Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winnyp

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
winnyp 2015.07.29 20:00:20
@Rivendell: ügyes próbálkozás! De azért azt mégse terroristák térítették el, nem igaz? Nem késelték halálra a pilótát. Ez egy: kettő: nem csak a Heysel volt, hanem a délszláv háborúkat is a stadionokban kezdődtek. Ezért nincs ártatlan futballhuliganizmus.
winnyp 2015.07.29 20:28:05
@Trieszt120506: A tévedés jogát fenntartva: danimester aranymondásai alapján rájöttem, mit akar mondani Chiellini azzal, hogy a rasszizmus ellen csendben kell fellépni: nyilván rendszeresen le kell dögevőzni a másik csapatát - persze ezt csak ironikusan mondtam. Ha csak annyit mondanának, hogy Moratti egy gazember, ezt véleményként még respektálni tudom. Tényleg az. De itt egyesek úgy káromkodnak, mint egy kocsis, ami csak indulatokat gerjeszt. Úgy gondolom, a klub nem tesz meg mindent az erőszak, főleg a verbális visszaszorítása ellen. Az általa reklámozott klubmodell, ami egyre inkább idegenlégiósok rendszeres felvásárlásából áll, hosszú távon fenntarthatatlan. Főleg, ha az arab milliárdok is beszállnak a Serie A-ba. Európában a klub egy szimpatikus kiscsapat, egy úriember edzővel, míg Olaszországban a kiscsapatokkal szemben az európai nagycsapatok (Real Madrid, Barcelona, Bayern München) arroganciáját mutatja. Köszönöm a kérdést és még egyszer fenntartom a tévedés voltam. Mi a célom? Nem vártam túl sokat, de talán akad néhány ember, aki megfontolja. Nem kell bedőlni a puzsérizmusnak. Nem mindig az ellenfél a rossz. Minden csapat háza táján akad elég tennivaló. Remélem most elég világos voltam.
winnyp 2015.07.29 20:37:40
@Trieszt120506: Igaz. Csak azért említettem, mert a média orrba-szájba így nyomja. (Puzsér R. pl). Mi lesz, ha majd olasz kiscsapatokat is megszállnak az arabok? Megbukik a kubmodell. Utánpótlása miért nincs a Juventusnak?
A Juventus egykori játékosa, Gianluca Vialli úgy véli, hogy a többi olasz klubnak követnie kell az Öreg Hölgy példáját, annak érdekében, hogy az olasz bajnokság ismét régi fényében tündökölhessen. "A Juve szimbolikus egy törekvés szempontjából, amely még bizonyításra…..
Az olasz szövetségi kapitány és egykori Juventus tréner, Antonio Conte elismerően beszélt az Öreg Hölgy idei eddigi sikereiről, ám véleménye szerint ez alapján nem szabad áltatniuk magukat az olasz futball szakembereinek és szurkolóinak. Az Öreg Hölgy csapata az Inter 2010-es…..
winnyp 2015.05.21 18:06:14
@danimester1: az olasz foci nem mindig függött a Juventustól. Ld.: 40-es évek, 60-as évek, 70-es évek eleje. (A 70-es vb-döntős csapatban nem volt meghatározó Juventus-játékos.) 80-as évek 2. fele. @babo0410: conte már megmutatta mit tud. Ez már nem az ő csapata, amelyik idegenben nagy közönség előtt összeomlik. Az ő Juventusát egy olyan kiscsapat is, mint a Celtic be tudta szorítani a kapuja elé. Olyan embert védesz, aki beképzelt; nem akart mindent kihozni a csapatból (kupadöntő!!), a fontos meccsekre sokszor nem tudta megfelelően felkészíteni. És taktikailag már az első év végére kiégett.
Antonio Conte az olasz válogatott jelenlegi és a Juventus volt vezetőedzője gratulált előző csapatának, amiért bejutottak a Bajnokok Ligája döntőjébe. Az edző egymás után három bajnokságot nyert a Bianconerivel, köztük a rekord pontszámmal megszerzett tavalyit. Az európai…..
winnyp 2015.05.19 18:36:29
Massimiliano Allegri a Lazio elleni győzelmet követően elégedetten nyilatkozott csapata formájáról, és elismerte, hogy közel állnak ahhoz, hogy bajnoki címet ünnepelhessenek, hiszen a Juventus a 2-0 révén tizenöt pontra lépett meg a második helyezettől. „Elégedett vagyok a…..
winnyp 2015.04.19 14:05:08
@Rivendell: "2014ben" a németek "iszonyat könnyű ágon kerültek az elődöntőbe, kifogtak ott egy rutintalan, épülőben lévő" brazil válogatottat, a döntőben gyakorlatilag pénzfeldobással verték" az argentinokat. 2006-ban az olaszok a legnehezebb csoportból jutottak tovább (Ghána, USA + Csehország/ világranglista 4. és 2. előtt csoportelsőként), az elődöntőben "kifogták" a vb-döntős, házigazda németeket... "kit érdekel.." a Juventusról volt szó...Nincs itt moderátor?
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy leigazolta a Real Madrid ifjú támadóját, Álvaro Moratát, azt követően, hogy a játékos Torinóban sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon. A 21 esztendős spanyol csatár tegnap este érkezett Olaszországba, hogy az orvosi stáb…..
Próbált volna meg a miskolci „baloldali” (?!) polgármesterjelölt hasonlókat mondani a zsidókra vagy a melegekre – azaz olyan emberekre, akiket automatikusan a középosztályhoz sorolnak – , akkor a DK és az MSZP is elborzadva tiltakozott volna. (…) A kelet-európai antifasizmus…..
winnyp 2014.07.17 00:24:54
@TamasGM: Tisztelt Uram! A rasszizmus ellen nem a bonyolult okfejtésnél hatékonyabb l'esprit. Valahogy így: "„Cigánybűnözés” elleni harcról beszélnek, ami csak egyetlen társadalomtudományi szemszögből értelmezhető: a nem-cigány bűnözők konkurencia-harcaként, cigány vetélytársaikkal szemben. Másként a bűnözés egésze irritálhatná őket, mint mindenki mást."
hvg.hu/velemeny/20130520_Ciganybunozes_egy_hazugsag_evolucioja
winnyp 2014.07.17 00:27:32
@Deepblue Noir: Önt uram majd ősmagyar bűnözők fogják megverni, megzsarolni, kirabolni és meggyilkolni és akkor majd minden gondja megoldódik.
A Premier League három gigásza is szívesen soraiban tudná a Juventus tavaly nyáron igazolt olasz válogatott védőjét, Angelo Ogbonnát, írja a Daily Express. A Juventusba szerződése előtt még a Torinoban futballozó hátvéd nem sok sót evett meg zebracsíkos mezben, csak 16 bajnoki…..
winnyp 2014.06.12 19:05:44
@konrad66: Legyen mondjuk kapus.
A torinói székhelyű Tuttosport és a Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus élénk érdeklődést tanúsít a Chelsea alkalmazásában álló fiatal belga támadó, Romelo Lukaku irányában, s az olasz klub képviselői már fel is vették a kapcsolatot a londoni kékekkel.  A…..
winnyp 2014.06.08 18:30:41
@NucLeo: A 3-5-2 -t pont azért játsszák, mert ahhoz nem kell szélsőjáték. Ha van, az meg annál rosszabb. Ld. Brehme a '90-es NSZK válogatottban, amit a védekezésben művelt.
Giorgio Chiellini a csütörtöki nap folyamán egy Twitter kérdezz-felelek keretében olyan témák kapcsán fejtette ki véleményét, mint a rasszizmus és a futballisták homoszexualitásának eltitkolása. A kérdezz-felelek találkozón hangsúlyosabban felmerülő téma volt a rasszizmus,…..
winnyp 2014.05.25 01:20:23
@babo0410: Az a baj, hogy nemcsak "tenne" "rasszista gesztust", hanem már tett is: lemajmozta az illetőt. Hogy Balotelli nem majom, hanem ember, arról nem nyitok vitát. (Egyébként a pedronegro álnevű troll egyik állítása szerint ez "vélemény", aztán később azt mondja "tény".) A rasszizmus pont ott kezdődik, amikor a másikat ember mivoltától fosztják meg. Először csak állattá nyilvánítani, utána állatként bánni vele; az egyikből következik a másik. Az erőszakos ember azt nem látja be, hogy semmi nem indokolja az erőszakot. Ha valakit fejbedobnak, az nem vélemény-nyilvánítás, hanem erőszakos cselekedet. Nincs mentség rá. Nem lehet a másik ember viselkedésével indokolni. Itt nem lehet szó "jogos önvédelemről". Én nem mondom, hogy a rasszisták ne csinálják, amit csinálnak. Sőt ellenkezőleg! De akkor nézzenek is szembe a következményekkel. Angliában, nem ha megdob egy szurkoló egy játékost, hanem ha belép a pályára, már azért is letöltendő börtönbüntetés jár! Ez egy dolog. A verbális erőszak másik jellemzője (ami itt sokaknál megfigyelhető) a másik értelmi képességeinek megkérdőjelezése. (Különben megint csak a következetesség kedvéért: akit nem tartunk értelmesnek, azzal mi értelme vitatkozni?) Az, hogy egyesek képtelenek személyeskedés nélkül válaszolni, megint csak egy tünet. Hogy aki valami kellemetlent ír, az ilyen-olyan-amolyan szurkoló; az félrebeszélés.(Szurkolói hova-nem-tartozásomhoz egyébként senkinek semmi köze.) Itt csak arról van szó, hogy a Juventus támogatja-e a fasizmust. Abból, hogy a Agnelli, a klub elnöke állítólagos szurkolókkal együtt rúgott be, arra lehet következtetni, hogy támogatja a szurkolói szélsőségeket; ugyanúgy ahogy régen egy bizonyos G. Agnelli hatalomra segítette Mussolinit. Hogy meddig süllyedt a klub azt elég jól jelzi, hogy már gyerekek is gyalázkodnak a stadionban. Sokan persze a gyalázkodást hívják "szabad vélemény-nyilvánítás"-nak. Ha jóindulatú vagyok, akkor az a mondás, hogy Balotelli "egy primitív majom", nem vélemény, hanem becsmérlés. De nem vagyok jóindulatú. Nem kötelező annak lennem. Ez az én szabadságom.
Azért ez a rasszizmus, ez nagyon kínos. Nápoly Afrikába helyezése, a déliek becsmérlése és hasonlók.
Nemcsak nekem kínos, hanem a klub afrikai játékosainak, színes bőrűinek is az lehet. Edzőinek, akik még délebbről jöttek, mint Nápoly.
Ha nem tévedek, Conte szlogenje a tiszteld az ellenfelet. Ezt nem bírják megvalósítani sokan.
winnyp 2014.05.25 14:52:33
@babo0410: Lehet, hogy túloztam. De ne legyen igazam! Mindenesetre nem szeretem az Agnelliket. Úgy látom, klubvezetőként többet tehetnének az ilyen jelenségek visszaszorításáért. Én az ultrákat vagy huligánokat kitiltanám a stadionokból. Minden csapatét!

@Rivendell: Igaz, hogy nem tiszteli, vagyis csak a pályán; de állandóan ezt hajtogatja. Akik a balhé miatt járnak ki meccsekre, azokat nem tartom szurkolóknak. Azt, hogy kivel ivott Agnelli; azt nem tudom. Csak remélni lehet, hogy nem a kemény maggal.
A Juventus elnöke, Andrea Agnelli elárulta, hogy a harminckettedik Scudetto elhódítása után sem kerül majd fel a harmadik csillag a csapat mezére, ezzel is jelezve, hogy mivel a zebramezes csapat már harminckét címet nyert, nem az idei bajnoki cím adott jogot az Öreg Hölgy számára a…..
A Chelsea elleni tavalyi vereséget követően, a Benfica zsinórban másodszor játszhat döntőt az Európa Ligában, s Lisszabonban mindenki abban bízik, hogy a portugál bajnok a Sevilla ellen képes lehet megtörni a legendás Guttmann-átkot. A Benfica mestere, Jorge Jesus, némileg meglepő…..
winnyp 2014.05.02 20:05:44
@szeszterciusz: Jézus? egy borbélyhoz?