Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daneeka

0 bejegyzést írt és 834 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Fura, ... 2017.01.06 22:58:56
... de a jelek szerint nem az olvasók, hanem saját magam miatt nem hagyom abba a bloggolást. Novemberben még csak a munka és az élet sodort távol a klaviatúrától (kevésbé költőien fogalmazva: az éjszakai gép előtt ülés helyett inkább aludtam), decemberben viszont már konkrétan úgy gondoltam, hogy…..
daneeka 2017.01.08 11:24:32
@Hamster: a zenei bejegyzések nyilván nem jutnak el a célközönséghez. Én általában tematikusan olvasok blogokat, így tudom, hogy közlekedési vagy helytörténeti posztokat biztosan találok nálad, kiváló képekkel és videókkal. Zenei témában kevésbé olvasok. A városos bejegyzéseket is szívesen olvasom, pl rengeteg nosztalgikus élményem volt, amikor a berlini posztokat olvastam.
HamPLÓ Szünetjelzés vonatokkal 2014.01.07 15:00:00
2013 sztárja a 17-es Nohab volt, illetve különvonatozott az 1-es és a Nohab-GM Alapítványos 10-es is, ami szép, meg minden, de azért jó lenne egyszer megint narancsszínű(nek mondott - mert én speciel pirosnak látom) Nohabbal is járkálni a Balaton környékén; mondjuk a…..
daneeka 2014.01.11 14:17:56
@daneeka: Tévedtem. Az első hozzászólásban említett tiszaugi híd volt az, és autóval mentünk. Hiába, régen volt...
A piliscsabai, római katolikus Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2 kisdiákja reggelente elkésik a napkezdő miséről. A szülők egy fegyelemre nevelő levelet kaptak az intézménytől, melyben kiemelik: hogy aki késik, annál egy…..
A Juventus mestere elégedettséggel szólt csapatáról a Livorno elleni idegenbeli győzelmet követően, s viccesen azzal fenyegette meg Vidalt, hogy mostantól majd védőként számol vele. "Egyértelmű, hogy különleges, ahogy az eredmények érkeznek. A srácok valami igazán nagyot…..
Épült Zuglóban egy csöpp, de annál aranyosabb játszótér Alsórákoson, a Cinkotai út és a Negyed utca sarkán. Ez idáig rendben is volna, sőt példamutató dolog más önkormányzatoknak is: tessék szépen játszótereket építeni, mert az fontos dolog!  Ami azonban Viktor…..
Több ezer zaklatott komment érkezett az utóbbi napokban arra az amatőr videóra, amit egy kerékpár-tulajdonos készített, miközben rajtakapta a leláncolt biciklijén ügyködő tolvajt. A felvétel valahol Amerikában egy bevásárlóközpont bejáratánál készült: a kerékpáros…..
Xavi? Özil? Van Persie? Á, dehogy! Pirlo! Az olasz válogatott irányítója bejelentkezett az Aranylabdáért! Ha valakinek sikerül Lionel Messi és Cristiano Ronaldo elé férkőznie, akkor az Andrea Pirlo lesz! A taljánok karmestere az angolok elleni büntetőpárbaj során…..
squadraazzurra Meleg helyzet 2012.06.13 07:00:00
A keddi sajtótájékoztatón kényes kérdés került terítékre a Casa Azzurriban. Egy hétfő esti rádióadásban Cecchi Paone tévés műsorvezető, aki az utóbbi időben aktívan harcol a homoszexuálisok jogaiért, azt állította, biztos forrásból tudja, hogy az azzurrik között ketten…..
Azon felül, hogy a Zugügyvéd is rosszízű ügyeskedésnek tartja a rokkantkártyával való visszaélést, semmiképp nem igényel olyan mérvű rendőri intézkedést, mint amit az alábbi levélben leírtak.Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem csupán annyi lenne, hogy milyen hosszú időtartamig,…..
Az újabb tüntetések megelőzése érdekében a kormány hajlik a párbeszédre, és nemcsak megtartaná, de 13 évre szállítaná le a tűzoltók nyugdíjba vonulási korengedményét. „A tűzoltók munkája rendkívül stresszes, és ha éppen nem lángoló pajtákból mentik a…..
Napi humor Vicces locsolóversek 2011.04.24 17:27:00
Sivatagban megy a teve, tele van a töke vele, nálam van a töke leve, meglocsolhatlak-e vele?Egy tök, két tök, öt tök, nem tökölök, öntök!Biciklivel érkeztem, negyven métert fékeztemKiszakadt a nadrágom, kifigyelt a ... tojásom.Szabad-e locsolni?Zöld erdőben jártam, részeg…..
Egy korábbi posztban, a tervezett hamburgi villamos elkaszálása kapcsán megjegyeztem, hogy Európa egyik legnépesebb, villamosmentes városa Hamburg. Ez persze nem jelent önmagában túl sokat, hiszen Hamburgban kiterjedt U- és S-Bahn hálózat van, magas színvonalú közlekedési rendszert…..
daneeka 2011.04.10 13:59:18
@mestska: True. Csak a listát néztem végig.
A München belvárosát elkerülő gyorsforgalmi út...feletti Brudermühlenstraße...   ... és az utca alatt haladó Brudermühlentunnel kijárata. A korábbi, budapesti "autópályává alakított sugárutakról" szóló posztokból (is) egyértelműen kiderült, hogy a…..
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
daneeka 2010.12.30 21:02:08
@Hari R. Seldon: A törvény üzenetét én is világosan látom, és hányok tőle rendesen.

Az Internetes példát azért hoztam, mert egyértelműen leírja a törvény, hogy szeretnék az elektronikus médiát is szabályozni. Persze nem valószínű, hogy az általam leírt drasztikus lépésre szánnák el magukat, de erősen megváltoztatja azt a naiv elképzelést, hogy az "interneten mindent szabad".
daneeka 2010.12.30 21:15:49
@Hari R. Seldon: Na igen, ez az, amitől jóérzésű embernek kavarog a gyomra.
daneeka 2010.12.30 21:22:31
@Hari R. Seldon: Hova állsz ellen? Megtalálnak, és elszámoltatnak...
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
  Unalmas a kampány. Budapest elesett, Demszky letette a lantot. Szegény Horváth Csaba még egy kétségbeesett vérnyomásmérésel próbálja mozgósítani az utolsó szoci nyugdíjasokat, hogy legalább fehér fogsorral, állva essen el.   Az egyetlen üde színfolt…..
daneeka 2010.10.02 16:25:21
@balage_81: Ki ne hagyd:
- zépé, rió területfoglalása
- kopaszi gát
- csendrendelet
- wiesztjani

Az, hogy az ellenfele nem jobb, még őt nem teszi naggyá.
–Az előző idény végén az olasz médiát bejárta az a videó, amelyiken Mourinho, a provokátor-motivátor és a híresen keményfiú Materazzi elbúcsúzik egymástól. Most másképpen, de a lényeget tekintve ugyanúgy Del Piero elbúcsúzik a Spanyolországba költöző Trezeguet-től.…..
daneeka 2010.08.31 22:01:55
@mrs. white: Életműdíjat kapott.
És végre kitilthatjuk a turistabuszokat a belvárosból. ..
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
daneeka 2010.08.17 20:28:16
@danesdzsu2: A Duke Nukem Forever-ből a Forever szó a fejlesztés időtartamára vonatkozik.
Sokkoló meglepetésként hat majd mindenkire, ha feltárom, a Lazio egyik legendájáról szóló posztunkat melyik állandó kommentelőnk jegyzi. Természetesen Esti "Szom Ki-Van" Kornél mesél nekünk az olasz (és az angol) futball egyik legellentmondásosabb figurájáról, Paolo Di…..
daneeka 2010.08.15 16:34:51
@eric: Lippi nem lehetett, hiszen ő 2004-től volt olasz szövkap, és ekkor ugye Paolo már nem a West Hamben játszott...
Cikksorozat Finta Józsefről  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/fovarosiblog/schonherz_kollegium/feed", "width":"600", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
daneeka 2010.08.15 06:40:04
@Pukker: mennyire imádtam a kopaszi gátas west balkánt...
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
daneeka 2010.08.12 18:25:06
@horas: A selejtezőre érvényes egészen pontosan...
daneeka 2010.08.15 06:34:48
Két válogatott meccs is volt tegnap – utólag is köszönet az illetékeseknek a zseniális szervezésért – és végül némi hiányérzetet leszámítva tulajdonképpen elégedetten gyűrtem bele tegnap éjfélkor a szemetesbe az utolsó sörösdobozt. Az U21 odaért, hogy már csak…..
daneeka 2010.08.12 18:37:26
@kétballáb: Zlatan visszavonult a válogatottságtól, tudtommal...