Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pieta V

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vegyünk egy láda almát, lehetőleg magas pektin tartalmút, mint például ezt az Elstar fajtájút. Nekem egy 14 literes lábasom van, abba egyszerre 4-5 kilóból tudok pektint főzni. (bocsánat a további képek minőségéért, munkaközi fotók, borzalmas fényviszonyok mellett) Az…..
Eszter Befőz karob szirup 2011.10.11 18:37:06
Idén is szedtünk Horvátországban, de most már felkészültebb voltam, tudtam hogy mit szeretnék belőle készíteni. Tavaly még csak jópofaságból hoztunk, eszegetni, elosztogatni, meg a bio-sütibárba vinni hogy tudják mutogatni. Képet idén elfelejtettem készíteni a fáról,…..
Csapkod, repked és örül. Mindenkinek büszkén mutogatja, hogy négy kiscicás óra van a kezén. Kipróbálja a 3D tévét a 3D szemüveggel és néha a földre veti magát kacagva, ahogy közeledik a kamion. A lelkesedése átragad több kisgyerekre is. Odajönnek, és ők is kipróbálják.…..
Az igazság az, hogy el tudom képzelni mennyire nehéz lehet egy autista kisgyerek szülőjével beszélgetni annak, aki nem ismeri a problémát. Sokan zavarban vannak, sokan segíteni szeretnének, ezért néha olyan dolgokat mondanak, amivel akaratlanul is megbánthatják a másikat, de vannak…..