Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorromoka

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
A TotalFilm összeállította minden idők 50 legnagyobb csalódást okozó filmjének listáját, s valljuk be ilyen listát is ritkán látunk mostanában. Sok helyen bele lehetne kötni a listába, kezdhetnénk azzal, hogy miért nincs a listán egyetlen Alkonyat-film sem, vagy hogy a Lány a…..
zorromoka 2012.08.28 14:40:18
@Gondolkodni Próbáló Birca: én megnézném :)
Filmdroid Tha Last Stand poszter 2012.08.16 08:30:00
Arnold Schwarzenegger egy volt LAPD drog-nyomozót, Ray Owenst alakítja, aki otthagyta a régi életét egy félresikerült bevetés miatt érzet bűntudatból. Azóta csendesen telnek a napjai egy kis határszéli város, Summerton Junction sheriffjeként. Ám a nyugalmát megtöri egy drogbáró,…..
zorromoka 2012.08.16 14:38:21
@mereszet: öö, Ovizsaru? Junior?? Expendables??? :D
Olyat láttunk a Story magazin címlapján, hogy a talpunk is görcsbe rándult tőle, pedig eddig ezt csak a Hacktion-pilot tudta kiváltani a szerkesztőség tagjaiból. JIMMY ÉL, BASZKI, és az USA-ban fagylaltozik bicegve, jellegzetes akcentussal beszél és riadt képet vágva rohan el…..
zorromoka 2012.08.02 15:54:59
Elérte a gazdasági válság a Barátok köztet is. A Blikk szerint 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűntetésével, illetve leépítésekkel próbálják meg a gyártók a költségvetést javítani. A keddi stábülésen jelentették be, hogy leépítések és…..
zorromoka 2012.02.02 12:50:55
@Tony Almeida: szar a nesönel is, de még mindig fényévekkel jár a BK előtt. Ráadásul a nesönel egy csatorna ahonnan azért bőven lehet válogatni, míg BK-ban minden este Klaudia fintorog az arcomba bele.
Nem a bulvár szót a pinához hasonlóan csak rémülten suttogó esztéta, és még csak nem is a Nemzeti Együttműködés Rendszere beszél belőlem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy a Tv2 szerint az új alkotmány csak egy mínuszos kishír a húsvéti nyúlsimogatás és az ENSZ-főtitkár…..
Korábban már írtam a modenai Osteria Francescana nevű étteremről. 2008. októberében jártam ott, akkor még fogalom nélküli fogyasztóként, aki evett már néhány jobban sikerült rántott húst az életében, de akinek a csúcskonyháról lövése sem volt. Nem különösebben hatott…..
Star Wars Angry Star Wars Birds 2011.04.19 13:34:07
Réges régen, egy messzi messzi galaxisban, amikor a gonosz galaktikus malacok elrabolták a madarak tojásait, azok fellázadtak. És ez lett belőlük.Via Starwarsblog..
VV Olivér, VV Zsófi és VV Gigi kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő játékosoknak, aki persze egyelőre mit sem tudnak az egészről. Olivér természetesen VV Alekosz és VV Éva duóját erősíti majd, Gigi Jerzynek nyújt testi-lelki…..
zorromoka 2011.04.18 15:08:11
@YZ: kicsire nem adunk
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
zorromoka 2011.04.08 09:22:40
@rothman: másként látja el
A Dell marketingvezetője, Andy Lark megköszönte Steve Jobsnak a munkát, amit a tabletpiac létrehozásában végzett, majd szépen eltemette az iPadet. A haldoklás jeleit mostanában igencsak jól leplező tablet Lark szerint csak akkor jó, ha "rengeteg pénzed van és egy szigeten…..
zorromoka 2011.03.30 14:03:40
IDDQD Super Mario fps-ben 2011.03.22 20:06:00
Igazából szégyen, hogy csak most posztoljuk az elmúlt napok legjobb játékos videóját, mert többen is felhívtátok rá a figyelmünket, de jobb később, mint egyszer sem: Igen, ez a NES-es klasszikus Super Mario Bros első pályája 3D-ben, fps nézetben. Egy Brandon Laatsch nevű…..
zorromoka 2011.03.23 13:07:21
@Stöki: "A zsenit főként az ötletre értettem." Persze-persze. Na meg ha neked ez zseniális ötlet... Hihetetlen mennyi ideig tudták lenyomni azt a torkomon amit magyar újságírásnak hívnak. Ezzel letudtam a hsz önkritikus részét is.
zorromoka 2011.03.23 15:18:54
@Stöki: index címlap, nuff said. Mindenesetre bocsánat a rosszízű hsz-ért, bal lábbal keltem. Tudom hogy marha nehéz frissnek és eredetinek lenni, de szerintem próbáljatok meg kevéssé "szenzációhajhászok" lenni, és inkább a görbe utat járjátok még ha az nehezebbnek tűnik is.
Megtaláltam a tökéletes budapesti színházat. Minden szempontból ebbe a városba illik: a színpad egy belvárosi, romos bérház, a színészek lelkes, gyakorlatilag ingyen dolgozó, végzős színművészek, a darab pedig arról szól, hogy folyamatosan meglepjenek.Akik a Facebookon követnek…..
zorromoka 2011.03.23 14:14:42
@TomAce: plusz ugye a Douglas-es Játsz/Ma(The Game). Imádom mindkettőt (ki nem).
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
Kedves olvasók, Stöki egyéb irányú teendői miatt a héten megint alibi van, viszont cserébe igyekszem megint valami olyat megragadni, ami beindítja a nosztalgiázást. Összeszedtem pár dolgot, amik régen szerves részét alkották a játékidőnek, de mára szinte teljesen kivesztek -…..
zorromoka 2011.03.10 14:18:35
@a Bloom: fénymásoló nem volt a közelében? Lehet ma már milliomos lenne ha talált volna egyet :)
És ez bizony (játék)történelmi esemény, mert ilyen még sosem történt, ahogy a díj átvételekor a szerző, Christopher Tin meg is jegyzi. Az 53. Grammy-gála "Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalist(s)" kategóriájában nyert a Baba Yetu, amit eredetileg a…..
Darren Aronofksy, a The Wolverine rendezője arra utasította Hugh Jackmant, hogy pakoljon fel magára még némi izmot. Az ausztrál színész pedig hozzá is lát, hogy úgy nézzen ki, mint az azokban a filmekben, ahol Wolverine-t játszotta. 25 fontnyi (azaz kb 11-12 kiló) plusz izmot kell…..
A kérdés pontosabban: mitől lehet halmozottan káros a számítógépes játék....? Mielőtt belecsapnék az internetezés veszélyeinek témájába, kicsit visszakanyarodom a tegnapelőtti bejegyzéshez, ugyanis kimaradt egy fontos tény az írásomból. Bár sokak számára tudat alatt…..
A múltheti posztban emlegetett megvalósuló plázák egyike a KÖKI Terminál, mely ha minden jól megy, 2011 őszén már meg is nyitja kapuit. Magát az épületet (meg a helyszínt és a lebontott állomást, amelyért szerintem tényleg kár) már többször bemutatta az Urbanista, úgyhogy…..
zorromoka 2010.11.10 18:28:47
@Nevem Earl: ami a Duna Plazaban van azt nem nevezném mozinak
Oké, lassan várjuk a dumaszínházas mosóporhirdetéseket, ki lehet erőltetni egy-két vicces sztorit a makacs foltok témakörében is, legalább annyit biztosan, mint a számítógépes vírusvédelemmel kapcsolatban, márpedig éppen ezt teszi a standupos Kiss Ádám az ESET filmjében. A…..
zorromoka 2010.11.09 08:05:46
@dula: @Rebca: www.youtube.com/watch?v=GXbPwDV7Eek

Ezt is olvassa, de hogy?
A CW műsorának rajongói nem győzték kapkodni a közelmúltban a fejüket, annyi változás állt be az Odaát életében. A show vetítése átkerült a pénteki napra, az ősszel 6. évadát kezdő Samék pedig a produkció atyja, Eric Kripke nélkül folytatják munkájukat. Az öt évados…..
zorromoka 2010.07.23 19:25:57
labdabiztos Repülő hollandi 2010.06.06 19:00:00
Kétféleképpen is értelmezhetjük ezt a címet. Egyrészt utalhatunk vele Arjen Robben futósebességére, de mivel erről Bodnár Laci többet tudna mesélni, inkább foglalkozzunk a másikkal. Erwin Koeman már maga is vizionálta, hogy a következő MLSZ-szeánszot követően legfeljebb a…..
zorromoka 2010.06.10 16:49:39
@Artie: abba a labdába szerintem kicsit beleért a sorfalból egy kéz...
Megvolt az első méreckedés, és bizony leugrott négy kiló, amitől én most épp a bőrömből készülök kiugrani! Azt kell mondanom, nem is olyan nehéz ez a egész életmódváltós mizéria, a sport része meg kimondottan élvezetes. Főleg, mióta megy a bicajozás! Azt vettem észre,…..
zorromoka 2009.05.20 14:24:22
@Herlock Sholmes: lol, egyetértek
Az a számító Nick Hornby, aki az emberek futballszeretetén felindulva könyveket írt, majd meggazdagodott egyszer valami olyasmit is talált mondani, amit a sportújságírás csúcsára született népsport jegyzetírói szívesen idézgetnek. Általában valami olyasmi felütést kell…..
zorromoka 2009.05.20 13:48:54
@Frigo: nekem hiányzik. jobban mint a tippjáték...
Regeteg hírünk van még az upfronts-ról, amire szinte már nem is marad infó, ha így haladunk (nem feledni, hétfő - Fox, kedd - ABC és NBC, szerda - CBS, csütörtök - CW). Na jó, a végleges menetrendről és a berendelt újoncokról innen fogunk tájékozódni, de annyi minden …..