Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Costanza

0 bejegyzést írt és 1030 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lesz itt ma minden, mint a búcsúban. Gyorstalpaló arról, hogyan késeljük magunkat tenyérbe, térképolvasás és katonai tréning percek, paranoia és zárásként érdekes törzsi tanács. Kell ennél több? Persze, új autó, kacsalábon forgó palota és egy kávé is jól jönne, de lássuk inkább mi történt a…..
A túlélőinknek ma kilóméterhiányuk volt. Vagyis egyeseknek volt, mások meg mentek utánuk: sokat szaladgáltak az erdőben, sokat szaladgáltak a reward challenge-en és sokat szaladgáltak a védettségi játékon is. Mielőtt azonban elkezdik, lássuk mi történt az előző tanács…..
Costanza 2019.05.18 00:14:36
Régóta lehetett sejteni (mit sejteni, TUDNI), hogy az AMC hosszú távra tervez a zombiapokalipszissel. Ennek első jele a Fear The Walking Dead volt, aminek a pilotja alapján jobb sorozatnak kellett volna lennie, mint az eredetinek, de valahol a kreatív koncepció és a csatorna elvárásai közötti fekete…..
Jóképű lányok és fiúk, számtalan fordulat és taktika orrvérzésig. Visszatért a Survivor és ezzel együtt én is. A helyszín ezúttal is Mamanuca, Fiji, ahol 14 ropogós szörvájvörke és 4 rutinos játékos hajt 39 napig a dicsőségért és a pénzért. Bemutatkozik az ”Edge of…..
Costanza 2019.02.23 19:45:38
@Laura Ingalls: hello...

en is gyuszok.
mar tegnap is irtam csak elszallt...

nagyon jol nez ki a tribal council diszlet..
erdekes lesz nezni ahogy napszurast kapnak a homokdunen, egy bot tetejebe kapaszkodva.
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Costanza 2019.02.18 15:25:21
@Nyuszomuszo83: jee lassan olyan vagy mint a zsuzsu.. de akkor te is szefos vagy, vayg nem?
jaj varjal. de akkor most a haverjaid is le fognak szefosozni.

akik ugyan honapok ota toljak itt a szar dumat, de ha ti kapjatok, akkkor uristen, vege a vilagnak.

Zsuzsu legalabb jo helyen onerzeteskedett, milliokert.

:D

ettol jobb mint ti.

na pa.
Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai,…..
Costanza 2019.02.18 08:04:38
@Frau Untermensch4: tenyleg?

de nem kell egyiknek sem semmilyen no, csak penzt akartak nyerni, nem pedig elborult agyu kommenteloket.
tok mindegy milyen simulekony pasiseggnyalo, akkor is csak egy blowjob lesz sztem.
Costanza 2019.02.18 09:26:43
@Frau Untermensch4: most akkor lo?

Mert nem mindegy. ajandek lonak meg Roli ne nezze a fogat.

de szerintem is vegul Roli felveszi a nyulcipot. :(
Hala egnek ahova az Isten nyulat ad, bokrot is ad.........
Costanza 2019.02.18 15:11:55
@Nyuszomuszo83: mi csak teged szopatni jarunk ide, te meg hulye vagy es felveszed a kesztyut, meg valami?
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
Costanza 2019.02.15 07:26:50
@Angora Cardi: aww. te meg ne gondold hogy nem passziv/agressziven szologatsz be, es nem kapsz reakciot. ennyike
Costanza 2019.02.15 08:39:33
@Nyuszomuszo83: ja ertem. Szoval mar 1/3-ban referalunk rad?
ok. akkor a nyuszonak eleg szegenyes a fantaziaja es a lelki vilaga is, nem beszelve hogy mennyire zold erdoben jar velem kapcsolatban. Kerlek ezt add at neki.
rossz helyen keresgel, hideg-hideg.
Costanza 2019.02.16 20:04:16
@Frau Untermensch4: koszi a supportot, szerintem sokkal tobben olvassak, es nem szolnak hozza, akik itt vannak meg azt hiszik hogy csak ok vannak a virtualis jatszoteren.
Ez is vegtelen korlatoltsagra vall...

koszi a supportot.
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
Costanza 2019.02.16 07:48:21
@Cleveland55 HAJRÁ ROLI:

Rolinak lavorpicsaja van, ami negyszer akkora mint Zsue, de ez ne zavarjon.
Costanza 2019.02.16 09:22:17
Awwww............. Zsu... <3

hopp kiesett egy uncsi here.
:) es nez ki a fejebol hogy mi tortent :D

Lehet a tespedesnel meg az eszosztasnal tobbet is kell majd tenni az ervenyesuleshez.

Az viszont mar agybaj, hogy meg kieses utan is osztja hunyornak a nyilvanvaloan nem mukodo strategiat.. nem semmi hogy behallozta maganak, hogy o egy vezeto :D

Hunyornak nem kell eszt osztani, neki van, pont ezert hagyta ezt a birkat torni az utat. Es nem tunt ugy hogy hunor tolta volna maga elott ahogy o mentegeti a felsuleset, hanem ez a barom akart menni es tolni a "nagy dumat", nem ertem miert nem lehet ezt felvallalni, pont emiatt nem fog tanulni a hibaibol ez a balfasz.
Hunor fele sem fog nezni amint vege ennek a cirkusznak, teljesen mas a sajat kremje, a nagy bromance csak a Roli fejeben tortenik. de oszinten ki baratkozik ilyen a masik orra ala fingo seggfejjel?
36 millioert ha osssze vagy zarva, de enelkul meg max a hasonszoru.

Azt meg hogy a Zsu jobb volt nala, az istennek ki nem merne mondani, meg sem fordul abban a tok fejeben. Rolika vezetni max villamost fog, vagy viszont inkabb szepen megint besorol majd a helyere valahol kozeptajt-hatul, es ott megint valaki lesz ezzel a teljesitmennyel.
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
Costanza 2019.02.15 09:03:31
@moletty: na ha ilyen okos vagy, akkor fejtsd mar ki h szerinted mennyit szamit egy ilyen fasz velemenye mint a tied ugy altalaban barhol? mik a tapasztalatok?
Costanza 2019.02.15 09:41:23
@Brigante: hehe, miert roppanna ossze? mert a te fejedben ez jatszodik. jezusmaria. ugye ezt nem kell kesz tenynek venni?
Costanza 2019.02.15 09:51:37
@moletty: alszom te fasz, itt ejszaka van. @hereverő heverő: kedves here. kerlek olvass vissza es baszogasd a palikat is foleg a molett haverod es nala kerd szamon a szemelyeskedest ugy otvenszer, utana beszelgetunk errol tovabb. pa pa.
Eljött hát a nap, amikor két szerethető karakter közül távoznia kell majd valakinek. Nem volt még párbaj, amelyen mindkét fél gondolkodó ember lett volna (általában egyik sem az), nem is igazán értem, miért nem a kaucsukhomár Kebab ül a PUA helyén. Anikó magára rántotta a…..
Costanza 2019.02.12 09:19:11
@hereverő heverő: a helyes valasz: VASARNAAAP :) ejnye. pedig csak egy szimpla kerdes volt.
Costanza 2019.02.12 22:32:49
@moletty: ennyi bullying egy mondatban, csak tan nem nem sikerult az elet?
awww.
vajon miert ?
Kilenc évad alatt egyszer sem féltem ennyire. A Jézus-Daryl-Aaron trió, amely felesküdött rá hogy megtalálják és hazaviszik Eugene-t, egy dombtetőről vizslatja a körbe-körbe járkáló hordát, és konstatálják hogy itt valami nagyon nem kóser. Nem bizony, apukám, mert mikor a…..
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
Costanza 2019.02.01 05:42:36
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
Costanza 2019.01.03 08:40:08
@fujimo: uh latom erzekeny talajra leptem ujfent.
remelem azert magaddal szemben is van benned ironia. nehogymarnelegyen
De jojjon itt akkor a "kikezdte"

nem tehetek rola, de kenyszerem van megkerdezni, utanatok szabadon akkor en is,
minthogy rolikank is fikazza a noket eloszeretettel a tv-ben, mikozben latszik rajta, hogy egy lusta dagadt nulla. Faradt leszek tole ahogy ranezek, annyira lehuzos a punnyadtsaga, es ahogy beszel is.
Es o minek megy tv-be ha ilyen faradt?
na szoval kb igy. Minek kell kritizalni masok testet, vagy akkor viseljuk el mi is.

Amit multkor szinten kiemeltem, hogy itt egy csomo bevallottan altagos testu/kover/dagadt no forumozik, akik itt nyalnak pl neked, vagy a hasonloknak: akik itt fikazzak a dagadt noket. Heeeeeeee?????? (csalefeju emoji) :D

Viszont azok a nok inkabb azzal vannak elfoglalva, hogy en itt pl mit Zsu-zok. :D hat szerintem pl inkabb ez a szomoru, de mar meguntam a szomorkodast, ugyhogy hivom inkabb viccesnek.

es amikor erre ramutattam, akkor en lettem rosszindulatu meg sjw.
aha. Ez mar komolyan a hulyeseg teteje.

ilyenkor eszembe jut Zsu, meg a szerintetek velt 'veszelyes egyszerusege es inkabb bazdmeg ra fogok szavazni pedig meg eletemben nem tettem ilyet :D

mas:
Azt mondod Zsu debil?
a debil az valami szellemi fogyatekos, aki tud meg beszelni, meg nem imbecilis, es nem is idiota. jol tudom?
ha ez igy van, akkor az meg egy gyengeseg, nem? Nem o valasztotta maganak, ha az.
Akkor most ez elv alapjan rugjuk fel a fel vilagot?

es ne mondd hogy a noknek mosogatni kene, ha eszed lenne, mar a nok jo oldalara alltal volna. nemsokara Anuszokkal meg Gabokkal kell majd neked is sikalni, oszt majd nezhetsz a lyukon.
Costanza 2019.01.03 09:13:13
@VV Erőlegény: nezd meg a belevalot, en arrol beszeltem, amit ott eloadott.
Costanza 2019.01.03 09:19:43
@hereverő heverő: ok. noket fikaztad? nem? igen? nemtom. nem tartom mind fejben ki miket ir.
ha nem, akkor rad nem vonatkozik.

Ha masokkal fair vagy, felolem akar akkora segged is lehet, mint Brazilia.....
peace.
Boldog új évet és fájdalommentes éledezést kívánok minden VV és HV rajongónak! Rögtön egy szolgálati közleménnyel kezdeném: ezt az epizódot nagyon NEM ajánlom másnaposságra, mert gyakorlatilag semmi mást nem tartalmaz, mint a nyugalom megzavarására fokozottan alkalmas hanghatásokat. De az élet nem…..
Costanza 2019.01.02 08:01:02
@fujimo: helyes helyes, ez a beszed.. es most kell a beauty sleepem... majd ha felkeltem kivesszuk. addig selfizz vele, vagy ilyesmi... elfoglalod magad ;)
Costanza 2019.01.02 20:03:58
@fujimo:

ha tulertekelnem magam, elsokorben nem kinoznam magam itt. khm.
Costanza 2019.01.02 22:09:39
@fujimo: hat istenem sokat kellett aludni ennyi unnep utan.
kuldok neked nyugis zenet, megtisztitjuk a csokraidat az uj evre.
www.youtube.com/watch?v=tHwP_eAFeDg
Fitt hét, izzadás, kavarás, sátánistakurvázás, gyere őrült, kiválasztás! Huh, nem panaszkodhatok. Ha trash kontentről van szó, nagykanállal ehettünk tegnap este. Ott tartunk, hogy a szeretet ünnepe után a vicces kedvű szerkesztők egy fitt hétnek becézett kínzásra fogták a lassan vágósúlyban lévő…..
Costanza 2019.01.01 02:00:05
@Maximista vagyok: koszi, tedd be a pezsgosuveget magadnak picit, hadd halljuk magas hangon is. ;)
Costanza 2019.01.01 07:29:59
@fujimo: mi van be vagyok csipodve neked? happy new year. tedd magad tul rajta, a Zsu fog nyerni. :)
vagy velem van bajod?
Costanza 2019.01.02 19:45:34
@hereverő heverő: igen tudom. szinten vicces megallapitas valakinek a szajabol, akinek a neve here vero :D

es te tudod miert hivod igy magad?

anelkul is hogy elmondanad, beszedes rolad.

ezt is vagod?
  Sajnos elfeledkeztem róla, hogy mára programom van, így eléggé sietve kell összeraknom a tegnapi öfit, de azért nézzük meg, mi jutott mára: Anikó outfitje so 80’as évek, igencsak kimeríthették az ünnepek ezt a lányt, ha hagyta hogy Baukó Éva régi fodrásza vegye kezelésbe.…..
Costanza 2018.12.30 22:33:11
@MosóMaca: szerintem inkabb azok vannak felhuzva, akik peklapatokkal akarnak utni meg verni, en is csak erre reflektaltam, most mivan akkor letagadjuk az indulatot akkor is ha le van irva?

@hereverő heverő: szerencsere nem csak az usaban voltam, hanem a vilagban tobb helyes is eltem, es ezzel a zsigeri geci mentalitassal valahogy sehogy sem taliztam, de ezt most hosszu lenne ragozni

@mindenévfoglalt: igazad van, vegul is alekosz is egy zseninek gondolja sajat magat.

@fujimo: en is csak vicceltem, ironizaltam, hogy vajon ezeknek a roppant igenyes kommenteloknek, akiknek mindegyik jatekos szar, hogy felelne meg az akivel itt mutual seggetnyalnak. erted. ;)

es a social justice warriornak mi az ellenpolusa? A nezzunk mindent egy utalatos csovon keresztul?

Hat en akkor sem ertem hogy hova lesz egy a kurva magas High Standard, ahol meg egy sima Zsu se fer bele itt a nagy intellektbe, mikozben itt a forumon itt a peklapattal veres, mindenfikazas megy? :D
ja hogy ez csak vicc?
en is tok viccesen gondoltam amikor leirtam amit gondolok

Amugy a nagy Zsu fikazasban az is feltunik itt egyeseknek, hogy a csajt folyamatosan gunyoljak, beszologatnak neki kollektiven (tobben egyszerre), abuzaljak verbalisan, es ezert sertodik meg? Gondolom egesz eleteben ezt kapta, es ezert ilyen erzekeny ra.
Vagy ezek a beszolasok elsiklanak itt a fulek mellett a nagy csovon nezes kozben. Meg az a szerencsetlen Roland balfasz is ugy probal vegre viritani valamit, hogy a zsut ekezi, meg ordit a semmirol, faszert figyelek en a reszletekre is, nezhetnem en is a csovon at.

Kivanom neki nyerje meg. Nem kedvencem amugy, egyik sem egy nagy szam.
Karpotlasul amiatt a bantasert, amit a semmiert kap, mivel a kutyanak nem art.
Costanza 2018.12.31 01:15:15
@fujimo: hu de hosszut irtal mar megint. MONDOM: magasak az elvarasok a valovilagtol nalad is.

koszi viszont hogy mindenre valaszoltal, meg ha nem ertem akkor is.
Elsőre egy jó hír: eljött az első adás amikor Éva nem terjeszkedett túl a műsor keretein és megkímélt minket magánéleti vergődéseinek részleteitől. De itt sajnos véget is érnek az örömteli percek, ugyanis az egyik legtrashebb epizód következik. Történt, hogy a közösségi…..
Costanza 2018.12.29 21:16:58
@mobilos perpetuum: szerintem is rosszindulatu, be van nagyon csipodve baukoeva ugylatom.

Amugy o mar musorvezeto, te meg uj hogyvoltiro, noket fikazo, szoval tegyuk merlegre.
Anikó garbóban, ami plusz pont, és itt jegyezném meg, hogy baszki, Ancsa, nehogy elhidd mán, hogy rühellek, dikk, mer nemis. De ha legközelebb az a magas, szőke, Kásás Tamás-mosolyú öltöztető fiú egy csőgatyával közelít feléd, akkor ugorj fel és fejeljed le, mert így a műanyag dömpert a tévé elől…..
Costanza 2018.12.29 08:34:14
@UdvariatlanBolondvagyok: joga van azt erezni magaval kapcsolatban amit akar, de amugy rohadt kozepszeru. rolika szintugy. egy egyeni megnyilvanulasa nincs. MIVAN MIVAN orditas az bezzeg megy. Eleve tok introvertalt, es most sem lett szinesebb, sem boldogabb, pedig mar nincs kivel szelmalomharcot vivni, megis kussban ul, szeme sincs kimondottan nyitva.
U-NAL-MAS-AK.
Costanza 2018.12.29 17:16:57
@al Dajjal: en sem olvastam el, mert nem tetszik a Font
Péter fogad minket, és rettentő lelkes, mert ezen a héten az agyhalottak kapnak két pónilovat, hogy megtudják, mi az a felelősség, és Péternek már attól feláll, ha csak kimondja, hogy PÓNI, melyet az alább látható módon illusztrál...
Costanza 2018.12.28 02:28:43
@moletty: most komolyan hogy mondhatsz ilyet???
Teged meg mibol gyujtak ossze, ipari hulladekbol?

Amugy nod volt mar?
Costanza 2018.12.28 19:07:15
@moletty: marmint akkor o selejtes?

amugy te szaporitottad mar magad ebben a vilagban? erts: vannak gyerekeid? van egy no aki melletted van?
Karácsony szenteste mindenki a szeretteivel van. Ezért vagyunk mi is itt a villalakókkal - mondja a csúnya pulcsiba öltöztetett és rénszarvas agancsos hajcsatban végződő búrával Anikó, mire én csak hevesen bólogatok a bejglitől bekábulva és a Karácsony Jimmyvel albumtól megrészegülve. A párbaj…..
Péter vezeti a mai párbajmozdonyt, és a felvezetőben természetesen máris szóba kerül a hét - mit a hét - a hónap! drámája, Csoki kiköltözött, ennek okairól Péter vagy nem lett tájékoztatava, vagy ő mást gondol minderről, mert ahogy ő fogalmaz, Csokit kizárták Zsu testi épségének veszélyeztetése…..
Costanza 2018.12.24 18:47:02
@bElannaTorres:

megint az a franya kettos merce.

jol tette hogy kiallt magaert, ha igy akkor igy.
A gaz az, hogy o nem engedheti meg maganak, mikozben a palik meg erdekesen IGEN.
Csak azt akarjak hogy egy no elkussoljon, mert nem tudnak vele mit kezdeni.
Majd akkor fog elkussolni, ha nem neki lesz igaza. Addig kerepeljen nyugodtan, meg ha idegesito akkor is. Tok mindegy hogy mondja a magaet, mert ha szepen mondja, akkor is el van nyomva a velemenye, ha csunyan mondja akkor is, es meg meg pluszban meg is belyegzik azert, mert csunyan mondja.
sot meg mas notarsai sem allnak ki mellette. nehez kereszt na.
"vétkesek közt cinkos aki néma"

A csoki fajta ember igen is sok. Senkit nem erdekel, hogy szerinte o mekkora nagy szam.
Nincs ezzel egyedul, nem csak o lehet nagy szam, es ha o nagy szam akkor az Era, vagy barmelyik masik is lehet az.
Valoszinu azert van igy elajulva sajat magatol, mert Magyarorszagon ritkasagszamba meno magyarul beszelo nem echte magyar ember, es ez meg ott olyan kuriozum szinten megy ott, ezert lehet egy bena franciabol radios musorvezeto, egy Gianni Annonibol szinten mediaszemelyiseg, es egy fekete pakobol valami rohadt izgalmas arc otthon. bugyik leesnek nokrol, akik egy kis egzotikumra vagynak :D
ezek a hulyek meg elhiszik hogy kulonlegesek.

Csoki mar az elso perctol kezdve ORDIT, amirol reszben nem tehet mert ilyen az organuma, viszont valami olyan kornyezetbol szarmazik, ahol ez a kibaszott orditas a normalis, de tegyuk hozza, hogy az ilyen ember iszonyat idegesito, es csak ideig oraig lehet toleralni, hogy amugy melle mosolygos es olyan bamban hulyegyerek.
Ugyhogy Csoki az utcagyerek haverjai kozott nagy szam csak, de a vilagban megsem lehet akkora nagy szam, latszik meg senki nem hivta fel a figyelmet ra, hogy mekkora gazgeza.
Epp itt az ideje megtanulni emberek kozott elni.

En speciel orulok, hogy vannak az ilyen Era tipusu nok akik szembeszallnak az ilyen allatokkal, vegul is tok jol kigolyozta, es kicsit helyreallt a rend.. meg ha magat is kigolyozta ezzel, ha neki belefer.
Jol tette.
Ha nem lett volna kamera az ilyen nok a vak komondoros sztorikent, vagy VV Fannikent vegzik, mikozben a Csokikbol meg lesz gazdag oligarcha polgarmester, es pacsizni akar veluk mindenki, foleg a tobbi himsoviniszta nulla, aki semmit nem tesz le az asztalra, de mindent alanyi jogon elvar.

Mar csak az a masik ket futobolond kell kiessen, aki az ilyen faszok egojat taplalja, az egyik a visitva ordito onkentes rabszolga, a masik meg az a ribanc, aki a legszebb akar lenni, es csak akkor boldog ha o "kell".

Ezert is legyen inkabb befuto egy Zsu, vagy felolem akar egy Adri, mert ok legalabb megallnak a sajat labukon, az meg hogy bolond, hat istenem. Legalabb maganak valo, egy fokkal bekesebb bolond.
Tudom, hogy senkit nem érdekel, és én is leszarnám a fasz másik végén, de a decemberem olyan, mintha egyszerre igyekeznék egy hímtaggal az Özvegyet, Puát, Zsuzsut, Cintikét és Krisztiánt szemkifordulásig dugni EGYIDŐBEN, Baukó Évának adnék öltözködési- és párválasztási tanácsokat, Győzőnek…..
Costanza 2018.12.24 17:13:29
@Sanda.Ipse: legnepszerubb az emberek kozott, ugy mint anno az Alekosz, minden poll-on amit eddig lattam o az elso. meg ahogy itt irtak paran a fb-on is nepszeru.
Vagy nem?

@mentorosh lecsó:
azt nem tudom, mert meg nem voltam nagykoru...

@bElannaTorres:
sztem a Zsuzsi mindenki ellen bentmarad... folyamatosan bantva van, o a nep gyermeke, nem a Roli. meg ha itt bolondozzak is sokan, akkor is.
Costanza 2018.12.24 17:47:21
@Sanda.Ipse: jo en csak altalanossagban gondoltam, nem is ehhez a forumhoz merve, mivel itt sokan utaljak a Zsut, de nem tudom hogy mi lesz a vegeredmeny, csak tipp
ha Alekosz nyert, akkor ezek utan felteteleztem hogy a johiszemu bolondoknak all a vilag..
Éva jelentkezik ma este sokkos állapotban, zárlatos mikroporttal, így alig érteni, amit magához mérten összeszedetten mond, mégpedig, hogy Csokit kizárták a játékból, de lássuk hogy is történt. Kapcsolás a villába, Anikó jelenik meg a teleképen, mire Roli meglepettségét egy dikk-ben összegzi. Greg…..
Costanza 2018.12.23 20:27:59
@csincsilla72: mert arra jar az agya hogy musorban legyen, es mint mindent, tulzasba viszi, a butasag hataraig, kar erte.
Costanza 2018.12.23 20:41:55
@VV Erőlegény: nem tudom, de mindenhonnan nezve ez abnormalis. Ki kell tepne vele azt a ket szal szempillat amin log, es problema megoldva.
Ez soros muszempilla, es amikor meg en hordtam, akkor nem volt a fejre mutve.... mondjuk nem is volt rajta boldog boldogtalanon, csak alkalmankent viseltuk bulikba meg ilyesmi.
Egyebkent is ezek a hajzatok, meg ahogy ezek fel tudnak oltozni, botrany.. total izlesficamos a tobbseg. Reni es Era foleg.
Costanza 2018.12.23 21:28:47
Csaló, félrevezető, szélhámos, kókler, szemfényvesztő, becstelen, hantás, átverő, megtévesztő, simlis, füllentő, széltoló, svindler, lódító, ámító. Ennyi szinonimája van a szótár szerint a „hazug” jelzőnek, aminek ellenére ez az egy hangzik el az adásban, ez viszont…..
Costanza 2018.12.23 08:17:14
@szociál: de az is lehet hogy a vegen osszejonnek..........
Costanza 2018.12.23 15:55:53
@Pamutbojt: nem kell beavatkozni. Halvany arnyalatok vannak a konfliktuskerules, es a beleallas kozott van viszont a sunnyogas es a latvanyos lapitas es ez nem tetszik nekem speciel, nem birom ugy alapbol a gyavakat. En velemenyem, mindenki mas gondolhatja maskepp persze.
ugy latszik hogy helyfuggo, ha egyszer majd olyan helyen elsz ahol segitokeszek meg osszetartoak, nem kell majd magyarazni. sorry ez van.
Costanza 2018.12.23 17:30:24
@hereverő heverő: ami kurvara nincs meg magyarorszagon, daa
Az egyik elment vadászni, a másik lelőtte, a harmadik haza vitte, a negyedik megfőzte és ez az icike-picike…megnyerte az egyedüli túlélő címet és mellékesen a vele járó egy egész millió dollárt.Hosszú, majdnem három epizódnak megfelelő zárórészt nyit meg Jeff hatalmas…..