Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaál Béla

66 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Nagyszerű kezdeményezés mögé állt a 89.5 Music Fm, a Groupama Biztosító, electrostore.hu Műszaki Áruház, valamint a a SCHMUCK ékszer. Az akció lényege, hogy a Music FM naponta licitre bocsájtja a támogatók által felajánlott tárgyakat, melyekből a befolyt összeg a…..
A héten egy különleges megkeresést kaptam a Szépvíz Rádiótól. A különlegességet az adta, hogy a rádió, mely szeretett volna felkerülni az oldalra az nem magyarországi, hanem erdélyi online rádió. Eddigi tevékenységét átnézve örömmel olvastam, hogy a rádió már 4 éve…..
2015. november 1-jén éjfélkor elindult az ország első csak karácsonyi dalokat sugárzó rádiója. A rádió élő műsorral nem jelentkezik, egyelőre csak zenéket játszik a nap 24 órájában és azokat próbálják megcélozni, akiknek a karácsonyi készülődés már Adventtel…..
Gaál Béla 2015.11.04 08:50:58
@Gabriella Harmatné Kulik: Szia! A cikk aljában lévő két linket keresztül tudod hallgatni! Sajnos a rádió csak online hallgatható!
Gaál Béla 2015.11.04 11:22:23
@Anna Istenesné: Kedves Anna! A cikk végén található két linken tudja hallgatni!
Október 29-én a Music Fm reggeli műsora reggel 6-tól egészen 10-ig a budaörsi EURONICS parkolójában várja majd azokat a vállalkozókedvű hallgatókat, akik Fekete Laci nyomdokaiba szeretnének lépni. A tét nem kisebb mint egy közel 1 millió forint értékű ULTRA HD 3D TV. A nagy…..
A Class FM reggeli műsora október 5-én a föld alól, a négyes metró egy kocsijából jelentkezett élőben. A kitelepülés valójában egy promóciós rendezvény volt, melyet a Vodafone szervezett annak örömére, hogy a budapesti 4G hálózatuk 99%-osra fejlesztették, így teljes a…..
Pár napja egy levél fogadott az e-mail fiókomban, melyben a Luxfunk Radio-tól érkezett egy levél, melyben felvételüket kérték az oldalunkra. Sokat hallottam korábban erről a rádióról, legfőképpen a Luxfunk Retro Showról, melyet Klamancsek Krisztián vezet. Ennek köszönhetően…..
Hosszú ideje nem bővült oldalunk új rádióval. Ennek, oka, hogy úgy gondolom, hogy már a jelenlegi kínálat is minden hallgatói igényt kielégíthet. Azonban a minap találtam rá a MegaDance Rádióra, melynek weboldalán meglepődve olvastam, hogy a legrégebbi netes rádió.Megvallom…..
Idén ünnepli 10. születésnapját a DISCO*S HIT rádió show, mely 2005-ben indult útjára a Rádió 1 szárnyai alatt és vált az ország legnépszerűbb diszkós rádió…..
Korábbi évekhez hasonlóan a Music Fm és a Music Killers lemezlovasai a Balaton Sound-on is várják a bulizni vágyókat, mely július 8-tól 12-ig tart. Tavaly a H&M volt, idén a Heineken a partnere a Music Fm-nek. Remélhetőleg idén is élő webkamerán keresztül követhetők lesznek…..
Július 3-án éjjel megrendezésre kerül a MyTuborg Dj verseny döntője a Music Fm és a Cafe del Rio szervezésében. Az este folyamán fellépnek a Music Fm és a Music Killers lemezlovasai. A partit este 5-től Cooky indítja, de még csak a stúdióból, majd az állandó Music Killers…..
Július 3-án Red Bull Air Race 0. napján a Music Fm reggeli műsora a Duna közepén várja a hallgatókat. Azok, akik az Önindító játékaiban részt vesznek, hajóval szállítják az ideiglenes stúdióba. Az első 100 hallgatót friss kávéval és szendviccsel várják. Ezen kívül az…..
Július 3-án reggel 6-tól a győri plázánál lévő Posta Csomagautomatája mellől jelentkezik a Class FM műsora, ahol több mint két millió forint összértékben osztanak szét ajándékot a rádió műsorvezetői. Minden ajándék gazdára lel, árulták el a műsorvezetők, melyek a…..
A debreceni egyes villamos május 19-én új köntösbe öltözött, mely a BEST FM hallgatóinak képéből tevődik össze. A rádió május első hetében több online eseményt is hirdetett, melyeken, ha a felhasználó az "Ott leszek" gombra kattintott, akkor azzal jelezhette, hogy szeretné…..
2015 május 12-én a RAME és HEROE tagrádiók és országosan közel 100 rádió vett rész abban az adománygyűjtésben, melynek során a hallgatóikat arra kérték reggel hat és tíz között, hogy hívásukkal támogassák a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt.…..
A mai nap folyamán elrajtolt a Morning Show roadshowja, melynek keretén belül először a hűség városába Sopronba látogattak el a Class FM sztárjai. A műsor végén pedig a ma 45. életévét betöltő Rákóczi Ferit is felköszöntötték Balázsék, de ne szaladjunk ennyire…..
Magyarország legnépszerűbb reggeli műsora a Morning Show a korábbi évekhez hasonlóan újra országjárásba kezd és öt várost látogat meg május harmadik hetében. Sopron, Kecskemét, Baja és Salgótarján mellé bekerült egy Budapesti helyszín is. Ez azért meglepő, mert hosszú idő…..
Ebben a hónapban két FM-en is hallható rádió jelezte felénk, hogy szívesen látná oldalunkon rádióját, mely nagy öröm számomra. Ebből az egyik a szolnoki Amadeus Rádió. Sűrűn utazok keresztül Jász-Nagykun-Szolnok megyén és olyankor mindig az Amadeust hallgatom. Így már…..
Régóta tervezzük, hogy a dunántúli régióból próbáljuk erősíteni a rádiók kínálatát oldalunkon. Kis keresgélés után találtam rá egy igazi "veteránra" a Helikon Rádióra, mely már több mint 10 éve van az éterben. A rádió jelenleg három frekvencián érhető el Zala…..
Ma 3 éve, 2012. március 7-én szólalt meg Budapest egyik legnépszerűbb rádiója a Music Fm 89.5. Hallgatóságának magját fiatal hallgatóközönség teszi ki. A rádió legnépszerűbb műsorai közé tartozik a Bocskor Gábor által is vezetett Önindító, valamint a Music Killers. A…..
Pár napja facebook oldalunkon egy kedves rádiózó kereste oldalunkon a Rádió Bézst. Először csak néztem nagyokat, hogy az micsoda. Kis utána járást követően úgy gondoltam, hogy ennek fel kell kerülnie oldalunkra. Örömömre szolgál, hogy bemutathatom az új igényes nőknek szóló…..
Az elmúlt időben sokat olvastam a médiában a Tilos Rádióról, mely legfőképpen a frekvencia pályázat körül kialakult helyzetről szólt. A hétvége folyamán gondoltam jobban utána járok a rádiónak, elolvasom a történetüket, belehallgatok a műsorukba. Első benyomásom nagyon…..
Egy frissen indult online rádiót fogok most bemutatni pár mondatban, melyet az Egri nyitott kapu alapítvány működtet. A rádió ahogy a címében is olvasható a 60-as 70-es évek magyar és külföldi előadók slágerei közül válogat. Ha a szívesen utaznál vissza az időbe és…..
A mai nap folyamán egy megkeresés érkezett a Fresh FM-től azzal kapcsolatban, hogy bővítenénk-e kínálatunkat a rádiójukkal. Kis utánanézés, információgyűjtést követően eleget is tettünk a kérésnek. Remek online rádióval bővült kínálatunk. A rádiót középiskolai,…..
Január elején leégett a Táti Szvétecz család otthona, mely egy faépítménnyel bővített mobilház volt. A plusz helységet a házhoz az apa azért építette, hogy elférjenek a négy gyerekkel. A tragédiát egy felmelegedett kályhacső okozta. A tűzvészben mindenük odaveszett. Az…..