Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1303LS

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyiszor láttuk az Olasz meló című filmet, hogy megszámolni sem tudjuk. Minden alkalommal biztosabbak voltunk abban, hogy egyszer mi is megnézzük a lagúnákat, de saját hajóval.  Még mielőtt felmerülne kérdésként, utánanéztünk a szabályoknak, helyi facebook csoportokban tájékozódtunk és kiderült:…..
1303LS 2022.09.07 11:28:16
1303LS 2017.08.09 18:08:04
@Firestarter.18: Pontosan.
Annyit tennék hozzá, hogy a dohányosokkal elmajszolni egy almát nem menne, mert büdösek, budin sem majszolok almát, na.
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
Nem lehetne mégis megoldani valahogy? Kérem... Szóltam elhalóan az autóbérlős kiosk teljhatalmú úrnőjéhez, de a szigorú indiai asszonyság elutasítása bárdként sújtott le rám. Este kilenckor, a sivatag közepén, hatvan kilométerre a dubaji szállásomtól más sem hiányzott,…..
1303LS 2015.05.18 11:04:09
@noob johnson: Olaszok durvák ezügyben, bár érthető.
4000km-re, éjszakai érkezéssel, jó messze a szállástól biztos, hogy egy jól "feltöltött" Visaval mennék. Elképzelhető, hogy a MC-ot nem is ismeri, vagy pont leszarja. :) Amúgyis a kölcsönzők a hitelkártyát szeretik, betétit valamiért nem annyira. Legutóbb MXP-n a 3.felestől vett olcsó (mert én is spur vagyok) önrésznullázót a kinyomtatott A4-es fecnimmel elfogadta úgy, hogy nem foglalt be depositot. Természetesen úgy készültem, hogy be fog zárolni 1200-at, de mégsem. :))
Egy 26650-es, négy 18650-es és három 14500-as akkumulátort fogok bemutatni. Mindegyikük Li-Ion technológiával készült, ebből következik hogy 3.7V feszültségűek. Elsősorban lámpákban használják őket, vagy olyan eszközökben ahol a tápellátást erre a feszültségre tervezték. Friss 18650-es Li-Ion aksi…..
Az előző részek tartalmából:Elkezdtem Volkswagen Bogarat keresni.Vettem egy bogarat, örültem neki.Elkezdtem szerelgetni, kiderült, nagyon élvezetes dolog.Kasznit cseréltünk rajta, szép sárga lett.Az egyik részben pedig felpolíroztam Ezúttal lerobbantunk az út szélén Lilla: Ez a…..
Épp Göbivel ültünk az irodámban, amikor Marci hívott, aki a Velvetnél dolgozik. Autót akart venni, mert a biztosító kifizette a korábban elpusztult Zastava (Yugo) árát. Elmeséltem, hogy nem olyan rég vettem egy Bogarat, és hogy volt egy példány, amit megnéztem ugyan, de hosszas…..
Tiszta hülye vagyok. Mégis hogyan gondolhattam, hogy egy ilyen cuki tárgy, mint amilyen ez a Nénitől megvett Bogár, majd hibamentes lesz, negyvenpár év használat, két tulaj, két élet, két szín és két év állás után. Kb ennyit ültetne az ültető tengelycsonk. Maggal ne…..