Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kobakos

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
NemGogol Nyugi már! 2016.04.15 13:26:54
"Wild Bill" Hickok (James Butler Hickok) 1837 - 1876 "Szijjártó Péter elmondta: nonszensz a jelentés tartalma, és nonszensz az is, hogy Budapesttől több ezer kilométerre lévő irodákban ücsörgő emberek akarják megmondani, Magyarország milyen állapotban van." ("Nonszensz" – Szijjártó nem hagyta…..
Moszkva az elmúlt két évben előbb az orosz-ukrán viszonyrendszert zilálta szét, majd a gazdasági szankciók negatív hatásait ellensúlyozandó felgyorsította az Eurázsiai Gazdasági Unió építésének folyamatát, miközben vadászgépei a közel-külföldtől távolabb, Szíriában…..
Orbán unalmas, ami a tömegkommunikációra épülő korunkban a politikusnak is a halála. Azoknak, akik az átlagnál intenzívebben kísérik nyomon a politikát egyre torokszorítóbb érzés, hogy a nagy plagizátor, a nép felkent majma ásítóan unalmassá vált az utóbbi hónapokra.…..
Kobakos 2014.02.18 21:46:16
@Magyarország jobban teljesít: a növekedési mutató épp csúcsot döntött. A számokkal lehet trükközni, de hogy lényegesen erősebb a gazdaság, mint 2010-ben volt, vagy szockói úton lett volna, azt épeszű ember nem vitatja.
Kobakos 2014.02.18 21:54:49
@Cirmos Cica: Gyurcsánynak valóban csökkent a vagyona kormáynfőként, AKKORIBAN JÖTT KI NAPI 239.000 FT-RA A CSALÁDI KONYHAPÉNZ! :) Erre emlékszel még? Ezt vallotta be.
Így könnyű. Mehg kárpótolta, hogy az Altus közben viszont nőtt!
Kobakos 2014.02.19 10:17:06
@Rezsicsökkentő Hapcibenő:
"Ez az alapfelállás a kis agyatokban"
Megkérdezetem, hogy hova soroltál be? Nem tudok róla, hogy tagja lennék bármilyen csoportnak, a magam nevében beszéltem.
"TI" érvek helyett mindig kategorizáljátok a vitapartnert.
Tehát szerinted nem állunk jobban, mint 4 éve?! Ezt te mered állítani? Akkor Csillag Istvánnal egy szinten vagy.
Már az is bicskanyitogató volt, amikor Rogántóni nekikezdett a színjátéknak, hogy majd a frakció felkéri a kormányt, hogy csináljon ezt meg azt, foglalkozzon ilyen meg olyan kérdésekkel, például a Fidesz javaslatára a devizahitelesek problémájával vagy a rezsicsökkentéssel.…..
Kérem, egyfelől átadjuk "az élet fonalát nemzedékről nemzedékre", másfelől "tiszta, fehér lapot" nyitunk az életünkben. A nyilvánvalóan ellentmondó kettő hogyan is lehetne egyszerre? Hogyan kezeljük Áder János szimbolikus államfő újévi üzenetét, ha már az első percében…..
Kobakos 2014.01.01 18:27:17
@Le_Penseur: hovatartozás nélkül, szerintem üdítően kedves, érdekes, emberi beszéd volt, fölösleges és unalmas sallangok nélkül.
Én józan voltam, amikor hallgattam, most akkor mit lehet nyugodtan kijelenteni?
Kobakos 2014.01.01 18:30:14
@Mozartkugel: próbáld akkor is meghalgatni, amikor nem vagy nagyon ittas.
Kobakos 2014.01.01 19:25:35
@lüke: Nem értem, mi van, ha Áder is elmondhatta volna? Mi értelm van 25 évre visszanézni a beszédeket?
A Magyar Kerékpárosklub nyílt levélben emlékezteti Tarlós Istvánt, miket ígért 2010-ben. Az akkori főpolgármesteri programban még a tömegközlekedésé, a gyalogos és kerékpáros forgalomé volt a prioritás, az MKK szerint úgy tűnik, mintha ezt elfelejtette volna Tarlós, aki…..
Sajátos módját választotta az ünneplésnek az a huszonhárom éves edzőnő. Az amerikai Samantha Sullivan két védencét, a 16 és 17 éves focistákat a városba csalta egy pizzára, hogy megköszönje nekik a pályán nyújtott teljesítményt, azonban az ünneplés nem várt fordulatot…..
Vöröshajú lányok Calli 2013.06.24 07:34:00
..
Kobakos 2013.06.24 22:57:40
@HallatlaN: Kérlek szólj, hogy mikor mész legközelebb, veled tartanék.
Tegnap, a magyar-portugál meccs idejére száműzve lettem, mert Úrfi szűzérmét kívánt. Azt hiszem nem vele kellene boltba járnom, mert olyan mint a gyerekek. Legyen ez, meg az, meg vásárfia, meg kóla, meg tökmag...persze, meg toronyóra lánccal. Szóval jófej voltam, és gyorsan sütöttem neki egy adagot,…..
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Kobakos 2012.10.18 22:33:12
@A szerelő: gyöngécske az agyad. A konkrét esetről beszélünk, hogy olga hülye és idegesítő volt. Ha egy riporter hülye, erre fel kell hívni a figyelmét.
Kobakos 2012.10.18 22:35:53
@Igazságos János: miért ne lehetne minősíteni a riportert? Főleg ha amatőr, unalmas és egyben idegesítő is.
Szkeptikus blog Attila-domb 2009.07.09 07:05:00
Szilágyi János barátomnak volt egy rovata egy tekintélyes bormagazinban, melynek alapötlete az volt, hogy fehér asztalnál, borozgatás mellett minden ellentét elsimítható. Megtisztelt azzal, hogy engem is meghívott egy ilyen csevegésre, és azt kérdezte, ki lehet az az ember ma Magyarországon, akivel…..
Kobakos 2012.08.23 19:54:53
@pounderstibbons: válaszoltam neked, jó a sztorid, véleményem (és gondolom a tiéd is) nem változott.
Kobakos 2012.08.23 23:10:00
@fordulo_bogyo:
1. általában igen, de:
2. ilyen alapon az összes reklám 95%-át lehet kritizálni, akkor ezekről közösen kellene állást foglalnod
3. a közfelfogás tudomásul veszi, hogy a reklámokban túlzások vannak
4. ha csak EGYETLEN esetben is történt gyógyulás a dombon, már igaz az állítás
Kobakos 2012.08.25 08:36:20
@pounderstibbons: a Bemer ágyat kétszer próbáltam ki, szerintem valóban jó hatása van, de semmilyen szer vagy eszköz nem gyógyít minden problémát, a C vitamin sem. Biztos, hogy az emberek X %-ára semmilyen hatással nincs a Bemer ágy.
Érdekes egybeesés, hogy míg a jelek szerint a AXA nyugdíjpénztárának magyar tagjai nem kaptak 13 év befizetéséből szinte semmi hozamot, a francia cég rekordnyereséget termelt: Négyszeresére növelte első féléves nyereségét Európa második legnagyobb biztosítótársasága, a…..
Kobakos 2011.08.06 11:47:46
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
Restnök, szaladár, ugrány és ahány állat csak az állatkertben van: a nyelvújítás korában mindnek új nevet akartak adni. A cikk „a boncolt humorványok közül fejti ki a piros világosságot”, vagyis a nyelvújítás korának vicces teremtményeit gyűjti csokorba. A…..
  „A nyugati filmek firmák/cégek, az amerikai befolyás és a zsidó pénz ellen” lép fel a kétharmados Fidesz, mert új ellenség kell neki a baloldal legyőzése után - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak adott nagyinterjúban Kovalik Balázs, a budapesti Operaház…..
Varánusz Márt-írók 2010.06.26 14:00:00
Nem hittem, hogy a Gyurcsány érdekében tiltakozó 108 embert komolyan veszi valaki. Azt még kevésbé, hogy a csoportosulás hiszticunamit képes kiváltani a jobboldali médiában. De tévedtem. Seszták Ágnes olyan helyre összeesküvés elméletet rittyentett belőle a Nemzet…..
„Menj már el hozzá, próbáld ki! Nagyon klassz keze van, utána kicsit fáj, de két nap múlva, mintha kicseréltek volna.” – ezekkel a szavakkal ajánlottak valakit, aki gyógymasszőr. – „Ja, és ne lepődj meg, bugyira le kell vetkőzni!” – jött…..
Érdemtelenül jól bánik a Tesco - az ír Tesco legalábbis - Magyarországgal: azt a hamis képet keltik a vásárlókban, hogy Pumaföld egy ugyanolyan príma gasztronómiai fészek, mint egy olasz nagyváros. Balapety egy ír hipermarketben vásárolt olasz szalámiválogatást fotózott le, a…..
BajszosErik feladja a leckét a mikroközösségek szélsőséges humorát kedvelőknek. Képvicce egyfelől szerintem szinte megoldhatatlan, aki viszont mégis képes arra, hogy megfejtse, azzal villáminterjút szeretnék csinálni. Úgyhogy pályázat: a megfejtést nem árulom el, óra indul,…..
gg.blog.hu A kampánycsend halála 2010.04.12 16:46:00
A vasárnap este 7 óra után történt, egyszerre vicces és botrányos események halálos csapást mértek a kampánycsend intézményére. Nem maradt más választás, el kell takarítani ezt a hullát az útból, minél hamarabb. Az internetes tartalomszolgáltatók egyesületének soros…..
Bevallom, az utóbbi két három hónapban már-már olyan tévképzetem támadt (és nem csak nekem), hogy Gyurcsány Ferenc hiányzik ennek az országnak. No, nem mint miniszterelnök, de ez az arc mégiscsak elérte azt, amire az elmúlt húsz évben másnak esélye sem volt: közös nevezőre…..