó 2010.06.24 17:40:26
@Bogyi: ezt csak azért írtam, mert te is ezzel nyitottál.
óóóó 2010.06.24 17:42:01
@Bogyi: de azért érdekelne a kérdéseimre a válaszod.
óóóó 2010.06.24 18:40:28
@Frigyesmester: a kommenteid bizonyítják hogy egy tipikus magyargyűlölő vagy a vérgőzös fröcsögős fajtából. be kéne tiltani, mint a gárdát mert félelmet keltesz a magyarság jelentős részében. mellesleg ez nem 1790 de legfőképpen nem anglia.
Az vitathatatlan, hogy az utcák egy fokkal jobban néznek ki, ha a buszmegállók díszburkolatot kapnak. A kövezés célja azonban általában nem az esztétikai nyereség volt, hanem az, hogy az útburkolat ne menjen tönkre olyan gyorsan a buszok okozta frekventált terhelés miatt. A műkő…..
óóóó 2010.06.24 12:59:11
@Shadwell: neked elment az eszed!
kit érdekelnek a nyugati trendek?
mert ha téged igen, akkor ott kerékpározz. a hazai utak alkalmatlanok erre és a hazai kerékpáros társadalom sem a nyugati trendet követi. például kerékpározni, közlekedni nem tud. csak agresszíven tahóskodni, vagy 5km/h-van csalinkázni az úton. kötve hiszem, hogy a "nyugati trendek" így nyertek jogot odaát. először csak próbáljatok meg szabályosan.
A vissza a jövőbe alkotói bemutatják minden parlamenti ülésen új nagyszabású realtime produkciójukat: A törvényerejű-rendeletekkel irányított ország 2.0-t, avagy az egyéni-képviselő indítványokkal irányított ország.  Az egytől jelentős változásokon ment át a…..