Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Etyekhnuter

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Etyekhnuter 2016.11.01 19:06:58
@Juveboy92:
Elvileg a Real Margit és a Dortmund meccseit adják ott a honlapjuk szerint, de a Film Mánia és az M4 közvetítését meg nem tudom, így reménykedem (reménykedünk) még...
Etyekhnuter 2016.11.01 19:32:23
@babo0410: Értem én, h a "minőség" nem a legjobb, de a semminél biztos jobb lenne...
Pl: nekem digi full kábeles tv csomagom van, de a sport tv2 nincs HD-ben, ami igen bosszantó, így volt mikor SD-ben néztem FullHD helyett a meccsünket...
A lényeg, h akkor még mindig nincs infó a holnapi közvetítésről...
Etyekhnuter 2016.11.01 21:31:13
@patrik1112: Köszi! :D
Akkor munka után rohanás haza és pár per lemaradással de sörrel a kézben nézem élőben... :P
A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta a csapat új mesterét, Massimiliano Allegrit méltatta, aki az eddigi mérkőzéseken sikeresen vette az akadályokat. "Mindazok után, amit Conte itt elért, az Allegri személyével kapcsolatos szkepticizmus érthető volt." - nyilatkozta Marotta…..
Etyekhnuter 2014.09.22 20:26:28
@neuropa: Pont ezt akartam írni én is!
Az eddigi eredmények tökéletesek és ennyi meccsel nem lehet már most megnyerni sem a bajnokságot, se bejutni a bl legjobb 8 közé, de jó úton halad, h vmit ennél a csapatnál is nyerjen.
Roberto Pereyra leigazolásával a Juventus tovább folytatja az építkezést, s a játékos bemutatása alkalmából tartott sajtótájékoztató alkalmával a klub sportigazgatója a fiatal argentin középpályást méltatta, majd kénytelen volt megfelelni az Arturo Vidal jövőjét illető…..
Etyekhnuter 2014.07.25 17:23:55
A Juventus bemutatta legújabb projektjét, amelynek a keretén belül a klub építeni kíván edzőpályát, hotelt, üzleteket és iskolát a stadion mellett. Az Öreg Hölgy már kivívta az elsőséget Olaszországban, mint az első klub, amely saját stadiont épített magának, azonban a…..
A Parmától visszavásárolt, majd Torinóban perifériára szorult támadó, Sebastian Giovinco ügynöke úgy véli, hogy Antonio Conte távozásának ellenére, ügyfele bizonyosan maradni fog nevelőegyesületénél, a Juventusnál. A korábban az olasz válogatottban is megfordult 27…..
Úgy tűnik, hogy igencsak döcögős és nehéz rajtot vehet a szombaton hivatalosan is a Juventus játékosává váló spanyol támadó, Álvaro Morata rajtja Torinóban, hiszen a klub hivatalos honlapjának hétfői közlése szerint a Real Madridtól érkező játékos bal térde kifordult a…..
Ma délután a Juventus hivatalosan is bemutatta a csapat új edzőjét, Massimiliano Allegrit. A sajtótájékoztatón természetesen Beppe Marotta is megszólalt, aki szavaiban dicsérte a Bianconeri korábbi edzőjét, Antonio Contét, majd Allegriről is nyilatkozott. "Mindenki ismeri a tegnapi…..
Az olasz és a spanyol sajtó egybehangzó állítása szerint a Juventus megegyezésre jutott a Real Madriddal Álvaro Morata ügyében, aki 22 millió euro fejében költözik majd Torinóba. A tárgyalások már hetek óta húzódnak, azonban az AS és a Corriere dello Sport értesülései…..
A L'Equipe meglepő állítása szerint, melyet azután a madridi székhelyű Marca is átvett, a Juventus a klub egyik legféltettebb értékét, Paul Pogbát ajánlhatja a Real Madridnak, annak érdekében, hogy Torinóba költöztesse a Bajnokok Ligája címvédő argentin szélsőjét, Ángel Di…..
A legújabb olasz sajtóértesülések szerint a Juventus akár már ma sikerrel zárhatja a tárgyalásokat a Manchester United veterán védője, Patrice Evra ügyében. Annak ellenére, hogy a 33 esztendős francia játékos nemrég egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését, a…..
A torinói székhelyű Tuttosport és a Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus élénk érdeklődést tanúsít a Chelsea alkalmazásában álló fiatal belga támadó, Romelo Lukaku irányában, s az olasz klub képviselői már fel is vették a kapcsolatot a londoni kékekkel.  A…..