Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strish

4 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan nagyon rég az egyik poszt kommentjei között jött elő a közterület önkényes kisajátítása parkolási célra. Zsuzsanna sztorijában ugyan rendszám nem volt felfestve a hely elé és semmi sem utalt rá, hogy valaki azt már jól kinézte magának, de a csöppet sem udvarias…..
Egyik kedvenc telefonos zaklatócégünk, a Capital Partners ismét meg tudta váltani a paradigmát. Korábban az ő üzletkötőjük nevezte először "szar alaknak" a saját ügyfelét telefonon, most pedig a tréfásan fenyegető-gyalázkodó SMS-ek kultúráját probálják…..
strish 2009.04.15 13:59:58
Még nem láttam, de hallottam már róla, és tényleg hasonló a helyzet. A lényeg (amiért ez az oldal létrejött), h kishazánkban ott b@**nak át téged, ahol tudnak. Én tuti felhívnám a céget, és visszakerestetném azt a kis görényt, h kerüljön csak ki most a munkaerőpiacra, és ott legyen nagy a pofája.
strish 2009.04.15 14:17:41
@EG0: nem fizetnek meg egyáltalán, de így legalább van pénzem kajára, amúgy nem lenne. Amúgy nekem is érnöki végzettségem lesz hamarost, csak most nem a legszerencsésebb az időzítés. Amúgy minket le is hallgatnak, de legalább van olyan opció, h "ne hívjuk többet". (megjegyzem, nem minden esetben, a legnagyobb retek megbízók addig hívogatattnak, amíg meg nem unod, és vásárolsz vagy fel nem jelented őket ===> ezért keresek állati keveset, m én nem tudok eladni, és "nem kezelek kifogást elég jól")
Biztos többen értesültek már róla, de azért elmondjuk, hogy az Ektomorf a legutóbbi budapesti koncert után már nem lépett fel a Szegedre meghirdetett bulin. Terjedtek itt a hírek, hogy mi volt ennek az oka, de hivatalos infó eddig nem érkezett. Azonban Farkas Zoli, az Ektomorf…..
A passion fruit szerepelt már (kétszer is), de most új verzióban bukkan fel Arlene beküldésében:Nem tudom, volt-e már, nem is friss az élmény, de gondoltam, megosztom. Paris Hiltonnal volt egy interjú, amit szinkronizáltak, de hallani lehetett alatta az eredeti szöveget…..
Konzervatórium Így fog fájni 2009.04.02 13:33:00
Nagyon úgy tűnik, hiába ellenőrzik le a szocialista vezetők egymást és egymás híváslistáit, a kiszivárogtatás pompásan megy tovább. Bár péntekig adott időt Bajnai Gordon az MSZP-s képviselőknek, hogy aláírják programját - vagy lehet ismét új madámot keresni -, a dokumentum…..
strish 2009.04.02 14:55:01
1. rokkantnyugdíj ===> 300 000 Ft, ezt igen sokan tudják már (megjegyze, édesapám alig kapta meg, pedig igen komoly betegsége van, amivel nem tud már biztonságban munkát végezni, és így is ki kellett csenegetni ötvenezret a háziorvosnak, hogy gyorsabban menjen a dolog)
2. max. nyugdíj 220 000 körül van, és ezt azok kapják, akik jól kerestek eleve, és van félretett pénzük is bőven, inkább ezt kéne mondjuk 120-ra levinni ideiglenesen, nem pedig azt a csóró 70 évest szívatni, aki ugyan hivatalosan nem dolgozott, de állatokat nevelt, több hektár földet gondozott 5-kor kelt és 11-kor feküdt, a terményből befizette, amit be kellett, ellátott egy halom embert maga után, mégis csakpár tízezret kap.
3. szocpol: vigyék, de legyen elérhető államilag támogatott szociális lakás mindenkinek, és ne csak az kapja, akinek nincs munkája/rokkant/kisebbségi...
4. vonatjegyek: Szeged-Budapest cirka 5600, ehhez semmit nem fűznék hozzá
5. Állami beruházások... - miért nem mehet ez úgy, mint ahogyan a bankok csinálják, minden legyen kész megadott határidőre, az összeget több részletben utaljuk, az egyes elvégzett munkálatok után + fényképekkel igazolni, hogy a megvásárolt anyagok be is kerülnek oda, ahova kellene
6. agráriumtól evonni? mégis mit? lassan már az összes föld néhány tehetős ember kezébe kerül, és az dolgozik tovább rajta, akitől megvették, a támogatást pedig a milkós veszi fel
Sztem a korrupciót visszaszorító intézkedések kellenének első sorban, és fele ennyi gond nem lenne, csak az a fiúknak is rossz ám... Az a baj, hogy hogy a tehetősebb rétegeket meg sem próbálják megszorítani, de a Vörös Kereszt adózhat majd a szétosztottiingyen kaja után.
Durva adó a luxusnyaralásokra, fizessenek a belvárosi úthasználatért csúcsidőben, ha egyedül ülnek a kocsiban (ha megteheti, hogy kocsival jár egyedül...), ne lehessen egy bizonyos fizetés felett cafeteriát adni, etc.
Akik csak a postok első mondatát szokták elolvasni, azoknak mondom gyorsan, hogy nem kell összeomlani fejben, a Last.fm továbbra sem lesz fizetős, csupán a rádiót dugják el a havi 3 euróba kerülő lakat mögé.Amúgy én eddig sem használtam a Last.fm rádióját. Az ember nem is azért…..
Hehe, ez már tényleg olyan, mint egy vicc. Az első akkora volt, mint egy csomag rágógumi és még gombok is fértek rá. A második akkorára sikerült, hogy csak gombok fértek rá. A harmadikra meg már gombok sem fértek. Annak idején a megjelenés után rögtön le is csaptam az…..
"Fehér tojás könnyen törik." - szokták mondani, s ebből kifolyólag általában a magyar ember nem szereti a hófehér héjú tojásokat. Ez a tévhit is - akárcsak a brojler csirke esetében - egy afféle "városi legenda". A vidéki emberek előszeretettel hangoztatják, hogy a tápos…..
strish 2009.03.18 13:00:14
@Manyizga: Pont ez az!
Háztáji tojás előállításánál (is) az anyagiak döntenek. Frissen vágott lucerna, ált. saját termesztésű kukorica, búza + kevés táp (mert az drága), ettől lesz sokkal jobb a falusi, mint a bolti, de a rántottán élőknek ez úgyis mindegy.
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
K-Pont Mára ennyit 2009.02.17 00:02:00
Remélem, ezzel a két "posttal" már érthetőbb, hogy mit is szeretnék elérni. Természetesen, ha új ötlet érkezik, módosítom a szavazást.Na, mivel ma megtanultam blogolni, már csak annyi van hátra, hogy hátba veregessem magam, és nézzek valamit elalváshoz.Jó éjszakát!..
Ez tipikusan az a fajta "fosatós" film, amit az értők jól le szoktak hordani, de sajnos el kell ismernem, hogy én az ilyeneket szeretem nézni, akármilyen gagyik is az effektekés a vágások, stb. Azért jön most ő, mert még új, és hátha felkelti az emberek érdeklődését.…..
Zseniális film szerintem. Őszintén szólva én már picit untam a holokauszt-témás filmeket, kicsit sok volt belőle az utóbbi időben, de ez valami egészen újat hozott. Az amerikai mániákus gyűjtő kaladjait meséli el Ukrajnában, aki egy fénykép alapján elhúnyt nagyapja nyomába…..
K-Pont Üdvözlet Mindenkinek! 2009.02.16 22:03:16
Azért hoztam létre ezt az oldalt, mert van pár hiányosság, amit szívesen látnék az interneten.Mivel én nem az átlag fogyaszói körbe tartozom, ezért pl. a filmekkel kapcsolatos igényeimet nem elégítik ki. Ha látok valamit, amit tetszik, szívesen venném, ha nem kellene sok-sok…..
Mit tehet az ember, ha politikus beszél a tévében? Sírhat-ríhat, végső esetbenberúghat. Mi természetesen utóbbira szavazunk. A berúgásnak azonban nem kell lehangoló és depresszív műveletnek lennie, kis tervezéssel szórakoztató, már-már családi eseménnyé is fejleszthető.…..
Az iPod, az iPhone és az iBook után ismét a szórakoztató-elektronikai piac megújítására készül az Apple. Az amerikai cég szombat reggel bejelentette: újabb sznob, szűk rétegek által elérhető, versenytársaival még véletlenül sem kompatibilis készüléket dobnak…..
Amint arról az Index is beszámolt, február 9-én leégett a Mandarin Oriental Hotel negyven emeletes épülete Pekingben. A csaknem elkészült, Rem Koolhaas (OMA) vezetésével tervezett épület hotelt, színházat és a televíziós stúdiókat is magában foglalt (volna). Az olimpia alatt…..
Ez nagyon durva, ha valaki ilyennel találkozik, semmiképp ne szívjon bele! Lipcse környékén az elmúlt negyedévben 29 embert vittek kórházba ólommérgezéssel és még vagy 140 embert kezelnek enyhébb tüntekkel. Az ólommérgezés tünetei: gyomorfájdalom, hányinger, székrekedés,…..
Aszongya az origó, hogy az HBO jogi lépéseket tett, hogy a jövőben ne lehessen átnevezni sorozataikat, mint ahogy azt a Cool csinálta a Weedsszel. Az HBO szóvicces kedvében Nancy ül a fűbenre keresztelte kedvenc dílerem történetét, amit a fiatalosos Cool Spanglira butított. Szerintem…..
Kenderzsupp Fű és vodka egyben 2008.03.16 14:44:00
A csehek büszkék arra, hogy náluk még lehet kapni ténylegesen mérgező Abszintot. Ugyanez a vicces csapat hihetetlenül bevállalósan piacra dobta a Cannabis Vodkát, ami a nevéből adódóan kendermagokra öntött égetett szeszt takar. Már ott szarul kezdődik, hogy a cég arra veri a…..