Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CBFM

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És úgy látszik, nem csak az Orczy-negyedben, hanem a Nagykörúton is. A Facebook-on, Strausz Éva oldalán találtam az alábbi fotót és a hozzá tartozó fb-bejegyzést. A Blaha Lujza tértől alig egy ugrásra – Budapest főutcáján – a József körút 16. szám alatt álló, 2013-ban szépen felújított homlokzatú,…..
Borús, esősnapi utózönge A mi kráterünk poszthoz: ilyen jelenleg a Karácsony Sándor utcánál a Teleki téri buszmegálló. Pedig most nem volt vihar, se árvíz, se monszun, ez csak a szürke hétköznapok kerületi valósága. A minden sarokra kihelyezett Józsefváros újjá-…..
CBFM 2015.09.27 11:29:13
"Beleőrülök, amikor hirtelen döntenem kell, kit mentsek meg. Hol van Isten?" (Carl Lutz) Ma, június 21-én volt hetven éve, hogy a budapesti házak kapuja fölött sárga csillagok jelentek meg. Ezek voltak azok a házak, amiket fővárosi zsidóknak kényszertartózkodásra jelöltek…..
CBFM 2014.06.22 19:07:31
@vajdapeterutca: Kedves Bódis Lajos! Itt tudomásom szerint nem olvashatott az OSA programmal való lehetséges kerületi önkormányzati együttműködésről. Én ilyen megkeresésről nem tudtam, nem mintha nekem erről feltétlenül tudnom kellett volna/kellene.
Holnap lesz a Humánszolgáltatási Bizottság 2014. évi 5. rendkívüli ülése, ahol rá fogok kérdezni az Ön által írtakra! A választ valószínűleg "15 napon belül, írásban" kapom majd meg...Igyekszem tájékoztatni majd Önt!
Üdvözlettel, Camara-Bereczki Ferenc Miklós
CBFM 2014.06.26 16:29:37
@vajdapeterutca: Utána jártam a dolognak. Kora este kerül fel a blogra a jegyzőkönyv részlet és a hozzáfűznivalóm!
Mint azt már párszor mondottam, szeretem és szoktam is járni a körzetemet. Sok és egyre több az ismerős arc, név. Van olyan ház, ahol már visszatérő vendégként üdvözölnek és van, ahol még bizalmatlanul méregetnek, de idővel ők is megismernek majd. Mivel hét közben egyetemre…..
CBFM 2014.05.02 22:24:24