Regisztráció Blogot indítok
Adatok
**peti**

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Edzés, táplálkozás, pihenés - ezt a három dolgot tartják az edzők a fejlődés alappilléreinek. Érdekes pszichológiai tény, amit kevés szakértő vesz észre: amikor a sportoló a táplálkozás vagy a pihenés elégtelenségével magyarázza az edzés hatástalanságát és a…..
Hozzászokhattunk már, hogy évente kirobban egy-egy új hóbort, majd szép lassan a feledés homályába merül, ahogy a könyvek cserélődnek a boltok polcain. Hogy a legújabb fogyókúra fennmarad-e az idő rostáján, vagy múló hóbortként alámerül, majd eldől. Az értelmi szerző, aki…..
Ebben a sportban sem érvényes a "mindent semmiért" elv, vagyis az, hogy ugyanolyan feltételek mellett jobb eredményeket kapok. Valamit valamiért. Számtalan módon érhetsz el jobb eredményt, mint ahogy számtalan módon hibázhatsz. A bejegyzés apropója egy gyakori probléma, amit…..
Komment nélkül. ..
Tanulj meg fekvenyomni! Miért kell megtanulni szabályosan fekvenyomni, amikor a tapasztaltabb, izmosabb sportolók és versenyzők se nyomnak szabályosan...? Hadd feleljek kérdésre kérdéssel. Miért kell megtanulnod az iskolában szépen és helyesen írni, amikor az életben senki sem ír szépen és…..
A trend a fennálló rendszer működési stílusa. Amikor azt mondom, törd meg a trendet, úgy értem, válts stílust vagy döntsd meg a rendszert...1. Guggolj fej fölötti tartással! Remekül fejleszti a mozgáskoordinációt, és az első edzések után jó eséllyel nagyobb izomláz lesz a…..
"Divattá vált személyi edzőnek lenni" - olvashatjuk egy nemrégiben megjelent cikkben, mely a mainstream fitnesz-testépítő médiában jelent meg. Önsorsrontó hivatás - miért ne legyél személyi edző? A cikket olvasva derült égből villámcsapásként ért a felismerés: atyaúristen,…..
Bármiről legyen is szó az életben, általánosan igaz, hogy a dolgok nem ingyenesek. Ha úgy tetszik, mindenen van egy árcédula, ha meg akarod kapni, az ennyi és ennyi időbe, pénzbe, energiába kerül. Ahhoz, hogy nagyobb és erősebb legyél, időt, energiát, és pénzt kell áldoznod.…..