Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alessia Kézműves Műhelye

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor szóba jön egy velencei kiruccanás, az esetek nagy részében a következő mondatok hangzanak el: Nagy a tömeg, büdös van, kosz van, szemetesek az utcák, drága... Valószínűleg mindenki hallott (vagy átélt) már hasonló tapasztalatot a Serenissimáról. Ezzel a bejegyzésemmel szeretném az általános…..
Alessia Kézműves Műhelye 2018.05.26 15:31:09
ITALIAmo Kutyával Olaszországba 2018.02.11 20:09:07
Bizonyára a legtöbb kutyatartó számára örökös dilemma, hogy nyaralás alatt mit kezdjenek a négylábú családtaggal. Mi sem vagyunk ezzel másképp, két nagy testű kutyus tulajdonosai vagyunk, akik természetesen csak a gazdik mellett érzik jól magukat. Pontosan ezért már többször is úgy döntöttünk, hogy…..
A minap érkeztünk haza egy kis téli kiruccanásról. A cél Sappada volt, mely első körben a közelsége és a hó mennyisége miatt lett szimpatikus. Aztán amikor az ember elé tárul ez a látvány, akkor hirtelen olyan érzése akad, hogy az évszakhoz igazodva a lehető legjobb helyen van. És valóban, ez a hely…..
Alessia Kézműves Műhelye 2018.01.22 06:57:28
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
Alessia Kézműves Műhelye 2017.10.26 11:03:31
@Szent-Királyi István: Kedves István, elmondaná, hogy a Marton Lászlóval kapcsolatos történetben ki erőszakoltak meg? Úgy tűnik, lemaradtam valamiről. :-P
Előre leszögezném, hogy NEM kötelezem el magam egyik gyógymód mellett sem és az olvasókat sem erre buzdítom. Ez a bejegyzés csupán egy érdekesség egy olyan kezdetről, melynek a kiinduló pontja a mai napig megtekinthető. Amikor Francesco Münstermann megnyitotta homeopátiás gyógyszertárát Firenzében,…..
Az Utazó ül, a Kalauz halad Az utazás létezik. Öröktől fogva. Amióta az ember megszületik, azóta utazik. Vagy még előtte is. Talpra áll, sétál, siet, fut, szalad és kíváncsi. Autó, motor, kajak, űrhajó, vagy ugrás a lóra és már be is csekkolt a Heathrow-ra. Utazik…..
Alessia Kézműves Műhelye 2014.04.29 13:13:05