Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bithalver

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta dolgozunk már egy kiadványon, amelyet eddig nagyrészt titokban tartottunk, de most eljött az ideje, hogy bemutassuk: hamarosan érkezik újabb, és minden eddiginél nagyobbat markoló antológiánk, a Gardner Dozois szerkesztette A legjobbak legjobbjai: Harmincöt év legjobb science fiction novellái…..
bithalver 2019.07.24 12:03:29
Te is hisztirohamban törsz ki, amikor meglátod, hogy valaki meggyűrte a kártyádat? A játékosaid izzó haragodtól rettegve csipesszel emelgetik a bábukat a hatszorosan laminált tábládon? Vagy te vagy az, aki maga hajtogat csákót a kártyákból és használja pohártartónak a karakterlapját? Én az előbbi…..
Szokás szerint csodálatos sci-fi és fantasykönyvekkel, valamint némi horrorral és pár képregénnyel örvendeztetnek meg minket a könyvkiadók a Könyvfesztivál alkalmából...
Minden egyes könyvünk sorsát figyelemmel kísérjük, de az első magyar szerzős novelláskötetünk utóélete érthető módon különösen foglalkoztat minket. Úgy látjuk, a néhány hete megjelent kiadvány eddigi fogadtatásában van egy visszatérő elem: többen is hiányoljátok az előszót. Bármennyire is suta lehet…..
Az Altered Carbon egy cyberpunk-trilógia első kötete volt, Richard K. Morgan az írója, a főhőse meg Takeshi Kovacs, egy speciális kiképzést kapott katona, az ENSZ rendfenntartó erőinél szolgált, és csinált sok-sok mindent, amiről nem szívesen beszél. Aztán jegelte magát, mert…..
Szóval akkor Scythe, amit sokan az elmúlt év egyértelmű sikerjátékának, sokan meg a hype kiteljesedésének tartanak. Azt tudjuk, hogy a mechák ötvözése az első világháborús tematikával telitalálat volt és úgy hatott a fantasyben fuldokló játékostársadalomra, mint egy jéghideg citromos tea a nyári…..
bithalver 2017.03.15 21:49:19
Kétszer is megnéztük, de nem vicc, hanem tök komoly. A Microsoft egy olyan Android alkalmazást fejlesztett, melynek célja, hogy Android felhasználókat csábítson a saját mobil platformjára. A Switch to Windows Phone ugyan a mi régiónkban nem elérhető, de van egy linkünk a Google Play…..
A Diaszpóra Greg Egantől nem regény. Vagy nem olyan, amire eddig azt mondtam, hogy regény. Mérnöki végzettséggel és erős természettudományos ismeretekkel is az asztalba kapaszkodva olvastam az ausztrál matematikus / esőember könyvét, és mire az első 100 oldalon túljutottam,…..
Bigyóblog Pohártartó asztalra 2011.11.22 12:49:00
Könnyen az asztal szélére csiptethető, így biztos helyen tudhatjuk a poharat. Akkor lehet ez hasznos, ha rettentő kupi van az asztalon, vagy kell a hely másra, vagy valaki hadonászik ott és félő, hogy feldől a pohár. Ötletnek nem rossz, az Amazontól rendelhető hat dollárért. Via…..
Na, hát ha valamit, ezt a hírt imádni fogják a kedves olvasók: az elmúlt években folyamatos útkereséssel vívódó Korn zenekar rájött, hogy ők már akkor is dubstepet játszottak, amikor ez a stílus még nem is létezett! Mint ismeretes, a zenekar mostanában azzal sokkolja a…..
Arról már többször írtunk itt a Lángoló Gitárokon, hogy Trent Reznor készíti a Tetovált lány (angolul The Girl With The Dragon Tattoo, eredeti svédül Män som hatar kvinnor) című film amerikai változatának a zenéjét. Arról viszont eddig nem volt szó, hogy a Nine Inch Nails…..
bithalver 2011.05.30 10:29:14
Pár napja megírtuk itt a Lángoló Gitárokon, hogy a Korn új dalai állítólag elég soundgardenesek lettek, most viszont a zenekar énekeséről lesz szó. Jonatahan Davis ugyanis már évek óta készül első szólólemezére, folyamatosan beszél is róla, pl. olyanokat, hogy élete…..
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
bithalver 2011.01.03 16:03:38
Felemelő industrial-goth zene találkozása a giccsbe hajló, mégis fenomenális CGI űrháború jeleneteivel. Íme a Newtype az orosz Unrealtől.További információk a zenekar honlapján (már ha az ember ért oroszul)...
bithalver 2010.10.29 10:25:33
Csináld magad játékok Pingviadal 2010.10.27 11:35:00
 Pingvinek küzdelme a gazdagabb lakomáért! Csapatmunka, ravaszság, jégtáblák, madarak, halak és egyéb izgalmak!    Olyan játékok után kutattam, amik jók egészen kicsik számára is, de nem bugyuták és nem a szerencsére épülnek. A Hey! That's my fish! (magyarul…..
Volt ugye egy szülinapi képregényes nyereményjátékunk, képregény-forgatókönyveket kellett beküldenetek, ketten játékot is nyerhettek ezekkel. Elkezdjük közölni a jobbakat, aí következő hetekben lesz még több ilyen poszt is. Mivel a lustaság fél egészség, először azokat…..
bithalver 2010.10.26 12:11:04
A gép elé áll és hanyagul odaveti - "Egy csésze indiai teát !" A szerkezet pedig zúgni kezd, esetleg - ízléstől függően - vibrál vagy felfénylik, majd a nyíláson át előbukkan a forró ital. Nos, ha a teát nem is, a csészét már nyugodtan kérhetjük. A…..
Mai első játékunkat állítólag felvételi interjúkon használják Japánban. A feladat, hogy átjuttassunk mindenkit a folyó túloldalára, a következő szabályok szerint:  - Csak két személy lehet egyszerre a tutajon.  - Az apa nem maradhat egyedül egyik lánnyal sem,…..
bithalver 2010.06.18 10:05:06
Pár napja már megszellőztettek némi infót a How To Destroy Angelsről, ami Trent Reznornak, a Nine Inch Nails-főnöknek és nejének Mariqueen Maandignek a közös projektje, most viszont itt az első teljes dal a nyáron megjelenő EP-ről. Mint azt legutóbb is írtuk, az eddig hallottak…..
Minél többen csináljuk, annál biztosabb, hogy elterjed a hír: nem éri meg szabálytalankodni a zebrán! Semmi mást nem csinálunk, csak megpróbáljuk elérni, hogy tudatosodjon az emberekben: a zebra a gyalogosoké. Egy pár alapvető dolog a tovább gomb után, amit MINDENKÉPPEN tartson be…..
Büszke Manhattan Portage-tulajdonosként persze nem szívesen javasolnék más táskát. (Ok, esetleg a Rickshaw vagy a Timbuk2 jöhet még szóba nálam.) Egy negyedik cég, a MobileEdge viszont meglátta a lehetőséget a sok unott képű reptéri geekben, és olyan laptoptáskákat dobtak…..