Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szempontpuska

1304 bejegyzést írt és 7653 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol logikus, hogy lekéstem a Vincent szülinapot a posztommal, hiszen magát a születést is lekéstem. A Vincent szerzőgárda nagyobb részével szemben én nem egy IRL társaság részeként váltam szerzőtárssá, hanem törzsolvasói pozícióból avanzsáltam. Amikor a közösség befogadott, az nagy pillanat volt…..
szempontpuska 2019.03.08 13:32:40
@Melchi Zadok: én pl. szóltam JT-nek, hogy kérje fel! :-D
Na helló Vincent! Hogy vagy? Szólt JT, hogy 10 éves lettél. Gondoltam benézek, hogy lássam megvagy-e még… Hogy te mekkorát nőttél mióta elmentem!!! Te jóisten, hány éve is? Fura itt körülnézni… Vajon hányan vannak még itt a régiek közül? Megváltoztál! Nem, nem úgy mondom: jól nézel ki. De…..
szempontpuska 2019.03.05 08:41:26
@aritus: Bizony! Jó kis móka volt!
@Érvsebész: Modellt nem álltam, inkább paparazzi felvétel (karikatúra) lehetett rólam
@stefan75: Nem egyedül csinálom
@Bkkzol: @A tudomány sosem téved!: Ahogy ez a posztból magából is kiderül, vincent és vincent között meglehetősen nagy viták/különbségek voltak a moderálással kapcsolatban. Az egyik véglet az lenne, amit Gerényi tett a polidilivel és a trollok ellehetetlenítették a terepet. A másik pedig az unisono, ami viszont belterjessé teszi az egészet.
Mindenesetre ebben a posztban (eddig) nem láttam törlést, de itt már nem mi vagyunk a landlord. Mi régiek már csak látogatóba ugrottunk be
;-)
Történt, hogy néhány kedves öregúr és hölgy bejelentette, hogy akkor ők most aztán csinálnak valamit a hazáért. Össze is gyűltek ezért vasárnap néhányan, mondtak egy-két dolgot. Kimentek a lapok tudósítói, tudósítottak róla. Az MTI-ben is megjelent egy összefoglaló.…..
Aggasztó lenne, ha egy feleltőlen intézkedéssel felelőtlen politikusok Amerikát a digitális kőkorszakba löknék vissza. Ez szembemegy a világban zajló folyamatokkal. Szélsőségesen antidemokratikus és antiszociális. Növeli az egyébként is meglévő digitalis szakadékot és csak…..
Ha valamikor, most igazán szüksége lenne a kormánynak az éppen szétvert külügyi tárcára. John McCain, amerikai republikánus szenátor, a Fidesz régi szövetségese ugyanis immár nemcsak azzal vádolja Orbánt, hogy egy neofasiszta diktátor, hanem azzal is, hogy a magyar vezetés…..
szempontpuska 2014.12.04 13:18:26
@maxval birca hozzászóló: Szuper!
Máris bekövettelek!
:-)
Eddig még nem látott képekkel! Fantasztikusan szép fotókat kaptam a minap a millennium körüli Budapestről egy orosz ismerősöm jóvoltából. Az ottani történelmi blogokon bukkantak fel a képek. ..
szempontpuska 2014.11.08 11:53:01
@Ditpet: II. világháború
szempontpuska 2014.11.08 13:09:14
@Ditpet: Nyilván a Mária-Valéria telepről, meg az angyalföldi nyomortelepekről, vagy a lőrinci ládaházakról kevesebb fotó készült és azokat nem is mutogatják, de ha mindkét korban élhettél volna akkor, mit mondanál?
szempontpuska 2014.11.08 14:24:15
@Ditpet: Pelenkáztál már gyereket?
Kipróbálnád milyen az élet hűtőszekrény, védőoltások (pl. gyermekbénulás, kanyaró..) vagy tetanusz nélkül?
Esetleg mosna a feleséged fateknőben?
Rettegnél a torokgyíktól?
Laknál vályogházban?
Lapátolnál szenet?
Mihez kezdenél angol WC nélkül?

hagyjuk már ezt az idealizálást pls!
Most ezt a kitiltás cuccot tolják odaátról megfegyelmezésileg, de ha úgy hozza kedvük, a bombázás sem kizárt. Próbálok felkészülni minden lehetőségre. Deutsch Tamás 2014. október 19...
szempontpuska 2014.10.26 09:07:55
Az első Phil Collins poszt kommentfolyama nagyjából a várakozásoknak megfelelő fanyalgásokkal telt el, így semmi olyan körülmény nem merült fel, ami miatt a második epizód tervezett menetén változtatni kellene. Mai első számunkhoz annyit előre el kell mondani, hogy ennek a…..
Ebben az értelemben Brüsszel valóban Moszkvára emlékeztet és ha ez az unió jövője akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogyan kellene ebből szép lassan, óvatosan, de kihátrálni Kövér László 2014. október 23.     Szerinted megkezdte Orbán Magyarország…..
Ez a kormány már az EU problémája is (...) Az Európai Uniónak világossá kell tennie, hogy nem nyújt segédkezet semmilyen megfontolásból hazug és csaló, a kommunizmus erkölcsi örökségét máig fel nem adó kormányzatoknak (...) Magyarországon ez az elit nyíltan kijelentette,…..
arra kérjük a Gyurcsány-koalíció tagjait, hogy ne szervezzenek újabb és újabb támadásokat Magyarország ellen Rogán Antal 2014. október 20...
fidesz.hu 2008 április 26..
1000 éves államisággal rendelkező ország vagyunk, de szükségünk van az USA barátságára. Mivel mi csak barátságot várunk, nem értjük az amerikai lépést, de a kormány tiszteletben tartja az amerikaiak döntését, csak segítséget kér ahhoz, hogy felderíthessék, mi történt –…..
szempontpuska 2014.10.21 14:34:11
@Kettes: Töröcskei?
Az e-book merénylet a könyvkultúra ellen, mert azzal fenyeget, hogy a kötetben őrzött szellemet a technoszférába kapcsolva kolonizálja, akárcsak az iparosított civilizáció az erdőt, az infokommunikációs marketing-halandzsa pedig a nyelvet. Békés Márton  - jobbklikk.hu - 2014.…..
Rövid minisorozatot indítok a hangfalon belül, amelynek célja néhány (annak idején) jelentős, de ma már talán kevésbé ismert lemez felidézése az 1974-ben megjelentek közül. A válogatás teljesen önkényes (rengetegen beférnének még), a műfaj vegyes (de ezúttal igyekeztem…..
szempontpuska 2014.10.19 16:05:12
Ő is azok közé az előadók közé tartozik, akikről az igazán vájtfülűek és hozzáértők pont azokat a számokat értékelik nagyra, melyeket rezzenéstelen arccal és teljes érdektelenséggel simán továbblapozok. Phil Collins a legendás - itt majd másik Vincent értékeli milyen…..
A numerus clausus szociálpolitikai kérdés Klebersberg Kunó 1925. október 14...
szempontpuska 2014.10.17 13:13:25
@én már a fény gyermeke vagyok: A kérdés eredetileg így hangzott:
Jellemzően kik követnek titeket (már ha van róla statisztika), hányan kb.? poszt vagy nap szerint egyedi felhasználó, vagy kattintás...
Színes, változatos képanyagok. a gyerekeknek tetsző képek, rajzok, amelyek első ránézésre is kiegészítik a korszerű oktatáshoz fűződő igényt. (…) most viszont azzal szórakoznak egyesek, hogy hatalmas apparátusokkal hibákat keresnek Hoffmann Rózsa 2014. szeptember 15...
A külföldi titkosszolgálatokkal való együttműködés hazaárulás Semjén Zsolt 2014. szeptember 16...
A neoliberális hazugsággyárak terrorbobázása ellenére is stabilan és rendíthetetlenül tartja harci állásait az Érpataki Modell országos hálózatának központi bázisa Orosz Mihály Érpatak polgármestere 2014. október 13...
Elnézést kérek a Vincent nevében a tegnapi posztban megjelent minősítésekért. Indoklás: Bánó és az ATV is bocsánatot kért az Osztolykán-interjú miatt...
szempontpuska 2014.10.12 09:55:41
@Tehéntőgy: Nem lenne azzal semmi baj, ha végre be lenne tartva...
szempontpuska 2014.10.12 10:18:51
szempontpuska 2014.10.13 18:14:52
Kósa: Obama azt se tudja, melyik Magyarország harmadik legnagyobb városa A kormány nem a civilek ellen, hanem mellettük lép fel – jelentette ki Kósa Lajos a Klubrádió riporterének a Parlamentben, az amerikai elnök szavaira reagálva. A Fidesz ügyvezető alelnöke azt mondta: nem…..
Hajlandó-e luxusadót fizetni luxususzodája után Gyurcsány Ferenc miniszterelnök? – kérdezi a Fidesz. Szijjártó Péter fideszes honatya az új adónemről szóló törvénytervezethez benyújtott egy olyan módosító javaslatot, amely a luxususzodákra is kiterjesztené az eredetileg a…..
Kósa Lajos Heti Válasz 2014. október 9...