Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sipylos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Én se vagyok tökéletes, és volt olyan barátom, aki elég túlsúlyos volt, én mégis odavoltam érte” - Számos társkereső pasi vádolja a nőket azzal, hogy lehetetlen elvárásaik vannak, Posztolónk listája azonban bárki számára elfogadható. A lényeg: ha az összhang működik, minden működik.   Ha…..
Kedves Life Advisor! A férjemmel újra és újra ugyanazt a körforgást éljük át. Sokáig nem szexelünk, inkább pornót néz, nem érzem, hogy vonzódna hozzám és még a fejemhez is vágja, hogy többet kell tennem azért, hogy vonzónak találjon. Aztán persze rájön, hogy megbántott és elnézést kér. Ezután…..
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
A TNT pilotot rendelt az elképesztően idióta magyar alcímmel ellátott Snowpiercer című pompás scifiből (tessék, Túlélők viadala, ez lett), mi meg már most elkezdtünk drukkolni, hogy össze is jöjjön a dolog. A pilot Josh Friedman (Terminator: The Sarah Connor Chronicles), Marty Adelstein (Teen Wolf)…..
Nőgyalázó rappert támogatott a Telekom címmel jelentetett meg cikket a kormánypárti Magyar Idők az Ákos-botránnyal kapcsolatban. A parádés eszmefuttatás lényege, hogy a Telekom Ákos előtt is támogatott szerintük nőgyalázó előadót, bezzeg az nem verte ki a biztosítékot.…..
Sipylos 2015.12.18 22:56:53